A Fidesz akar vajon igazi racionális gazdasági és politikai változásokat?
16:10 es vok
NEM SÜKETELEK, azt hagyjuk az mszp-re abban legalább jók.
„bizonyíték rá: 1998-2002 közötti kormányzásuk( minden híresztelés ellenére amikor leköszönt a kormányuk volt pénz az államkaszában)”
Barátom ez nem program vagy értelmezhető következtetés.
Ezek kampány szlogenek.
Ennél sokkal különbet írok én is akkor rám fogysz szavazni?
Mit bizonyít 98-2002???
Azon kívül persze, hogy akkor sem tettek semmit, amikor lehetőségük volt rá.
Akkor is loptak, csaltak, hazudtak. Akkor is növekedtek az adók és járulékok. Akkor is növekedett a bürokrácia. Akkor sem lett sem kevesebb politikus, sem kevesebb a képviselő urak fizetése.
Ezután is ezt fogják tenni, ha hatalomra kerülnek.
Mást nem bizonyít a két évszám.
Mellesleg a Fidesz már nem jobboldali párt.
- Anno liberális párt volt - az SZDSZ nagy spanja.
- Azután jobboldali nacionalista párt lett.
- Most már konzervatívvá vált. (Hiszen a Jobbikkal szemben nevetséges részéről erőltetni a jobboldaliságot. A vak is látja, hogy pont annyira jobboldali, mint az SZDSZ.)
Mindig arra fordul, ahonnan többet remél. Legközelebb lehet, hogy megint liberális lesz. Gondolj csak az Orbán által írt levélre, amit Fodornak címzett. Azelőtt szidta-szapulta az SZDSZ-t éveken keresztül. Bármit is akart az SZDSZ vagy az Mszp, egyből ellenezte, és köpködte őket.
De mikor csak halvány esély is volt arra, hogy koalícióba lépve az SZDSZ-el egy esetleges előrehozott választáskor hatalomra juthat, egyből félredobta a nagy jobboldali elveit, és simán lepaktált az SZDSZ-el ... a volt cimboráival:
Pontosabban lepaktált volna. De még a liberális, tolvajpárt SZDSZ is szánalmasnak és elvtelennek tartotta ezt a fajta viselkedést.
A Fidesz amellett, hogy ugyanolyan csaló és hazug, mint a többi Parlamentben lévő párt, mellette még a saját elveihez sem hű. Egy érdekli Orbán vezért: a hatalom.
"barátom" te nem tudsz magyarul, a bizonyíték kettőspont után nyílván nem a programjuk fog állni, hanem a bizonyíték arra hogy azt megteszik.
Barátom te mekkora hülye vagy!! Röhögök rajtad, mert ez már nevetséges.
Nem én írtam, hanem te, én csak bemásoltam, a te hülye szövegedet.
Ha te az ilyet beírod a klaviatúrán, és nem másolod az külön önéletrajz!
10-25 10:27
ŐŐŐŐ AZ EMBEREK KÉSZEK RÁ CSAK VAN EGY KÖZMONDÁS A MAGYAREMBERT EGYSZER EJRTIK ÁTT
:(
ELÖSZÖR IS A NAGYSÁGOS URAKNAK KÉNE PÉLDÁT MUTATNI
NEKÜNK MINEKÜNK AKIK 10 000 000 AN VAGYUNK
vagy NEM??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak a szájuk nagy. Amennyien ők, mármint a Zsideszesek vannak, simán elérhettek volna egy előre hozott választást. Elég csak megfigyelni az Orsós úr "híveit", füttyent egyet azok máris ugranak.
Ha olyan fontos lenne nekik az ország sorsa, akkor már ők kormányoznak. Szerintem ők arra mennek, hogy a komcsik minél jobban szét zúzzák az országot, és ők majd feltudjanak vele vágni, hogy mekkorát alakítottak, holott azt az állapotot hozták vissza ami eddig is volt.
(Részemről teljesen mindegy lenne, hogy ki kerül hatalomra, csak végre legyen már valami változás, mert ez így nagyon nem állapot.)
A tegnapelött 16:03-as nak
Emlékezz az szdsz a rendszerváltás után mit kommunistázta az mszp, DE aztán látta hogy mégiscsak megtartották hatalmukat, a második választásokat már megnyerték egyből vhogy már nem zavarta őket h komcsi utódpárt, na ekkor fordult el tőle a fidesz amikor az szdsz átált elveiket feledva a baloldalhoz.
Ha figyeled a fidesz változásait akkor láthatnád azért változtat néha a politikáján mert belátják h már nem jó, másra van szügség esetleg bebizonyosodott (pl:külföldi példákból) hogy nem jó az elmélet, DE az alapokon nem változtatott mindig ugyanazon éertékek mellett áll ki!!
(amit már bemásoltam, és nyilán nem gépeltem be ctrl c ctrl v ről biztos hallottatok, elmebeteg ötlet ilyet kitalálni h gépeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!