Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz akar vajon igazi...

A Fidesz akar vajon igazi racionális gazdasági és politikai változásokat?

Figyelt kérdés
Mi rá a bizonyíték?
2009. okt. 25. 09:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog ez a polgárháborús kérdés. Engem is foglalkoztat már hosszabb ideje, hogy hol a határ. Meddig lehet feladni mindent, amit a civilizált élet jelent, vagy eddig jelentett (egészséget, munkát, tanulást, közlekedést, normális táplálkozást, fűtést)? Egy másik kérdésnél én is feszegettem ezt, és egy válaszoló tanulságos választ adott. Szerinte amíg az embereknek valami nagyon pici vesztenivalójuk is van, és ő úgy látja, hogy még van, addig nem kockáztatnak egy lázadást, mert akkor mindent elveszthetnek. Úgy hogy e szerint a polgárháború még ezen az egyre nyomorodó szinten sem reális alternatíva. Ahhoz még sokkal borzalmasabb állapotok kellenek tömegszinten. Talán tudják ezt a hitelezőink és egyéb kiszipolyozóink is, ezért szipolyoznak nyugodtan tovább.
2009. okt. 25. 12:41
 12/44 A kérdező kommentje:

„Nem ennyire rossz a helyzet,vannak területek ahol nagyon sok pénzt lehet megtakarítani,ilyen”

Mennyit is?

A mostani „ pazarló” államháztartásunk a költségvetésünk 3% a .

Ha a felét lehúznánk, teljes lenne a csőd és megtakarítanánk kb 135 milliárdot!

De hogyan is zárhatnánk be a fele korházainkat?

Heves megyében bezártak 2db t és a folyosón kellett a betegeket ápolni.

Nem csak azt kell nézni hogy a Németek 70 millióan vannak mi meg 10mill és akkor 7× kevesebb korház kell. Hiszen a Németeknek sokkal jobb az Eü állapota, és sokkal felszereltebbek a korházaik, vannak rehabilitációs központok stb stb

2009. okt. 25. 15:14
 13/44 A kérdező kommentje:

Ahhoz még sokkal borzalmasabb állapotok kellenek tömegszinten. Talán tudják ezt a hitelezőink és egyéb kiszipolyozóink is, ezért szipolyoznak nyugodtan tovább.

Jövőre lesznek, eljönnek ezek az idők!

Sokan leették a kacsazsírt a gépfegyver csövéről!

2009. okt. 25. 15:17
 14/44 Hanák József ***** válasza:
70%

Az izraeli Likud testvérpártja a Fidesz. Ez sokmindent elárul!

Ugyanaz a korrupt tolvaj lobbi hitelezi nekik a kampánypénzt, mint az MSZP-nek.

A FIDESZ eddig is, most is LOP, és hazudik!

Akit érdekel nézze meg az idei költségvetési törvényünket.

link: [link] a lap alján bal oldalon.

A számok magukért beszélnek!

Idén 1500 milliárdot! azaz 1500000 milliót loptak ki a költségvetésből.

Ebből a Fidesz is kapott pár milliárdot, vajon miért nem adja vissza?

2009. okt. 25. 17:45
 15/44 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a fidesz igenis akar választásokat, és NEM Lopnak ezt csak a szocik terjesztik, manipulálnak vele hogy elkenjék vele a felelősségüket.
2009. okt. 25. 17:51
 16/44 anonim ***** válasza:
61%
NÉzd már 98-02 közöttm milyen adatok voltak és nézd meg most,egyértelmű hogy a szocik próbálják elhitetni az egyik másik eb mantrát hogy ne szavazzunk a jobbra. tetű féreg vörösök
2009. okt. 25. 20:24
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12:38-as válaszoló! Kórházakat bezáratni??? Tudod mi folyik vidéken??? Szombathelyen a kórházban megmozdulni is alig lehet, annyi a beteg a szakrendeléseken, és akkor még bezáratni a kórházakat? Körmenden ugyanez a helyzet (szintén Vas megye a nem helybeliek kedvéért). Először nézz körül, utána véleményezd a dolgot... a magyar egészségügyre inkább több pénzt kellene fordítani, mert borzalmas helyzetben van, tartós betegként tudom, van hogy egy ultrahangra 1 hónapot kell várni.
2009. okt. 25. 20:53
 18/44 anonim ***** válasza:
86%

17:51 én irtam

válsztásokat is akar de főként változásokat(elgépeltem :)

2009. okt. 26. 12:39
 19/44 A kérdező kommentje:

„válsztásokat is akar de főként változásokat(elgépeltem :)”

Ok barátom hogy ezt hiszed, dobtam is egy hasznosat.

De honnan látod ezt, mi bizonyítja, mi az amit ha meg lép mert „meg ígért” az a változásokat eredményezi.

Hol vannak a konkrét ígéretek, hol látod kiolvasni a programjából.

Hagyjuk már a süketelést!

2009. okt. 26. 13:04
 20/44 anonim ***** válasza:
70%

"Hol vannak a konkrét ígéretek, hol látod kiolvasni a programjából."

FUNDAMENTUMOK

1. A Fidesz: szövetség, a szabad magyarok pártja.

2. A Fidesz: stratégiai, bajtársi kapcsolatban él a magyar kereszténydemokraták pártjával, a KDNP-vel.

3. A Fidesz: az Európai Néppárt (EPP) családjának tagja.

4. A Fidesz: megcélozza a saját program alapján álló, önálló kormányzást; mint eddig, ezután sem köt koalíciót

a kommunista diktatúra utódpártjával (MSZP) és a szélsőségekbe hajló jobboldali pártokkal.

5. A Fidesz: keresi az együttműködést Magyarország minden polgárával, társadalmi többséget

és nemzeti egységet épít.

6. A Fidesz: a hűség pártja; ápolja, tiszteli és továbbörökíti a nemzeti múltat, hagyományt és büszkeséget,

nagyra értékeli és kívánja a történelmi egyházak nemzetszolgálatát.

7. A Fidesz: a törvényes rend pártja és ebben nem ismer alkut; védelmet nyújt a törvénytisztelő polgároknak

és követeli a bűnözők gyors és kemény büntetését.

8. A Fidesz: a családok támogatója, a gyermekek és fiatalok védelmezője, a demográfiai lejtmenet ellenfele,

a nemzedékek együttműködésének pártja.

9. A Fidesz: a munka pártja, a teljesítmény és a vállalkozó szellem pártfogója, a munkából élők boldogulását,

gyarapodását segítő politikai közösség.

10. A Fidesz: a kárpát-medencei magyarok határokon átívelő újraegyesítésének pártja.

11. A Fidesz: Közép-Európa újjászervezése iránt elkötelezett atlantista párt.

12. A Fidesz: jobboldali, modern, európai néppárt, amely képes megvédeni és jelenlegi válsághelyzetéből

kivezetni Magyarországot.

még konkrétabban:

-adócsökkentés

-munkahelyek teremtése

-bürokrácia csökkentése

-korrupciok felszámolása hatékonyabb trv.-el

-MAGYAR vállalkozók, gazdálkodók támogatása, előnyben részesítése a külföldivel szemben

-...

bizonyíték rá: 1998-2002 közötti kormányzásuk( minden híresztelés ellenére amikor leköszönt a kormányuk volt pénz az államkaszában)

2009. okt. 26. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!