A Fidesz akar vajon igazi racionális gazdasági és politikai változásokat?
„Nem ennyire rossz a helyzet,vannak területek ahol nagyon sok pénzt lehet megtakarítani,ilyen”
Mennyit is?
A mostani „ pazarló” államháztartásunk a költségvetésünk 3% a .
Ha a felét lehúznánk, teljes lenne a csőd és megtakarítanánk kb 135 milliárdot!
De hogyan is zárhatnánk be a fele korházainkat?
Heves megyében bezártak 2db t és a folyosón kellett a betegeket ápolni.
Nem csak azt kell nézni hogy a Németek 70 millióan vannak mi meg 10mill és akkor 7× kevesebb korház kell. Hiszen a Németeknek sokkal jobb az Eü állapota, és sokkal felszereltebbek a korházaik, vannak rehabilitációs központok stb stb
Ahhoz még sokkal borzalmasabb állapotok kellenek tömegszinten. Talán tudják ezt a hitelezőink és egyéb kiszipolyozóink is, ezért szipolyoznak nyugodtan tovább.
Jövőre lesznek, eljönnek ezek az idők!
Sokan leették a kacsazsírt a gépfegyver csövéről!
Az izraeli Likud testvérpártja a Fidesz. Ez sokmindent elárul!
Ugyanaz a korrupt tolvaj lobbi hitelezi nekik a kampánypénzt, mint az MSZP-nek.
A FIDESZ eddig is, most is LOP, és hazudik!
Akit érdekel nézze meg az idei költségvetési törvényünket.
link: [link] a lap alján bal oldalon.
A számok magukért beszélnek!
Idén 1500 milliárdot! azaz 1500000 milliót loptak ki a költségvetésből.
Ebből a Fidesz is kapott pár milliárdot, vajon miért nem adja vissza?
17:51 én irtam
válsztásokat is akar de főként változásokat(elgépeltem :)
„válsztásokat is akar de főként változásokat(elgépeltem :)”
Ok barátom hogy ezt hiszed, dobtam is egy hasznosat.
De honnan látod ezt, mi bizonyítja, mi az amit ha meg lép mert „meg ígért” az a változásokat eredményezi.
Hol vannak a konkrét ígéretek, hol látod kiolvasni a programjából.
Hagyjuk már a süketelést!
"Hol vannak a konkrét ígéretek, hol látod kiolvasni a programjából."
FUNDAMENTUMOK
1. A Fidesz: szövetség, a szabad magyarok pártja.
2. A Fidesz: stratégiai, bajtársi kapcsolatban él a magyar kereszténydemokraták pártjával, a KDNP-vel.
3. A Fidesz: az Európai Néppárt (EPP) családjának tagja.
4. A Fidesz: megcélozza a saját program alapján álló, önálló kormányzást; mint eddig, ezután sem köt koalíciót
a kommunista diktatúra utódpártjával (MSZP) és a szélsőségekbe hajló jobboldali pártokkal.
5. A Fidesz: keresi az együttműködést Magyarország minden polgárával, társadalmi többséget
és nemzeti egységet épít.
6. A Fidesz: a hűség pártja; ápolja, tiszteli és továbbörökíti a nemzeti múltat, hagyományt és büszkeséget,
nagyra értékeli és kívánja a történelmi egyházak nemzetszolgálatát.
7. A Fidesz: a törvényes rend pártja és ebben nem ismer alkut; védelmet nyújt a törvénytisztelő polgároknak
és követeli a bűnözők gyors és kemény büntetését.
8. A Fidesz: a családok támogatója, a gyermekek és fiatalok védelmezője, a demográfiai lejtmenet ellenfele,
a nemzedékek együttműködésének pártja.
9. A Fidesz: a munka pártja, a teljesítmény és a vállalkozó szellem pártfogója, a munkából élők boldogulását,
gyarapodását segítő politikai közösség.
10. A Fidesz: a kárpát-medencei magyarok határokon átívelő újraegyesítésének pártja.
11. A Fidesz: Közép-Európa újjászervezése iránt elkötelezett atlantista párt.
12. A Fidesz: jobboldali, modern, európai néppárt, amely képes megvédeni és jelenlegi válsághelyzetéből
kivezetni Magyarországot.
még konkrétabban:
-adócsökkentés
-munkahelyek teremtése
-bürokrácia csökkentése
-korrupciok felszámolása hatékonyabb trv.-el
-MAGYAR vállalkozók, gazdálkodók támogatása, előnyben részesítése a külföldivel szemben
-...
bizonyíték rá: 1998-2002 közötti kormányzásuk( minden híresztelés ellenére amikor leköszönt a kormányuk volt pénz az államkaszában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!