Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kapnak a tanárok fizetés...

Miért kapnak a tanárok fizetésemelést?

Figyelt kérdés
A magán órák után sem adóznak, az is plussz pénz nekik. (vagy van olyan tanár aki számlát ad a külön óráról?!) Szóval mire fel kapnak fizetés emelést?
2013. júl. 30. 07:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/149 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 40%-os!

Mi lesz, ha jogi problémád lesz?

Mi lesz, ha beteg leszel?

Mi lesz, ha a gyerekeid iskolaérettek lesznek, és szükségük volna kiegészítő oktatásra?

Mi lesz, ha gondod lesz az adóbevallásoddal pl?

ja, hogy ezek nem igazi munkák, végülis csak hosszú évek kellenek az elsajátításához, nem pedig 1-2 hét betanítás a szalag mellett.

2013. júl. 30. 16:00
 72/149 anonim ***** válasza:
10%
Semmi, mi lenne? Vagy szerinted ezt eddig orvosok, ügyvédek meg farokszopdosó tanárok oldották meg?
2013. júl. 30. 16:14
 73/149 anonim ***** válasza:
83%

inkább nem kívánom, hogy legyenek komoly jogi problémáid, vagy nem adj Isten vmi súlyos betegséged. Így is eléggé szerencsétlen vagy már, hogy ennyi ésszel lettél megáldva.

Egyébként én nem vagyok sem tanár, sem orvos, de nem sajnálom tőlük azt, ami megilleti ( megilletné) őket jogosan.

2013. júl. 30. 16:17
 74/149 anonim ***** válasza:
22%

Emlékszem a mi időnkben a tanárok még emberek voltak és volt becsületük. Ha egy cigány kölök hangoskodott egy órán, oda ment a tanár egy hatalmas fa T vonalzóval, és úgy vágta tarkón, hogy kiesett a padból és orrán fülén elkezdett ömleni a vér. Na az onnantól azt is meggondolta másnap bemenjen -e, de ha be is ment az órát soha többé nem jutott eszébe megzavarni. Ma meg mi a történik ilyen esetben?

A nyámnyila tehetetlen tanárnak nevezett selejt elnézést kér a szülőktől, hogy a kölökre egyszer rászólt.

2013. júl. 30. 16:19
 75/149 anonim ***** válasza:
56%

"inkább nem kívánom, hogy legyenek komoly jogi problémáid, vagy nem adj Isten vmi súlyos betegséged."

Ezek mindegyike elért már, veled ellentétben én meg tudtam oldani. Természetesen én sem kívánom neked, hisz egyikkel sem tudnál önerőből megbirkózni.

2013. júl. 30. 16:20
 76/149 anonim ***** válasza:
11%

"A nyámnyila tehetetlen tanárnak nevezett selejt elnézést kér a szülőktől, hogy a kölökre egyszer rászólt."

Ezeknek fizetést? Ezek csak kötelet érdemelnek!

2013. júl. 30. 16:22
 77/149 anonim ***** válasza:
87%

Ja igen...az újabb "dögöljön meg minden diplomás" szöveg.

Nézzük csak ki diplomás még.

Gondolom egy fogtömést, vagy gyökérkezelést is meg tudnál csinálni otthon magadnak fogorvos helyett, az ehhez szükséges eszközöket meg fából faragod.

Bármi egészségügyi problémád van azt magadnak megoldod, vagy bármelyik kocsmai haverod képes szükség esetén agyműtétet végezni.

Ügyvédek...végülis, ha létre akarsz hozni egy céget, ahhoz magad is rögtön tudod a jogi hátteret, vagy gondolom felétek nem szokás elválni az asszonytól, hanem ha alkalom úgy adja agyonvered és kész. Aztán pont az ilyen "köcsögügyvéd" hozzáállású emberek jönnek ide sírni jogi tanácsért mert épp sz_rban van.

Összes tanárt...gondolom ha lesz gyereked, akkor az se fog iskolába járni, mert ugyan minek megtanulni írni olvasni, vagy miért is vigye valamire az életben. Gondolom te sem jártál iskolában, ilyen hozzáállással biztos apád f_szából szoptad ki azt a kevés tudást ami jutott neked. Aztán a hozzád hasonlók hőbörögnek legjobban azon utána hogy valaki nem tud írni olvasni. Ja meg gondolom idegen nyelveket sem szokás tanulni, minek is az.

Sőt, gondolom ha építkezni akarsz, akkor az építész, statikus, geodéta, kivitelező feladatát is egymagad el tudod látni, de hogy ne csak diplomás szakmákat mondjak, biztos jobb vagy egy képzett kőművesnél, vagy egy asztalosnál és ácsnál is.

Sőt, még a gép amin irkálod a hülyeséget azt is rengeteg diplomás embernek köszönheted, kezdve a tervezéstől a marketing részig.

De gondolom csak szimplán irigy vagy hogy mások vitték is valamire az életben.

2013. júl. 30. 16:24
 78/149 A kérdező kommentje:
Nyilvános a tanári bértábla. 321 ezer forintot is kereshetnek akik régóta azok. A kezdõké ha jól tudom 150 körül lesz. Nézzétek meg pl a tüzóltók bérét. Ök szó szerint az életüket kockáztatják. És mit kapnak érte? Ja és a tanároknak még valami pótlék emelés is lesz. Gondolkodtatok ti azon hogy miböl van/lesz ilyen sok embernek a béremelésére pénz? És a következményeken gondolkodtatok? Ha ennyi embernek adnak, akkor más emberektöl el fognak vonni. Még így is megérdemlik ezt a mai helyzetek közti magas!!! fizetésemelést, ami szerintem ekkora értékben ma Magyarországon luxus? ? Csak ne sírjatok ha megelik az élelmiszerek árát. Tudjátok, a tanároknak kell a pénz.
2013. júl. 30. 16:24
 79/149 anonim válasza:
63%
Azért mert a gyermekedet megtanítják mindarra, amire te nem, csak számold ki 8 órában 30 gyerek babysitterkedésért mennyit kapna.... Nem könnyű ám....
2013. júl. 30. 16:29
 80/149 anonim ***** válasza:
83%

"inkább nem kívánom, hogy legyenek komoly jogi problémáid, vagy nem adj Isten vmi súlyos betegséged."

Ezek mindegyike elért már, veled ellentétben én meg tudtam oldani. Természetesen én sem kívánom neked, hisz egyikkel sem tudnál önerőből megbirkózni.

Ja, valószínűleg majd megműtöm magam, nem? Vagy anélkül, hogy lenne jogi végzettségem, kiállnék a bíróság elé és kockára tenném a szabadságomat!

Ahelyett, hogy mások fizetésével foglalkoznál, inkább ülnél vissza az iskolapadba, idióta barom!

2013. júl. 30. 16:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!