Ha ennyi rossz, felháborító intézkedése van a Fidesznek, miért nem tüntetnek tíz-százezrek az utcákon, mint pl. görögöknél, törököknél stb?
Ez az aláírásos dolog is nagy baromság volt.
Miért kellett rezsicsökkentéses lapot aláírni,ha úgy is végre hajtotta volna a kormány?Elvégre 2/3 kezükben van.Ja,hogy villogjanak vele,hogy a sok buta aláírta.Mellesleg megjegyzem nagyon kevesen írták alá.
Ráadásul azzal is egy halom pénzt dobtak ki az ablakon,hogy ki nyomattak több ezer kérdőívet feleslegesen.
Azt a pénzt adhatták volna a Szabolcs megyei éhező gyerekeknek.
"Normális ember szerintem örül a rezsicsökkentésnek például"
Anjád örül nékije.
"Nekem van ott kint ismerősöm és az ottani gáz szolgáltatás nagyon gagyi és silány."
Az itteni még ganajabb.
Ennyi sületlenséget ami ti össze hórdtók!
Azért nem mennek az emberek tüntetni, mert az értelmesebbjei látják hogy csak a baloldal fújja fel a dolgokat a balos médiával karöltve. Plusz azzal a pár emberrel akiket mozgástanii tudnak hogy az interneten agyba főbe szidják a kormányt akár több felhasználó névvel is. Megnyugodóhatók, még ha nem is a Fidesz nyer, az MSZP soha a büdös életbe nem kerül vezető pozícióba, ha az embereknek van egy csöpp eszük.
És nyugodtan harsogjátok, hogy mit szol be a köcsög Fideszes birka. Ti meg a Balosok birkái vagytok akárhogy is próbáljátok tagadni. Részemről lezártam további szép napot, azaz inkább hűvösebb időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!