Egyetértetek a Kendermag Egyesület drogpolitikájával?
Itt a rövid változat:
Tudom már megszűnt, de kíváncsi vagyok, hogy valaki egyetért-e vele.
Stohl András kokain és alkohol hatása alatt okozott balesetet.
Császár előd esetében nem tudom pontosan a helyzetet, de nem árt tudni, hogy a fű fogyasztása három hétig kimutatható a szervezetből, és nincs olyan teszt, aminek segítségével az orvosszakértő megállapíthatná, hogy egy balesetet okozó szeméy hatása alatt volt-e éppen.
Az alapján meg, hogy 18 éven felüli gyerekek szülei mi minden miatt aggódnak, rengeteg dolgot be lehetne tiltani. Mondjuk az autóversenyzést, a motorozást, a lovaglást, a siklóernyőzést, a sárkányrepülőzést, a kite-ozást, az alkoholt, az egészségtelen táplálkozást, és még ezer dolgot.
Aki elmúlt 18, az magáért felelős, nem a szülei felelősek értek.
"Császár előd esetében nem tudom pontosan a helyzetet, de nem árt tudni, hogy a fű fogyasztása három hétig kimutatható a szervezetből, és nincs olyan teszt, aminek segítségével az orvosszakértő megállapíthatná, hogy egy balesetet okozó szeméy hatása alatt volt-e éppen."
Ez mondjuk így nem igaz, mivel a rendőrség csak vérmintát vehet, vizeletmintát nem, vagyis csak önkéntes alapon, amire Cs. E. aligha vállalkozott. Szóval a véréből mutatták ki, ami azt jelenti, hogy az elmúlt néhány órában füvezett. (Vizeletből mutatható ki hetekig, vérből asszem 6-8 óráig maximum.) De THC mellett kimutattak valamilyen szintetikus drogot is nála, valamilyen amfetaminszármazékra tippelek.
Egyébként persze fű hatása alatt vezetni is felelőtlenség, de a tiltása mellett érvelni ezzel hatalmas baromság.
Egyetértek a marihuána legalizálásával,máséval nem
Aki akar az így is hozzájut,ha legalizálnák legalább az államnak is folyna belőle meg biztosan tudná az ember mit vesz,nem úgy mint a dealereknél
Attól az égvilágon semmi baja nem lesz senkinek ha havi 1 2szer füvezik egyet,rákattanni sem nagyon lehet,sok pozitív tulajdonsága is van
Ilyen alapon az alkoholt és a cigit is betilthatnák,sokkal veszélyesebb és károsabb mindkettő,begyepesedett hülyeség ez az egész drogpolitika..
"Ilyen alapon az alkoholt és a cigit is betilthatnák,sokkal veszélyesebb és károsabb mindkettő,begyepesedett hülyeség ez az egész drogpolitika.."
Én örülnék neki, ha betiltanák.
Cigi és pia nélkül is lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!