Egyetértetek a Kendermag Egyesület drogpolitikájával?
Itt a rövid változat:
Tudom már megszűnt, de kíváncsi vagyok, hogy valaki egyetért-e vele.
tizes: Jól látod. a vényköteles drogok sem jobbak, mint az illegális utcai drogok.
Ez nem feltételezés a Drogmentes Magyarországért Mozgalom és a drogmentes.hu a Szcientológiai Egyház pénzén működik, ahogy a pszichiátriaellenes kiállítás is, amit minden aluljáróban hirdetnek.
Acélszív, mizu azokkal a DC-8-s repülőkkel amik a gonosz jégbe fagyott lelkeket véletlenül a fortyogó vulkánokba dobták így beszennyezve szegény thetán embereket? :DDDDDDD
baromi szép látvány lesz, ahogy a sok kisgyerek füves cigivel a szájában grasszálna iskolába...
A drogokat zömmel tinédzserek használják, ami persze direkt jót tesz a fejlődő szervezetnek...
Majd jönnek az okosok és bemagyarázzák, hogy kifejezetten egészséges éj jön a
"MINDEN GYEREK SZÁJÁBA FÜVES CIGIT" kampány.
óvodásoknak kedvezmény színes bélyeg vásárlása esetén
A nálunk sokkal erősebb USA is belátta, hogy elveszítette a dorgháborút. Mióta ember az ember, létezik drog. Ha annó nem a görögök, hanem az indiaiak adják a kultúra alapját, akkor most a szőlőültetvényeket irtanák és virágozna a kenderbiznisz. Ez csak kultúrális kérdés.
Iszonyatos mennyiségű pénzt ölnek a mi adónkból az üldözésbe, miközben az ártalomcsökkentésre és a prevencióra nem jut.
Emiatt fog robbani az HIV járvány és a Hepatitis C is.
Szerintem sokkal okosabb lenni szigorúan szabályozott keretek közé szorítani a drogozást, mint ez a boszorkányüldözés, ami most meg, ugyanis akkor bevétel lehetne, így meg felesleges kaidás.
Az új Btk. értelmében dolgozó, társadalmilag hasznos emberek százezreit lehetne börtönbe csukni. Végülis csak jobb eltartani őket az adófizetők pénzéből, mint hogy ők legyenek adófizetők.
Kíváncsi vagyok mit szólna a kendermagosok vezetője, ha az egyik beszéde közben közölnék vele, hogy a gyereke meghalt drogtúladagolásban. Hogyan számolna el a lelkiismeretével.
Jobban bele kéne gondolni ezekbe a dolgokba.
Nagyon mélyre kell süllyedni szellemileg, hogy valaki tudatmódosító szerekbe (drog, alkohol stb.) meneküljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!