Mondja már meg nekem valaki, hogy OV miért vette el a rokkantnyugdíjakat? Spórolás? (Többi lent)
Az ukránok (akik egy szót nem tudnak magyarul) viszik el a pénzünket magyar nyugdíj címen. (1960-as években kelt Mo-Szovjetunió szerződés értelmében) Miért nem tesz ez ellen OV?
ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el. ha lenne rá lehetőséged te is így csinálnád velem együtt.
nagyon sok ukrajnai ismerősöm van és egyről sem tudom, hogy innen kapná a nyugdíjt.
egyébként meg csókoltatom a mindenkori magyar kormányt.
"Az ukrán nyugdíjminimum átszámítva megközelítőleg 21 ezer forint, átlagnyugdíjuk pedig 32 ezer forint, ellenben nálunk az öregségi nyugdíjátlag 95 ezer forint havonta. "
öregségi nyugdíj átlag 95 ezer havonta? ez nem hazugság, ahogy az egész cikk 90%-a?
"Rengeteg ingyenes juttatást adunk az ukránoknak, mindenféle szociális ellátásokat, úgy mint ingyenes egészségügyi ellátás, kedvezményes árú gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök. A Horváth Ágnes nevével fémjelzett miniszteri rendelet értelmében a határon túli magyarok számára többek között a daganatos betegségek diagnosztikáját, az idegsebészeti, szemészeti, fülészeti és gégészeti műtéti beavatkozásokat támogatja az állam. Mindemellett a nem megfelelően ellátott csonttörést követő korrekciós műtéteket és például pacemaker beültetését is fizeti a hazai biztosító."
na, ez sem igaz, hogy megnyugodjanak a kedves magyarországi honfitársaim. nemrég az egik kedves határon túli ismerősöm műtéten esett át debrecenben, a költségek 50%-át saját zsebből fizette, a másik 50% százalékát a lenti alapitvány:
ezt az alapítvbányt az egyházak, civil szervezetek, módosabb magánszemélyek támogatják.
Nem az Magyar állam.
Megnyugodhat mindenki.
befejeztem, pá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!