Ha a mindenkori kormány rákényszerit arra, hogy minket Kisembereket tudatosan éljünk / spórolás / azaz vonjunk meg magunktól már lassan mindent! Akkor?
Akkor ezekszerint annyit kérhet amenyit csak gondól. Azaz hol van a verseny, amit annyit hangosztatnak!
Hogy verseny alakitja az árakat, de ez egy nagy kamúduma!
Ez egy jó kampányszöveg amivel kusba lehet tartani az embereket!
Várd meg mikor Kivételezett egyház papjai.közli veled
Hogy túl világon vár rád boldogság.
De elötte szavazz Semjénre..
Ja..
Az élet kellemes-A halál békés.
Átmenet az ami problémás.!!
Akkor mondjátok már el nekem, hogy mi kerűl 45000 forintba télen a fűtés egy 68 négyzetméteres getto panelházba?
jah, ha nembírom fizetni költözek el! vagy költözek kisebbe.
A fizetésem felét elviszi és csak erről az egyről beszéltem.
Ez a privatizáció hátránya. Ameddig az energiaipar állami kézben volt, szinte nonprofit módon működött, de hogy most magánkézben van több a profit, több az adó- az állam bevétele.
Egyébként én sem tudom hogy mi volt a logika abban hogy eladták a magyar energiaipart külföldieknek, akik kiviszik az országból a profitot.
Ha annyira az állam érdekét nézték volna a hazaáruló politikusok, nem egyszerűbb lett volna ha árat emelnek (ami meg sem közelítette volna a mai árakat) olyan szinten hogy profitáljanak belőle, de a fogyasztó is jól járjon. Ez esetben mindenki jól járt volna, és a profit is az országban maradt volna. (ameddig fogyasztó van, profit is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!