Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már a csapból is a rasszizmus...

Már a csapból is a rasszizmus folyik, nem unjátok még? Az nem lehet, hogy az emberek esetleg jogosan "rasszisták"?

Figyelt kérdés
Szerintem azért nem lesz valaki rasszista, mert nem szereti ha meglopják a cigányok, de már ilyenkor is az ember fejéhez vágják, hogy mekkora k.öcsög rasszista. Annyira unom már ezt, hogy hihetetlen.
2013. jún. 7. 11:50
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
29%

"a szociográfiai analógia szempontjából aztán teljesen mindegy az évszám. attól még az összefüggések, amikre rámutat ugyanazok. amúgy mivel azóta nem készültek ilyenek, te mégis honnan veszed, hogy elszaporodott a cigánybűnözés?"

Ezt már megválaszolták közben mások.

"A nemierőszak egy tipikusan cigányok által elkövetett bűncselekmény?"

Igen, ahogy minden erőszakos bűncselekmény.

"Tudtommal a legtöbb szemérem elleni erőszakot családon belül követik el..."

Még egy dolog, ami azt valószínűsíti, h többségében cigányok az elkövetők.

Nézd csak meg, hány cigány és hány ember ül börtönben, majd vesd össze ezt az arányt a lakosságbeli arányukkal! Persze biztosan a gonosz, rasszista hatóságok a hibásak, mert találomra leültetik a szegény ártatlan cigányokat, pedig azok csak azért loptak, h éhen ne haljanak (persze, mert egyszerűbb, mint elmenni dolgozni). Az általad bemásolt "tudományos bizonyításról" pedig süt, h libsi-rajvédő megrendelésre készült. Aki nem vak és nem teljesen hülye, az látja, h minden egyes szava hazugság.

"akik szerint a cigányok genetikailag ilyenek azoknak javaslom nézzék meg Scola filmjét 1976-ból: Csúfak és gonoszak. Nem cigányok mégis úgy viselkednek."

Ez jó :D Ennyi erővel aki nem hiszi, h léteznek sárkányok, az nézze meg a Süsüt :D

"Ez nem pártvagyon, hogy hüpp-hüpp barba trükk és volt nincs. Ez egy ember, mindig lesz valahol."

Egyrészt nem ember, hanem cigány. Azok még állatnak is csak jóindulattal nevezhetők. Az tény, h mindig lesz valahol, de akkor már olyan helyen legyen, ahol nem tesz semmilyen kárt.

2013. jún. 8. 10:10
 42/46 A kérdező kommentje:
oké, értem én, de a balosok majd jól le fognak pontozni emiatt.
2013. jún. 10. 15:01
 43/46 anonim ***** válasza:
10%
Én meg őket! Ennyi!
2013. jún. 10. 15:10
 44/46 A kérdező kommentje:
én csak azoknak hagynám hogy itt éljenek, akik már bebizonyították, hogy nem suttyók, és tanulnak, dolgoznak rendesen, de a többinek tényleg nincs itt helye. a szemellenzős balosok biztos nagyon nagy veszteségként könyvelnék el ezt. de akinek nem tetszik, velük tarthatnak... :)
2013. jún. 10. 15:18
 45/46 anonim ***** válasza:
18%

Megsúgom a Jobbik szavazótáborának harmada Észak-kelet Magyarországon élő volt MSZP-szavazó, akiknek tele lett a töke, hogy a pártjuk és kormányuk nem védi meg őket, hanem az őket terrorizáló cigányokat pátyolgatja.

Per pillanat a Jobbikon kívül egyetlen párt sem vállalja fel a cigánybűnözés kérdését.

Párthovatartozás nélkül mindenki ugyanúgy gondolkodik a cigányokról ebben az országban.

2013. jún. 10. 17:25
 46/46 A kérdező kommentje:

"Párthovatartozás nélkül mindenki ugyanúgy gondolkodik a cigányokról ebben az országban."

bárcsak így lenne, egy rossz szavam nem lenne a baloldalra!

2013. jún. 10. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!