Már a csapból is a rasszizmus folyik, nem unjátok még? Az nem lehet, hogy az emberek esetleg jogosan "rasszisták"?
"Aha. Deportálni akarunk, de nem vagyunk rasszisták... :D És mégis, hogy lesz kiválogatva, hogy ki a söpredék cigány? És aki söpredék, de nem cigány? És azok akik védik őket, ez mégis mit jelent? Engem is deportálni kell, mert feltettem ezt a pár kérdést, vagy csak azokat akik tüntetni is kimennek a deportáció ellen? Vagy esetleg az is elég, ha valaki nem segít felpakolni a cigány söpredéket a vonatra? Aki nincs velünk ellenünk elv..."
Lehetne ellenőrizni.
Ez egy természetes szelekció lenne.
Nem sokan tüntetnének a deportálás ellen.Akik meg igen azok le lennének fizetve, hogy kussoljanak.
500 évig eltűrtük a bűnöző cigányokat.
Amelyik be akart illeszkedni az beilleszkedett amelyik meg nem azt deportálni kell.
Lehetne ellenőrizni. - Hogyan? Ezt kérdeztem? Mi a módszer? Ki a söpredék?
Ez egy természetes szelekció lenne. - Szerintem te ezzel a fogalommal nem vagy igazán tisztában...
Nem sokan tüntetnének a deportálás ellen.Akik meg igen azok le lennének fizetve, hogy kussoljanak. - Szóval aki nem ért egyet veled, az kussoljon? Szerintem amúgy ENSZ katonák tüntetnének itt mindenfelé.
500 évig eltűrtük a bűnöző cigányokat. - Az hogy a bűnözés miért jelenik meg a társadalmakban, arról lehet beszélgetni. Ha cigányok nem lennének bizonyára varázsütésre megszűnne.
Amelyik be akart illeszkedni az beilleszkedett amelyik meg nem azt deportálni kell. - Rendben. Szóval ez alapján válogatod szét a söpredéket? Segítek, senki sem fog igent mondani a saját deportálására. Következő lépés?
"Hogyan? Ezt kérdeztem? Mi a módszer? Ki a söpredék? "
Alapos vizsgálatok alapján ,a környezetét ,életmódját nézve illetve , hogy büntetett előéletű-e.
A deportálásra igent mondanának ,1 csomag virslibe meg 2 liter pálinkába kerül vagy 5000 forintba.
Az MSZP meg a Fidesz is így vette meg tőlük a szavazatot.
Ezzel is kilehetne szűrni a putrisokat.
Természetesen igen komoly szerződéseket íratnánk alá velük , hogy véletlenül se legyen hátrányunk.
Mivel az ő beleegyezésükkel működne a kitelepítés ezért nem tehetnének semmit kívülről.
A bűnözés nagymértékben lecsökkenne ezek után.
Mondd csak ,te egy Romaországban akarod felnevelni a gyerekeidet , unokáidat?
Az nem rasszizmus , hogyha valaki azt akarja , hogy Magyarország magyar maradjon.
Tetro a szegénység nem függ nagyban össze vele , értsd már meg.
Apám Oroszországból származik ,a nagyszüleimnél volt idő amikor elég szegények voltak ,mégsem mentek el lopni meg gyilkolászni pusztán hobbiból.
Ez a gyilkolászás , agresszió ,terrorizmus amit egyes roma polgárok művelnek ez nem köthető össze a szegénységgel.
Ez valami kulturális dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!