Már a csapból is a rasszizmus folyik, nem unjátok még? Az nem lehet, hogy az emberek esetleg jogosan "rasszisták"?
"ha eltűnnek a cigányok nagy mértékben eltűnik a bűnözés is"
ezen jót nevettem!
gyerekek vagytok még nulla tapasztalattal, nem ilyen egyszerűen működik a világ
nincs bűnöző gén
ám mi magyarok sem vagyunk sokkal jobbak csak máshogy lopunk
Nekem ez a kedvencem a rasszista okosságok gyűjteményéből:
"Részletkérdés h hova, akár a Holdra, csak tűnjenek el. "
Ez nem pártvagyon, hogy hüpp-hüpp barba trükk és volt nincs. Ez egy ember, mindig lesz valahol.
1, a cigánykérdés egyik fő oka, hogy nem akarnak integrálódni a magyar társadalomba, megőrizték az indiai eredetű törzsi babonáikat és rendszabályaikat
Hallottam már több cigány szájából, hogy "oké, nálatok gádzsóknál ez bűnnek számít, de nálunk a cigánytörvény ezt megengedi, vagy épp ezt írja elő."
Namármost a gond ott kezdődik, hogy sok esetben a "cigánytörvény" összeütközésbe kerül a jogszabályokkal és ilyen esetben a cigány törvény mindig felülírja a hatályos jogszabályokat; lásd: btk
2, ami a bűnözés genetikáját illeti, bizonyos bűncselekménytípusok léte többek között az agresszióra vezethetők vissza, az agresszióra való hajlam pedig örökíthető.
erről valami forrás?
"2, ami a bűnözés genetikáját illeti, bizonyos bűncselekménytípusok léte többek között az agresszióra vezethetők vissza, az agresszióra való hajlam pedig örökíthető."
Ha megnézed a kutyáknál is van amelyik agresszióra hajlamos ,még ha úgy neveled akkor is előjöhet belőle.
Sok kutatás van amely szerint nem csak a külső tulajdonságok öröklődhetnek , hanem bizonyos szinten a belső tulajdonságok is.
az agresszióra hajlam nem rasszfüggő
a cigánytörvény meg üres duma, magyarázkodás
"az agresszióra hajlam nem rasszfüggő "
A feketék is jobban hajlamosak rá.
Az ázsiaiak a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!