Igaza van ennek az úrnak?
Kiakadt Nyugat-Európára ,nagyon helyesen.
Azok az államok kirekesztőek és rasszisták.
Magyarországon is támogatni kellene roma polgártársainkat , hogy próbáljanak szerencsét Európa jobbik felében!
Adassék meg nekik is ez az öröm.
Remélem Soros György elintézi ,hogy befogadják őket.
Hojjojj, éljen Soros György!
Eddig nem bírtam a fazont, de most sokat nőtt a szememben. Teljes mellszélességgel kiállok amellett, hogy a romákat megilleti a nyugat-európai jólét és az ottani békés, toleráns élet. Azonnal el kell őket menekítenünk ebből a kelet-európai, rasszista, neofasisztanáci közegből, mert itt folyamatosan csak megkülönböztetik, ütik, verik, gyilkolásszák őket és így lehetetlen a felzárkózásuk!
Én sem értem, mi ez a rasszista hangulatkeltés nyugaton, hogy a kelet-európaiak csak a szociális juttatások miatt mennek oda.
Ők dolgozni akarnak és ha meg munkanélkülivé válnak, őket is jogosan megilletik a juttatások. Adjanak nekik munkát, nem az a megoldás, hogy elzavarják őket.
Ha meg csak a magasan képzett, nyelveket jól beszélő fiatal munkaerő kell nekik, aki nem veszi igénybe a szociális hálót, csak befizető, akkor meg mi értelme van az EU-nak?
Akkor vissza kell állítani a nemzetállami hatásköröket, határellenőrzést és az ausztrál, kanadai pontrendszerhez hasonló szigorú bevándorlási rendszert létrehozni.
Úgy tűnik ez utóbbi irányba halad Európa, nem az integráció elmélyítése felé.
"anélkül élnek a szociális szolgáltatásokkal, hogy megfelelnének a szükséges feltételeknek"
Ha erről a mondatrészről Soros György rögtön a romákra asszociál, akkor bezony ő is rasszista :)
Vagy inkább realista. :)
"anélkül élnek a szociális szolgáltatásokkal, hogy megfelelnének a szükséges feltételeknek"
Én is ezen a mondaton rugózom. Aki nem felel meg, az miért kap? Ha kap, ha nem kap, akkor is miért úniós szinten kell kezelni a kérdést?
Azzal teljesen jogosan számolniuk kellett, hogy a kelet- és közép-európai államok beengedésével, a térség szegényebb rétegei is szabad mozgást kapnak, Most egyék meg, amit főztek, az egyesített Európának ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!