Hogyan viszonyul a Jobbik a marihuánához?
Ezt is megbeszéltük már egyszer.
Én minden földi halandónak legalizálnám aki elmúlt 21 éves és átment egy pszichológiai teszten, mivel komolyabb érvek nincsenek a tiltás mellett, arányaiban nem veszélyesebb szer az alkoholnál. A piac így is folyamatosan el van látva vietnámi stróman bevándorlók által, a macska egér játék pedig hatalmas pénzt visz el a rossz hatásfok mellett. És mint ahogy írtam az orvosi illegalitás az emberi sötétségnek, abszurditásnak és agymosásnak az egyik eredménye.
Logikának teljes mértékben ellent mond az amit most csinálnak. Simán el tudom képzelni hogy a maffia lobbizik a legkeményebben a tiltás mellett. Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de ez sok mindent megmagyarázna.
Azt sem hiszem hogy vietnámi bevándorlók képesek lennének maguktól ilyen szinten megszervezni a dolgokat, mégis minden nagyobb bukásnál vietnámi kerül a rács mögé. Sosem fogynak el.
Gondold át egyszer, láss tovább az antidrogos propagandánál.
pszichológiai teszt ahhoz hogy legálisan juthass tudatmódosító szerhez.
egész jó ötletnek tűnik...
Aki leszavaz, az írna indokot hogy miért? Még mindig nem írt senki komolyabb indokot annál hogy mit hallott a paptól, aki életében nem látott még cannabist. Miért lenne rosszabb egy irányított legalizáció, mint ami most van?
Tényleg, legyen oly kedves, valaki indokolja már meg, könyörgöm. Senki nem írt még értelmes indokot. Értelmes ember meg tudja indokolni az álláspontját.
Kb itt szokott véget érni egy vita a legalizációval kapcsolatban...
Tudjátok hány olyan (gyógy)növény van ami legális és tudatmódosító hatása mellett egy csomó más pozitív hatása van? Akár a betegségek megelőzésében, akár a kezelésükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!