Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan viszonyul a Jobbik a...

Hogyan viszonyul a Jobbik a marihuánához?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy alapból elvetik szerintetek annak a gondolatát hogy lazítsanak a forgalmazását és fogyasztását szabályozó törvényeken, vagy esetleg vannak köztük olyanok akik nyíltan nyitottak lennének a szabályozások átgondolására ha adott esetben egyértelmű tudományos bizonyíték kerülne napvilágra a jótékony hatásait illetően?

2013. jún. 5. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
fogyatékos emberek kormányoztak eddig? Cáfolj ha nincs igazam:)
2013. jún. 6. 14:38
 32/65 anonim ***** válasza:
39%

Sosem fogom megérteni az ilyen ízig vérig tiltó embereket. Hogy lehetnek annyira naivak hogy ezt higgyék a megoldásnak? Legalább néznek utána a dolgoknak, ehelyett elhiszik amit az általuk annyira szapult rtl-en hallottak, vagy amit az anyukájuk mesélt a drogokról.

Az illegalitás sokkal károsabb a társadalom számára ilyen veszélytelen drognál mint a fű. Ezt csak 1x kell végig gondolni, nem kell hozzá drogosnak lenni csak kell egy kis logika. Ebbe nem megyek bele, akit érdekel jobban utána tud nézni, ezt már rengeteg ember levezette.

Az meg hogy a parlamentben emberek ülnek, és ők is hibáznak az gondolom nem lep meg. Ezen felül mivel az elcseszett magyar társadalmunk mindenben széthúz, még ilyen egyszerű kérdésekben is, nem fogják megkockáztatni a legalizációt semmilyen formában.

A hollandok biztos tele vannak drogos képviselőkkel, és ezért legalizálták, véletlen sem azért mert ez a logikus döntés, ez a legjobb a nép számára. A nép pedig azért nem lázadt fel ellene, mivel így a drogos politikusok legalább hamarabb meghalnak, véletlen sem azért mivel ott átgondolják a dolgokat, és nem vakon követnek valami 50 éve elcseszett, "elvekre" alapozott ideológiát.

Fű ellenes érvet még mindig nem írt senki a 20-as válaszom óta, így tényleg nincs értelme vitázni, kb csak a szrdobálás megy mint az óvodában.

Még meg is értem hogy a társadalom nagy része buta a fűhöz, azt mondom oké, ne legyen nekik elérhető legális úton, de azt hogy egy fájdalmakkal küszködő embernek miért kelljen szintetikus gyógyszerekhez nyúlni, ami mind a vesét, mind a gyomrot, és mind a szívet is támadja azt tényleg nem értem. (mellesleg 3-4 évente tiltanak be egy addig elismert, gyakran használt gyógyszert)

A fájdalomcsillapító/nyugtató hatása TÉNY, a mellékhatásai ezzel szemben elhanyagolhatóak, mégis inkább a szintetikus vegyszert nyomatják mintsem ezt a szörnyű drogot. A gyógyszermultiknak ez biztos megéri, az embereknek és a magyar társadalomnak már nem olyan biztos. De mindenki leszrja, mivel aki nem néz utána a dolognak ilyen téren, annak úgyis csak egy drog lesz, fel sem fog merülni benne mikor beveszi a szintetikus fájdalomcsillapítót hogy lenne természetes módja is, negyed annyi mellékhatással. (mind rövid, mind hosszú távon)

Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de biztos nem csak a szakmai és egészségügyi érveket vették figyelembe mikor betiltották teljes mértékben!!! a füvet. Könnyebben jut orvosi úton opiát-alapú fájdalomcsillapítóhoz mint cannabishoz. NA EZ SZERINTEM ABSZURD!

2013. jún. 6. 16:18
 33/65 anonim ***** válasza:
33%

14 es, tájékozatlan válaszoló felszavazva, biztos önbizalommal tölt most el benneteket a hit, hogy Amerika nagy illegalitás párti de:

[link]

Nézzetek utána jobban, leszavazhattok, de attól még Amerika ugyan úgy előttünk fog járni ilyen téren és ott a társadalom is ezerszer összetartóbb lett 100 év alatt, mint mi 1000 év alatt. (Bár régen elvileg összetartók voltunk, csak a média agymosása, és a politikailag gerjesztett konfliktusok elérték a céljukat. Én tényleg nem tudom megérteni miért nem képesek egyes emberek elfogadni a másikat. Hogy lehet elvből beskatulyázni valakit, aki ugyan olyan ember mint te, csak azért mert ő marihuánát akar használni mondjuk az erős fájdalmai ellen? Mi jogon tiltod ezt meg tőle? Elvből? Elvből te azt mondod hogy nem engedlek füvezni, mert azt hallottam hogy az egy szörnyű drog, helyette egyed a szintetikus gyógyszert, amit a megbízható multi készített, és a magyar ogyi ellenőrzött?)

2013. jún. 6. 16:31
 34/65 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Érdemes beleolvasni a hozzászólásokba annak aki meg akarja érteni miért nincs itthon orvosi kannabisz. A média egyből elkezdi kavarni a szrt, belekeveri a politikát mindenbe, pedig nem erről kellene szólnia. Amerikában tudományos cikkek érvekkel és ellenérvekkel, itthon csak politika. És az emberek nagy többsége megelégszik ezzel.

2013. jún. 6. 16:47
 35/65 anonim ***** válasza:
0%
előző:úristen az összes kommentelő annyira durván sötét:) ilyet még nem láttam a témával kapcsolatban, ezek hol élnek, most komolyan?
2013. jún. 7. 14:37
 36/65 anonim ***** válasza:
38%

Én már rengeteg ilyen emberrel beszéltem személyesen és online is a témában, szerintem az a gond hogy meg sem próbálják megérteni sokan a másik ember álláspontját és csak az ő elfogult nézeteiket alátámasztó híreket/észrevételeket/"kutatásokat" fogadják be. Ezt én az emberi korlátoltságnak és a média agymosásának tudom be.

Sajnos ez ellen nem sokat lehet tenni, amíg ők nem akarják megérteni a valódi problémát, nem akarják megvizsgálni minden oldalról a kérdést addig nekik ez csak egy politikai kérdés lesz, amiben ők csak akkor győznek ha nekik lesz végül igazuk. Hiába is kerül ez sokba a társadalomnak, ez csak másodlagos.

2013. jún. 7. 15:02
 37/65 anonim ***** válasza:
6%

"Sajnos ez ellen nem sokat lehet tenni, amíg ők nem akarják megérteni a valódi problémát"

Igen, valóban nem is akarom megérteni. Ez így igaz. Ugyanúgy nem akarom megérteni a homoszexuálisok házassága mellett érvelők nézeteit, vagy a Demokratikus Koalíció álláspontját. És nem hiszem, hogy ez a korlátoltságomnak lenne a jele.

Engem úgy neveltek, hogy ezeket a dolgokat kapásból elutasítsam. Ezt hallottam a szüleimtől, a tanáraimtól, a hittanon a paptól...stb. Azt mondták, hogy a boldog élethez nincs szükség kábítószerre. És ennyi idő után látom, hogy igazuk van. Látom, hogy aki kábítószert használ, nem boldogabb nálam. Én megvagyok nélküle is, semmilyen késztetést nem érzek, hogy használjam. Szerintem ez a normális állapot. Ezt én így gondolom. Ezért nem is érdekelnek az érvek az abnormális, deviáns életforma mellett.

2013. jún. 7. 17:52
 38/65 anonim ***** válasza:
46%

A drogosoknak magyarázhatod. Bebújnak az "orvosi marihuána használat" mögé, de nem tudom, hogy gondolják. Ha mondjuk legális lesz a fű az orvoslásban, akkor majd az utcán mindig "betegek", azért füveznek? Vagy mindig bemennek majd a kórházba, hogy ő nekik minden fáj, adjanak egy kis füvet?

Deviánsokkal, drogosokkal, hülyékkel nem tudsz mit kezdeni. De amúgy füvesek, nyitva a határ, lehet menni Hollandiába, oszt lehet szívni éjjel-nappal. Az ilyen betegek emberek egy beteg és abnormális országba valók, mint Hollandia.

2013. jún. 7. 18:36
 39/65 anonim ***** válasza:
0%
46% os!Gondolom te ittasan okoskodsz.
2013. jún. 7. 19:47
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán iszom alkoholt, 2 havonta egyszer talán. De amúgy stimmel. :)
2013. jún. 7. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!