Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan viszonyul a Jobbik a...

Hogyan viszonyul a Jobbik a marihuánához?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy alapból elvetik szerintetek annak a gondolatát hogy lazítsanak a forgalmazását és fogyasztását szabályozó törvényeken, vagy esetleg vannak köztük olyanok akik nyíltan nyitottak lennének a szabályozások átgondolására ha adott esetben egyértelmű tudományos bizonyíték kerülne napvilágra a jótékony hatásait illetően?

2013. jún. 5. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele hogy senki nem fog hollandiában leszólni érte, mivel ott nem mosták ki az emberek agyát. De ettől még ugyan úgy vonatkoznak rád/ránk a magyar törvények is külföldön, nézz jobban utána mielőtt lepontozol, mint ahogy az amerikai dekriminalizálós példámat is lepontoztad, pedig annak is könnyen utánajárhattál volna. Hiába pontozol le, attól még ugyan úgy nekem lesz igazam, ha nem értesz az engem nem zavar, attól még tény marad.

Bemásolom neked a btk ide vonatkozó részét, remélem a hozzászólásom ezen részét még elolvasod, mivel eddig azt tapasztaltam hogy valahol az első-második mondat után már írod is a válaszod. Na szóval:

"3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bűncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény."

A "menjetek Hollandiába tépni" azért is egy hibás érv, mivel a problémát magát fel sem fogod, fel sem fogja a kicsike kis agyacskád hogy a fű nem az illuminátusok újabb eszköze az emberiség kipusztítására. Senki nem fogja és nem is akarja a hazáját elhagyni csak azért hogy téphessen. Senki nem fog lemondani az állampolgárságáról, senki nem fog azért lopni/ölni/betörni hogy megszerezze az adagját.

Ne állj ki a Jobbik nevében a tiltás mellett mert csak komolytalanná teszed a pártot, ezért nézi le sok ember a Jobbikot, többek között én is ezért kezdek egyre jobban kiábrándulni a pártból.

2013. jún. 8. 14:17
 52/65 anonim ***** válasza:
a holland rendőr is megteheti, hogy igazoltat marihuana fogyasztás miatt és jelentse a magyaroknak, de rohadtul nem érdekli, mert nem csinálsz semmi veszélyes dolgot vele. Ja az elméddel lehet(bár bizonyítva ez sincs) de a környezetével és a többi emberrel szemben egy cannabist használó ember egyáltalán nem veszélyes. Most vesd össze ezt pl az alkohollal.
2013. jún. 8. 14:21
 53/65 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam hogy a külföldieket ki akarják tiltani a smart és a coffeshoppokból, valami eu-s baszogatás miatt.
2013. jún. 8. 14:40
 54/65 A kérdező kommentje:
igen a holland határmenti településeknél valóban működik már bő egy éve az a szabályzat, miszerint ahhoz hogy coffeeshopban vásárolhassál, szükséged van egy úgynevezett "wietpass"-ra, amit csak akkor kaphatsz meg ha van igazolásod arról hogy be vagy jelentve helyi lakosként. azonban jelenleg még csak a határmenti településeknél érvényes, és itt arról van szó hogy korlátozni akarják a csempészetek számát, amik ugye a schengen területen belül könnyen megoldható ha átugrasz a belga/német határokról bevásárolni, majd szállított onnan a mariskát a hazai feketepiacra. épp ezek miatt a komplikációk miatt válik szükségessé és aktuálissá a téma hogy EU-s országok között is szép lassan kialakuljanak egységes szabályok a marihuána használatára. és ha a jelenlegi tendenciákat figyeljük többi tagország tekintetében, akkor a mérleg egyáltalán nem a szigorítás irányába billen. és nem csak "mocskos liberális" nyugati országok gyakorlatáról beszélek itt, hanem olyanokéról is mint mondjuk Csehország.
2013. jún. 8. 19:13
 55/65 anonim ***** válasza:
nem valami életszerű, hogy pl. egy magyar turista azért fog elmenni amszterdamba, hogy bevásároljon fűből és hatalmas haszonnal itthon terjessze az ördögi szert.
2013. jún. 9. 01:38
 56/65 anonim ***** válasza:
Hát igen, az inkább csak kampány szöveg hogy:"ez holland cucc haver". A legtöbb növény még napfényt sem lát, nem hogy hollandiát.
2013. jún. 9. 02:58
 57/65 anonim ***** válasza:

[link]

"Nyolc kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség egy vietnami férfi budapesti lakásán." Mondtam, vietnámi strómanok látják el a piacot akiket becsempésznek az országba munka reményében. Végül is egyszerűbb egy csapat bevándorló ellen küzdeni akik soha nem fogynak el, mintsem normális határokon belül legalizálni...

Minden évben elkapnak 3-4 ilyen vietnámit, de mégsem képes felfogni a kormány hogy ennek nem lesz vége.

2013. jún. 29. 13:31
 58/65 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogyan viszonyul a Jobbik a marihuánához. Tiltaná, üldözné. Eddig semelyik párt nem legalizálta, és valószínű, nem is fogja. A kérdésre ez a válasz. Az, hogy a füvesek itt megosztják egymással az élményeiket, meg az álmodozásaikat, nem tartozik a kérdéshez.
2013. jún. 29. 17:57
 59/65 anonim ***** válasza:

De arra senki nem tud választ adni hogy miért ezt tennék...

Ez minden logikának ellent mond. A tiltás a legrosszabb döntés minden szempontból, csak az erőlteti akinek jövedelme van az illegalitásból vagy aki szimplán buta. Szerintem mindkét esetre van példa a parlamentben.

Te miért nem vagy képes belátni ezt kedves 45%-os?

Ezt pedig már megbeszéltük, a kérdésre megkapta a kérdező a választ, tovább lehet lépni és beszélgetni a témáról, úgy mintha két értelmes fél vitatkozna, érvekkel és logikus indokokkal alátámasztva.

2013. jún. 29. 21:15
 60/65 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem érdekel, hogy orvosi célra alkalmaznak-e marihuánát. Csak ne legyen teljes mértékben legalizált. Az orvosi célt akarjátok elérni, nem?
2013. jún. 30. 05:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!