Érdemes az Együtt 2014-re szavazni?
Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész.
Ami miatt nem tudok dönteni , azaz , hogy nem ismerem az álláspontjukat a cigánybűnözésről , sajnos itt a környéken ez létezik.Hozzánk még nem törtek be igaz , de jobb félni , mint megijedni.
Hogyan állnak ehhez a problémához?Megtudják oldani?
Nem. Akik rájuk fognak szavazni annyival indokolják hogy le kell váltani a fideszt.
Eltelik 3 év és ugyan ezek az emberek akarják majd leváltani az együttet. Bajnai a szememben hitelét vesztett ember. Cégei külföldre adóztak, libás ügyét mindenkinek ismeri, kb olyan helyzetben van most is az ország, ha ott sem tudta kezelni a helyzetet ezt sem fogja tudni. Imf hitel nem megoldás.
Amiket hangoztat a médiában azok nagyon jól hangzanak, de ezek csak üres szavak, ezek minden évben elhangzanak. Ha jól tudom a gmo-t is támogatja, ez külön kiveri a biztosítékot nálam.
www.origo.hu/itthon/20130530-bajnai-9-honapos-munkanelkuli-segelyt-akar.html
Érdekelne mit jelent az államilag biztosított munka nála és mégis hogy gondolja ezt kivitelezni. Megyünk vissza a kommunizmusba?
Mit beszél? Csak általánosságokat mond, blablabla ezt hallom minden interjújában, a konkrét kijelentései hogy mivel akarja ezeket elérni nem nagyon vannak. Azt mondja amit az emberek hallani akarnak.
[link] Ennyit látok az együttből. Hiába néztem végig az fb-s postjaikat, nem látom mit akarnak konkrétan csinálni. Vannak frankó kis beszédeik amik szuperül hangzanak, hogy korrupció visszaszorítása, munka, meg mindenkinek egyetem - "eddig sokan csak a szegénység miatt nem mehettek egyetemre!" és hasonlók. Ezek szuperül hangzanak, de ezt mivel tervezik elérni? Átdolgozzák a diákhitel programot? Lenne értelme, de ilyenről szó sincs.
Visszaállítja a 2011 es keretszámokat? Ezt tervezik. Az mivel lesz jobb? 60% nem végi el az egyetemet, 50% meg totál eltérő dolgot csinál mint amit 4 évig tanult az adófizetők 200-600 ezer/félév frointjából. Csodálatos tervek. Mi lesz a szakképzéssel, okj színvonalának növelésével? Ezek többet érnének mint az egyetembe végtelen pénzt injektálása.
Meg állami munka, 9 hónapos segély mindentől függetlenül, ez is elég érdekesen hangzik. Komolytalan, nem meggyőző számomra a kampányuk.
Leszavazók, igazán linkelhetnék hogy mit tervez bajnai. Sem a facebook oldalukról, sem a média szereplésükből nem értem hogy mit is terveznek pontosan. Fidesz, Mszp hasonlókkal kampányol már 20 éve.
A birkák pedig mindig utána jönnek csak rá hogy igazából nem is tudják miért szavaztak rájuk, azon kívül hogy a régi kormányt feltétlen le akarták váltani, abban a reményben hogy ennél csak jobb lehet.
Senkire nem érdemes szavazni.
-Mindegyik tökéletesen inkompetens majom
-Országirányító státuszuk továbbra is csak látszat, szemfényvesztés.
Akárki kerül az Országházba, (az ékszeres dobozunkba, amibe rendszeresen hulladékot pakolunk) a pénz lesz az, ami uralja a világot. Remélhetőleg már nem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!