Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes az Együtt 2014-re...

Érdemes az Együtt 2014-re szavazni?

Figyelt kérdés

Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész.

Ami miatt nem tudok dönteni , azaz , hogy nem ismerem az álláspontjukat a cigánybűnözésről , sajnos itt a környéken ez létezik.Hozzánk még nem törtek be igaz , de jobb félni , mint megijedni.

Hogyan állnak ehhez a problémához?Megtudják oldani?

2013. máj. 31. 20:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Én nemtudom hogy ki hogyvan vele de számomra elég jól körvonalazódik a nyilatkozataik alapján hogy Banaiék mit akarnak ha kormányra kerülnek.
2013. máj. 31. 21:42
 22/29 MolotovPunk ***** válasza:
64%
Szerintem érdemes rájuk szavazni.Többre tartom őket ezerszer,mint a fid úri bandát.
2013. máj. 31. 21:54
 23/29 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Akik rájuk fognak szavazni annyival indokolják hogy le kell váltani a fideszt.

Eltelik 3 év és ugyan ezek az emberek akarják majd leváltani az együttet. Bajnai a szememben hitelét vesztett ember. Cégei külföldre adóztak, libás ügyét mindenkinek ismeri, kb olyan helyzetben van most is az ország, ha ott sem tudta kezelni a helyzetet ezt sem fogja tudni. Imf hitel nem megoldás.

Amiket hangoztat a médiában azok nagyon jól hangzanak, de ezek csak üres szavak, ezek minden évben elhangzanak. Ha jól tudom a gmo-t is támogatja, ez külön kiveri a biztosítékot nálam.

www.origo.hu/itthon/20130530-bajnai-9-honapos-munkanelkuli-segelyt-akar.html

Érdekelne mit jelent az államilag biztosított munka nála és mégis hogy gondolja ezt kivitelezni. Megyünk vissza a kommunizmusba?

2013. máj. 31. 22:14
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Bajnai ha csak a felét tudja megvalósítani annak amiről beszél akkor is magasan jobban járunk vele mint Orbánnal.
2013. jún. 1. 05:57
 25/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem érdemes, ha csak nem akarod a libatolvaj, hazaáruló, opportunista haszonleső bajnait támogatni!
2013. jún. 1. 08:56
 26/29 anonim ***** válasza:
29%

Mit beszél? Csak általánosságokat mond, blablabla ezt hallom minden interjújában, a konkrét kijelentései hogy mivel akarja ezeket elérni nem nagyon vannak. Azt mondja amit az emberek hallani akarnak.

[link] Ennyit látok az együttből. Hiába néztem végig az fb-s postjaikat, nem látom mit akarnak konkrétan csinálni. Vannak frankó kis beszédeik amik szuperül hangzanak, hogy korrupció visszaszorítása, munka, meg mindenkinek egyetem - "eddig sokan csak a szegénység miatt nem mehettek egyetemre!" és hasonlók. Ezek szuperül hangzanak, de ezt mivel tervezik elérni? Átdolgozzák a diákhitel programot? Lenne értelme, de ilyenről szó sincs.

Visszaállítja a 2011 es keretszámokat? Ezt tervezik. Az mivel lesz jobb? 60% nem végi el az egyetemet, 50% meg totál eltérő dolgot csinál mint amit 4 évig tanult az adófizetők 200-600 ezer/félév frointjából. Csodálatos tervek. Mi lesz a szakképzéssel, okj színvonalának növelésével? Ezek többet érnének mint az egyetembe végtelen pénzt injektálása.

Meg állami munka, 9 hónapos segély mindentől függetlenül, ez is elég érdekesen hangzik. Komolytalan, nem meggyőző számomra a kampányuk.

2013. jún. 1. 10:34
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

Leszavazók, igazán linkelhetnék hogy mit tervez bajnai. Sem a facebook oldalukról, sem a média szereplésükből nem értem hogy mit is terveznek pontosan. Fidesz, Mszp hasonlókkal kampányol már 20 éve.

A birkák pedig mindig utána jönnek csak rá hogy igazából nem is tudják miért szavaztak rájuk, azon kívül hogy a régi kormányt feltétlen le akarták váltani, abban a reményben hogy ennél csak jobb lehet.

2013. jún. 1. 13:07
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
[link] Itt vannak az együttműködés alapelvei és az alkotmányról szóló elképzelések. Konkrét program kialakítása most folyik egyrészt belül, másrészt az emberek javaslatait is figyelembe véve (ezért van most országjárásuk), illetve pár konkrét dolgot a nyilatkozatokból lehet megtudni.
2013. jún. 3. 00:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Senkire nem érdemes szavazni.

-Mindegyik tökéletesen inkompetens majom

-Országirányító státuszuk továbbra is csak látszat, szemfényvesztés.

Akárki kerül az Országházba, (az ékszeres dobozunkba, amibe rendszeresen hulladékot pakolunk) a pénz lesz az, ami uralja a világot. Remélhetőleg már nem sokáig.

2013. jún. 11. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!