Érdemes az Együtt 2014-re szavazni?
Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész.
Ami miatt nem tudok dönteni , azaz , hogy nem ismerem az álláspontjukat a cigánybűnözésről , sajnos itt a környéken ez létezik.Hozzánk még nem törtek be igaz , de jobb félni , mint megijedni.
Hogyan állnak ehhez a problémához?Megtudják oldani?
Nincs velük, baj mert én nem hallottam róla hogy mi a tervük a cigánybűnőzés ellen. Ha rátudná őket is venni a munkára akkor talán javulna valamit a helyzet náluk is, de ha kicsit drasztikusabb lenne és megvonna tőlük dolgokat akkor a többségük úgy is elfogja hagyni az országot, mert a cigány azért van itt mert tudja jól hogy az ország eltartja, és elnéznek nekik dolgokat. Nekem ennyiből tetszik a Jobbik terve hogy ő legalább komolyabban gondolja a cigány helyzetet, de másban sajnos nagyon gyerekcipőben jár így ezért nem fogok még a Jobbikra szavazni, még kapjanak 4 évet arra hogy fejlődjenek aztán meglátom. De addig maradok a Bajnainál. Majd jövőre ha eljön az idő ráérünk akkor ezt eldönteni, kitudja mi lesz még addig, simán kiderülhetnek minden pártról olyan negatív dolgok ami miatt meggondolja mindenki hogy akkor kire is szavazzon.
Én az Együtt 2014 és a Jobbik közt vagyok majd jövőre eldöntöm hogy kire adom le a szavazatom.
"Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész."
És el is hiszed, h megcsinálják? Balosok, HAZUDNAK! Reggel délben no meg este! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!