Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes az Együtt 2014-re...

Érdemes az Együtt 2014-re szavazni?

Figyelt kérdés

Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész.

Ami miatt nem tudok dönteni , azaz , hogy nem ismerem az álláspontjukat a cigánybűnözésről , sajnos itt a környéken ez létezik.Hozzánk még nem törtek be igaz , de jobb félni , mint megijedni.

Hogyan állnak ehhez a problémához?Megtudják oldani?

2013. máj. 31. 20:03
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
44%
A Te döntésed. Szimpatikusak,de nem tudom mennyire tudják kezelni az általad említett problémát.
2013. máj. 31. 20:35
 12/29 anonim ***** válasza:
57%

Nincs velük, baj mert én nem hallottam róla hogy mi a tervük a cigánybűnőzés ellen. Ha rátudná őket is venni a munkára akkor talán javulna valamit a helyzet náluk is, de ha kicsit drasztikusabb lenne és megvonna tőlük dolgokat akkor a többségük úgy is elfogja hagyni az országot, mert a cigány azért van itt mert tudja jól hogy az ország eltartja, és elnéznek nekik dolgokat. Nekem ennyiből tetszik a Jobbik terve hogy ő legalább komolyabban gondolja a cigány helyzetet, de másban sajnos nagyon gyerekcipőben jár így ezért nem fogok még a Jobbikra szavazni, még kapjanak 4 évet arra hogy fejlődjenek aztán meglátom. De addig maradok a Bajnainál. Majd jövőre ha eljön az idő ráérünk akkor ezt eldönteni, kitudja mi lesz még addig, simán kiderülhetnek minden pártról olyan negatív dolgok ami miatt meggondolja mindenki hogy akkor kire is szavazzon.

Én az Együtt 2014 és a Jobbik közt vagyok majd jövőre eldöntöm hogy kire adom le a szavazatom.

2013. máj. 31. 20:36
 13/29 anonim ***** válasza:
43%
A libásra? Na ne már!
2013. máj. 31. 20:39
 14/29 anonim ***** válasza:
27%

"Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész."

És el is hiszed, h megcsinálják? Balosok, HAZUDNAK! Reggel délben no meg este! :D

2013. máj. 31. 20:46
 15/29 anonim ***** válasza:
29%
Bajneszt még nem aggatták fel?
2013. máj. 31. 20:46
 16/29 anonim ***** válasza:
31%
együtt2014,dk,lmp,mszp ezek mind a cigány seggét nyalják
2013. máj. 31. 20:51
 17/29 anonim ***** válasza:
44%
igen, szavazz rájuk! Véget kell venni ennek a diktatúrának és orbánkirály hatalmának. 1 alternatíva van csak az ellenzéki többség megszerzéséhez és az az E2014.
2013. máj. 31. 20:51
 18/29 anonim ***** válasza:
35%
Gatyába sem rúghatnak ezek az amerikai zsidók által megvett emberek nyugodtan legyél.Ha ők nyernek akkor pakolhat mindenki mert biztos ,hogy a bőrt is elfogják rólad adni!
2013. máj. 31. 20:56
 19/29 anonim ***** válasza:
41%
Programjuk nekik még nincs. De most komolyan, eddig csak kijelentéseket tettek, hogy ez meg az lesz, programot, mint olyat még nem sikerült egy áttekinthető .pdf fájlban megjeleníteni. Ergo, aki azt állítja, hogy tud valamit a programról, az hazudik, vagy csak mond valamit, amit feltételez.
2013. máj. 31. 21:17
 20/29 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó! Mutass nekem egy olyan pártot aminek már van programja a 2014-es választásra.
2013. máj. 31. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!