Érdemes az Együtt 2014-re szavazni?
Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész.
Ami miatt nem tudok dönteni , azaz , hogy nem ismerem az álláspontjukat a cigánybűnözésről , sajnos itt a környéken ez létezik.Hozzánk még nem törtek be igaz , de jobb félni , mint megijedni.
Hogyan állnak ehhez a problémához?Megtudják oldani?
"Olvastam róluk a programjukat,és tetszik a programjuk meg az egész. "
Tehát sikeresen kimostak. Azt is olvastad, hogy kik állnak mögötte, és eddig mit tettek az országért?
Nem a cigánybűnözéssel, hanem magával a bűnözéssel kellene foglalkozni. Ez talán valamilyen szinten csökkenthető lenne, ha az életszínvonal javulna és stabilabb lenne a gazdaság.
Ez a te szavazatod, te döntöd el, hogy kire akarsz szavazni és pont.
Ha neked tetszik, hajrá, ha valakinek a jobbik tetszik, hajrá, ha valaki fideszre akar, hajrá. (Bár ez utóbbit végképp nem tudom megérteni, de ez van, ez az ő döntése.)
A programjuk megegyezik a többi baloldali párt programjával, ez nem változott az utóbbi 20 évben:
Oktatással, továbbképzésekkel vissza kell vezetni őket a munka világába, de amíg ez nem sikerül számukra is biztosítani kell a magasabb szociális juttatásokat, mert 47 ezerből nem lehet megélni, a 22 ezerből meg főleg nem.
És a kérdésben említett cigánybűnözés nem létezik, csak hátrányos helyzetű, szegény csoportok vannak, akiknek bűnözni kell, hogy meg tudjanak élni, ezért a megoldás a szegénység felszámolása.
"Az együtt 2014 egy külfőldről főleg amerikából támogatott szenyrakás ami egy esetleges hatalomrakerülés után a külfőldi (amerikai) érdekek kiszolgálója lenne."
Áruld már el, honnan veszed ezeket az érdekkiszolgálós "okosságokat"? Mi az, hogy a külföldi érdekek kiszolgálása? Egyáltalán mit akar kezdeni a külföld egy ilyen jelentéktelen, kicsi országgal, mint Magyarország?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!