Aki fideszre akar szavazni (2014-ben) az miért szavaz a fideszre?
Én csak megérteni akarom a fideszeseket mert nem értem h milyen okból szavaznak rá. Ebbe az országba az a baj hogy a szavazásnál nem arra szavazunk hogy kit szeretnénk, hanem azt akit nem szeretnénk(tehát ugy szavazunk). Gondolom ez is benne van hogy aki fideszes csak azért szavaz a fideszre hogy nehogymár MSZP nyerjen.
De ezen kívűl mik azok a lépések, kormánydöntések amiatt azt mondja valaki hogy: igen én a fideszre fogok szavazni ez meg az stb. miatt
Mert vannak néhányan, akiknek a Fidesz átmosta az agyát. De vannak olyanok is, akiknek az egykulcsos adó miatt százezrekkel jobb a jövedelmük.
Vagy olyan vállalkozók, akik mindig nyernek a pályázatokon.
Egyszóval: érdekből.
4#
ebbe igazad van az egykulcsos adóval néhányan jól jártak és őket ugy ahogy ezért meg is értem h rájuk fognak szavazni.
A vállalkozoknál már nem egyértelmű mert őket jobban megnyagatták (több adó és magasabb stb)
ja és az "érdekből" ezt is megértem mert csdak a havert jutatja vissza a parlamentbe,
de főleg azokra gondolok aki ugymond egyszerű életet élnek
Miért hisznek sokan Istenben és a végtelen szeretetében, miért imádják őt ájtatoskodva, miközben ilyen kegyetlen világban élünk, amit neki csak egy ujjcsettintés lenne tökéletessé tenni, de nem teszi meg?
Na látod, ezért szavaznak a Fideszre is annyian...
- gátlástalan sarcolgató külföldi cégek
- osztrák tolvajok
- kufárok
- megrögzött hazaáruló balos pártok
Ez szerintem üldözési mánia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!