Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok hogy szeretnének...

A liberálisok hogy szeretnének jólétet teremteni a magyarságnak, ha éjt nap alá téve semmi mással nem foglalkoznak, csak hogy mi a jó a kisebbségeknek?

Figyelt kérdés
Valahogy a magyarok érdekeiért még soha nem hallottam küzdeni őket, legyen szó a belföldi vagy éppen a határon túli magyarságról...

2013. máj. 31. 15:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
27%

Az már nem a mi bajunk , hogy mit kap el és mit nem.

Nem tartozunk semmi felelősséggel , csak magának köszönheti.

Te magad mondtad ,szabadság van ,nincs szükség óvóbácsira.

Ha nem fizette akkor vessen magára.

És szerinted az korrekt , hogy a többi ember fizeti meg a tartozását annak a mihasznának?

Mert a szolgáltató behajtsa.

2013. máj. 31. 20:07
 22/38 anonim ***** válasza:
Nem nem korrekt mással megfizettetni, viszont embereket jóformán halálra ítélni sem korrekt.
2013. máj. 31. 20:09
 23/38 anonim ***** válasza:
43%
20:09, vélhetően senki nem kényszerítette őket hogy vadállatok, barbárok módjára éljenek. Jogállam van, törvények vannak, és elméletileg egy demokráciában a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak - a dzsippóra is. Ha itt élnek, szokjanak hozzá hogy törvények vannak. Ha nemtetszik, húzzanak haza Indiába sikkasztani az édesburgonyát a földekről, ott biztos megengedik az ilyet.
2013. máj. 31. 20:15
 24/38 ConnectCare ***** válasza:
81%

Olyan szinten valóban nem tartozunk senkiért felelősséggel szerintem, hogy nem morális kötelességem pl. pénzelni azokat, akik nem dolgoznak.

Azt viszont szerintem nem tehetem meg, hogy mástól megvonjam az életéhez szükséges bármilyen anyag elérhetőségét.

Valóban nem korrekt a számlát mással fizettetni, de ha mindenkit megölnénk, aki valamivel tartozik valakinek, ma Magyarország úgy nézne ki, mint egy durvább horrorfilm egyik jelenete. A vizet pedig nem lehet megvonni senkitől.

Neked sem érhet többet a pénz, mint egy ember élete!

2013. máj. 31. 20:19
 25/38 anonim ***** válasza:

@20:15: Ez tökéletesen igaz, rájuk is vonatkoznak a törvények ugyan úgy, de mint írtam is a víz például az élethez egy nélkülözhetetlen dolog.

Te mit szólnál, ha mondjuk egyszer nem fizetnéd be valamilyen okból a vízdíjat és kikapcsolnák?

Mint írtam ez a "kérdés" meglátásom szerint nincs megfelelően szabályozva.

A vízellátás megszüntetése nem lehet megoldás legyen itt szó cigányokról, magyarokról, németekről vagy akárkiről.

2013. máj. 31. 20:29
 26/38 anonim ***** válasza:
7-es, ez nagyon szép gondolat, de stuccpolitika. Észre kéne veni, hogy milyen speciális jellemzői vannak ennek a bizonyos népcsoportnak. Jó, hogy támogatni akarod a szegényeke, de aki egyáltalán nem akar dolgozni, azt ne támogassuk, mert nem érdemli meg.
2013. jún. 1. 22:08
 27/38 A kérdező kommentje:

"Nem nem korrekt mással megfizettetni, viszont embereket jóformán halálra ítélni sem korrekt."

Amikor magyar családok százai alól húzzák ki a saját lakásukat a több száz és ezer milliárd forintot birtokló bankok, akkor bezzeg nem jár a pofátok, hogy kisgyerekek kerülnek az utcára! Undorítóak vagytok mind egy szálig! Soha nem lesz ebben a mocskos országban jólét, mert az ostoba magyarság egy nagy része mindent megtesz, hogy a saját népe pusztuljon, miközben meg másoknak a talpát nyalják. Förtelem ez az egész nép!

2013. jún. 4. 11:16
 28/38 A kérdező kommentje:

"Nem is értem, hogy aki annyira szidja a liberálisokat, annak az óvónénije hiányzik, aki anno megmondta, hogy mikor és mit szabad vagy mi ez a nagy félelem a szabadságtól?"

Majd amikor a cigányhorda megy és belevágják a késeiket a családod tagjaiba és beléd pusztán szórakozásból, majd akkor azt kívánod, hogy ne legyen ekkora szabadság. Remélem titeket ölnek meg és nem valami ártatlan családot, amelyik ki akarja tenni őket az országból.

2013. jún. 4. 11:19
 29/38 ConnectCare ***** válasza:
88%

Nem arról van szó, hogy bárki is azt szeretné, hogy szabad teret nyerjen a bűnözés és anarchia legyen, hanem, hogy a társadalom problémái jogszerűen, bizonyos elvek, normák szerint legyenek kezelve.

Legyen nekem is, neked is és mindenkinek maximális szabadsága és ezt az állam törekedjen biztosítani a jogalkotás és a rendőrség útján.

Dolgozzanak ki működőképes programokat a helyzet kezelésére, legyenek rendőrök az utcákon, legyen a prevenciót megfelelően szolgáló büntetőjog stb....de ne legyen etnikai alapon történő bűnözőként kezelés, ne legyen senkinek kevesebb joga, mint másnak stb.

2013. jún. 4. 11:27
 30/38 anonim ***** válasza:
28%
De ezt a fajtát nem lehet kezelni. Tényleg pusztán perverzióból ölnek.
2013. jún. 4. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!