Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok hogy szeretnének...

A liberálisok hogy szeretnének jólétet teremteni a magyarságnak, ha éjt nap alá téve semmi mással nem foglalkoznak, csak hogy mi a jó a kisebbségeknek?

Figyelt kérdés
Valahogy a magyarok érdekeiért még soha nem hallottam küzdeni őket, legyen szó a belföldi vagy éppen a határon túli magyarságról...

2013. máj. 31. 15:22
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Aztán amikor meg nyomorog az ország, akkor jön a szájtépés, hogy ez a szeméttelep ország így, meg ez a ganéjrakás magyarság úgy! Én nem értem, hogy miért nincs itt jólét Dezső, hát mi már időtlen idők óta harcolunk a cigányokért, a zsidókért, a transzvesztita-femino-oktoszexiuálisokért és még mindig nem élnek jól a magyarok! Hát hogy van ez Dezső?
2013. máj. 31. 15:26
 2/38 anonim ***** válasza:
83%
Ma már nem létezik liberalizmus, csak liberalizmusnak hazudott deviancia. Az "eredeti" normális liberalizmus céljai már régen megvalósultak.
2013. máj. 31. 15:31
 3/38 anonim ***** válasza:
53%
Mert a baloldaliak antimagyarok.
2013. máj. 31. 15:34
 4/38 anonim ***** válasza:
47%
A libsik nem a magyarságnak akarnak jólétet teremteni, hanem saját maguknak, a piszkos munkát meg a kisebbséggel végeztetik el. Óvodás trükk, már a rómaiak is alkalmazták.
2013. máj. 31. 15:37
 5/38 anonim ***** válasza:
34%
Sehogy. De hol állították, hogy jólétet akarnak teremteni a magyarságnak?
2013. máj. 31. 16:23
 6/38 A kérdező kommentje:

"Ma már nem létezik liberalizmus, csak liberalizmusnak hazudott deviancia. Az "eredeti" normális liberalizmus céljai már régen megvalósultak."

Persze, a devianciára értem a liberalizmust. Már amúgy nem sok minden jelenti azt, amit régen jelentett.

2013. máj. 31. 16:37
 7/38 anonim ***** válasza:
84%

Akikre te gondolsz, azok NEM liberálisok.

Én annak tartom magam, viszont nem is végen a kisebbségeket és nem részesítem őket előnyben.

Ellenben az ellen felszólalok, amikor valaki azt emlegeti, hogy a cigányok így a cigányok úgy. Nem, nem kell kiemelni egy népcsoportot külön és általánosítani.

Az én meglátásom szerint aki bűnt követ el, büntessék meg, függetlenül a származásától, ugyan úgy.

Valamint a támogatásokat is a szegényeknek kellene biztosítani és nem kellene külön előjogot adni senkinek, pusztán azért mert cigány vagy sem.

2013. máj. 31. 17:07
 8/38 ConnectCare ***** válasza:
83%

A liberálisok nem akarnak jólétet az égvilágon senkinek. Elveik vannak, amiket az akarják, hogy megvalósuljanak. Hogy például ti szabadon szidhassátok őket itt, anélkül, hogy ezt bárki megtilthatná nektek. Sőt, hogy a cigány gyerekek is veletek egyforma jogúként szidhassák őket szabadon, ha akarják. És, hogy valaki szabadon létrehozhasson ehhez egy ilyen oldalt és az állam ezt ne tilthassa meg. Meg, hogy az állam úgy alapból ne pofázzon bele az ember életébe mindenbe.

Ugyan mégis miajóégért küzdene bárki Magyarországon a belföldi magyarságért külön? Ki korlátozná a jogait? A többség pont attól többség, hogy több tagja van, mint a többieknek. A többséget max az állam túlhatalmától kell védeni és láss csodát, a liberálisok pont ezt próbálják tenni.

Az már más téma, hogy vannak emberek, akiknek az, ha az államot korlátozzák és a szabadság elősegítésére törekednek nem tetszik, mert akkor nem államosítgathatnának ki maguknak mindent és nehezebb lenne lopni és ezért az erre vevő emberekkel elhitették, hogy a liberálisokat maga Lucifer küldte a Földre azért, hogy mindenkiből drogos meleget csináljanak, aki 24/7-ben kisebbségi önkormányzatokért kántál, de a liberalizmusnak ehhez köze nincs.

Nem is értem, hogy aki annyira szidja a liberálisokat, annak az óvónénije hiányzik, aki anno megmondta, hogy mikor és mit szabad vagy mi ez a nagy félelem a szabadságtól?

2013. máj. 31. 18:18
 9/38 The Evil Twin ***** válasza:
66%

Az előzőnél van a pont.

Meg hozzátenném, hogy még az SZDSZ-féle "liberálisok" sem éjt nappallá téve a kisebbségekkel foglalkoztak, hanem a jobboldal foglalkozik folyamatosan a kisebbségekkel, és foglalkozik szinte kizárólag a kisebbségekkel kapcsolatos megnyilvánulásokkal a liberális oldalról. Máshoz nem szólnak hozzá.

Csinál(t) mást is az SZDSZ (bár rájuk tényleg nem jó szó a liberális) és az LMP is, tessék honlapot, parlamenti tudósítást, vagy legalább egy nyamvadt wikipédia szócikket elolvasni a témával kapcsolatban.

2013. máj. 31. 18:18
 10/38 The Evil Twin ***** válasza:
39%
Bocsánat, nem az előzőre gondoltam, a 7-esre.
2013. máj. 31. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!