A magyarságnak zsidó gyökerei vannak?
Figyelt kérdés
olvasok egy érettségi tételt és asszongya hogy a magyarok levédiában szoros kapcsolatba kerültek a kazár birodalommal és a zsidó hittel2011. szept. 4. 09:55
1/24 anonim válasza:
nem hinném. legalábbis nem volt tartós kapcsolat
ez egy érettségi tételben van benne?
ekkorát változott volna a világ, amióta érettségiztem?
2/24 A kérdező kommentje:
a magyarok vándolása vagy mi a szösz a címe
2011. szept. 4. 10:04
3/24 Ucsiha Madara válasza:
Persze, sőt, ha az Ószövetséget nézzük, minden egyes ember a zsidóktól származik! Tök jó nem? A kérdés csak az, hogy ezeket a hülyeségeket ki hiszi el....
4/24 anonim válasza:
Nincsenek zsidó gyökerei.
Honfoglaláskori (és azelőtti) mellkereszt-leletekről gondolom nem tanítanak.
5/24 anonim válasza:
Nincsenek zsidó gyökerei. Ez csak az oktatási rendszer szokásos agymosása működik.
6/24 A kérdező kommentje:
hát mellkeresztekről valóban nincs szó a tankönyvben valami lehetséges turáni rokonságról ír a finnugor mellett
2011. szept. 4. 10:12
7/24 A kérdező kommentje:
ja és zsidókról sincs szó, csak egy tételben olvastam
2011. szept. 4. 10:21
8/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez bátor kérdés, itt fog tombolni a Politika témakör "java". XD
9/24 anonim válasza:
Igen és? A kazárok feltehetőleg államvallássá tették a judaizmust. És akkor most mi van?
A honfoglalás előtti magyar törzsek kapcsoltba kerültek keresztényekkel, zsidókkal muszlimokkal is...mi probléma? Nem értem.
10/24 anonim válasza:
Az, hogy "szoros kapcsolatba kerültek a zsidó hittel" nem jelenti azt, hogy zsidó gyökereik lennének. A mohamedán hittel is szoros kapcsolatba kerültek mégsincsenek oszmán gyökereink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!