Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy olyan fogam aminek...

Van egy olyan fogam aminek csak a gyökerei vannak meg. Azt hogy látja el a fogorvos?

Figyelt kérdés
Tesóm szerint gyökérkezeléssel, de nem vagyok benne biztos, vagy inkább nem akarok biztos lenni benne, mert ő neki 2 érzéstelenítő után is nagyon fájt...szerinte második választási lehetőségem az lenne, ha elküldenek egy szájsebészetre & ott kiszedik, majd fogbeültetés. Nagyon parázok őszintén szólva a fogorvostól, amióta egyszer majdnem átfúrta az ínyem & totál stressz vagyok...őszintén válaszoljatok a kérdésre, ne kíméljetek :)..köszönöm előre is :)
2011. jún. 29. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Miféle gyökérkezelés? Azt kihúzzák más nem lehet.
2011. jún. 29. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha csak a gyökér van meg, akkor azt kihúzza!
2011. jún. 29. 19:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 29. 19:57
 4/10 anonim válasza:

őszinteséget kértél

ha csak a gyökere van meg azt nagy valószínűséggel ki kel húzni! aztán a fogpótlás mikéntjét a pénztárcád és fogorvosod fogja eldönteni. nem kell féljél nagyon szépen ki tudják húzni az olyan fogat is de a szájsebészeten is kiszedik te választod meg hova fordulsz. említetted a tesódat hogy 2 érzéstelenítő után is fájt neki. ennek valószínűleg az volt az oka hogy akkor már elég rendesen be volt gyulladva(fájt a foga) az ilyen esetben tényleg csökken az érzéstelenítő hatása. ha nem fáj a fogad akkor mihamarabb legyél túl rajta ne várd meg amíg megfájdul mert akkor rosszabb lesz a húzás. ha fáj a fogad akkor fogorvos kérj gyulladáscsökkentőt és a fájdalomcsillapító+ antibiotikum kúra után húzasd ki. nem kell félni a fogorvostól csak találni kel egy rendeset. nekem hála jó fogorvosom van és csak ellenőrzésekre járok nem várom meg hogy nagy legyen a baj.

de bevallom a régi dokit én sem szerettem akkor mentem mikor muszáj volt

2011. jún. 29. 19:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdésem lenne...a jobb metszőfogam felül kicsit kifelé áll...konkrétan csak az az egy fogam zavar...szerintetek arra elég lenne csak az éjjeli?
2011. jún. 29. 19:59
 6/10 A kérdező kommentje:
19:58 köszönöm...a lényeg hogy ne fájjon annyira, inkább fizetek pluszba...köszönöm még egyszer :)
2011. jún. 29. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jún. 29. 20:02
 8/10 A kérdező kommentje:
17 :)
2011. jún. 29. 20:03
 9/10 anonim válasza:

nincs mit szívesen!

keress egy jó fogorvost és segít mindenben. a mai fogszabályzók már nagyon jók ebben is segíteni fog.

2011. jún. 29. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!