Van egy olyan fogam aminek csak a gyökerei vannak meg. Azt hogy látja el a fogorvos?
őszinteséget kértél
ha csak a gyökere van meg azt nagy valószínűséggel ki kel húzni! aztán a fogpótlás mikéntjét a pénztárcád és fogorvosod fogja eldönteni. nem kell féljél nagyon szépen ki tudják húzni az olyan fogat is de a szájsebészeten is kiszedik te választod meg hova fordulsz. említetted a tesódat hogy 2 érzéstelenítő után is fájt neki. ennek valószínűleg az volt az oka hogy akkor már elég rendesen be volt gyulladva(fájt a foga) az ilyen esetben tényleg csökken az érzéstelenítő hatása. ha nem fáj a fogad akkor mihamarabb legyél túl rajta ne várd meg amíg megfájdul mert akkor rosszabb lesz a húzás. ha fáj a fogad akkor fogorvos kérj gyulladáscsökkentőt és a fájdalomcsillapító+ antibiotikum kúra után húzasd ki. nem kell félni a fogorvostól csak találni kel egy rendeset. nekem hála jó fogorvosom van és csak ellenőrzésekre járok nem várom meg hogy nagy legyen a baj.
de bevallom a régi dokit én sem szerettem akkor mentem mikor muszáj volt
nincs mit szívesen!
keress egy jó fogorvost és segít mindenben. a mai fogszabályzók már nagyon jók ebben is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!