Nem fog tönkre menni a fogam ideiglenes tömést kifúrja egy másik fogorvos utána végleges tömés kerüljön a nagy méretűre fúrt lyukban?
Szó szerint aggódom azon hogy el lett rontva a fogam avval nagyméretűre fúrta a fogamnál a kis szuvasodást. Idő hiánya miatt kevés fogorvosi létszámra hivatkozva nem volt ideje végleges töméssel tömni.
Sote konzerváló fogászaton történt velem az egész. A lakóhelyemhez közeli fogorvosnál (állami rendelő intézmény) fizetni kell a panoráma röntgenért. Magán rendelőt nem tudom megfizetni alacsonyabb munkabéremből. Közeleg a karácsony így a panoráma röntgen sem tudom meg fizetni. Ráadásul azt sem tudom maradhatok-e a munkahelyemen vagy sem ezért muszáj legyen vésztartalékom ami decemberben lesz meg nekem.
És annál a Sote klinikán mások is rosszul jártak egyik páciens társamnak fogkoronája tört le tömés után 2 héttel. Míg a másik páciens társamnak begyulladt a foga gyökérkezelés után. Lakókörzetemen belül a fogorvosokból csupán fő van nem jól dolgoznak.
Egyszerűen nem értem a kérdés feltevőt.
már én is a Sote fogászatára járok 17 éves koromtól, kb 40 éve. Azóta sem tudtak máshol akkora türelemmel kezelni, pedig próbáltam már közelebb a körzeti fogászaton. Ott sintérek dolgoznak. Ráadásul türelmetlenek is.
Egyedül csak a SOTE fogászaton bánnak ember módjára a beteggel, legalábbis annak alapján amit tapasztaltam.
Az igaz, hogy ott lassan dolgoznak, de minden részletre nagyon figyelnek. Ez alatt a 40 év alatt nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal.
Különben a beteg fog anyagot ki kell szedni, különben tovább romlik a fog. Egy oktató fogászaton nem sietnek.
ott nem a termelés folyik, hanem a precíz munka.
Ott egy gyakorlati nap alatt kettő beteget kezel a hallgató. Ők sokkal türelmesebbek mint a tömeg orvoslásban dolgozó dokik. Éppen azért szeretek oda járni.
Lehet, ogy nem itt voltál?
Ha esetleg nem itt, akkor a javaslatom a következő:
Sote oktató fogászatán érdemes jelentkezni és ott minden munkát ingyenesen elvégeznek. A pótlás technikai anyag díját kérik csak el, ami nem olcsó de a maszek árakhoz képest azért jó az is. 12500,-/db a kerámia korona.
Cím: 1088 Budapest, VIII. Szentkirályi u. 47.
Telefon: 317-1598, 317-1222
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!