Meleg vagyok és Jobbikos. Jó ez így?
Mindig is szegények voltunk, egész családom, és mivel nem látok olyan pártot, aki a szegényeket, úgymond "prolikat" képviselné a Jobbikon kívül, ezért Jobbikos lettem.
Viszont a gazdaggyűlölet, nyugatgyűlölet mellett (ami tetszik, ezért lettem Jobbikos) itt van a meleggyűlölet. Bármennyire is Jobbikos vagyok, sokszor nehezemre esik egy olyan párt támogatása, ami utálja a fajtámat.
Mit tegyek? Kire szavazzak?
Nem kimondottan esik jól, hogy egy homofób társaság mellett állok ki, még akkor sem, ha ők tetszenek a legjobban az összes közül...
18:58
Nincs elferdítve semmi. Magát a tervezetet olvastam.
Amúgy az általad belinkelt cikk is ugyan azt írja. Persze a részletekbe egyik cikknél se mentek bele. Olvass a sorok között. Kezdjük ott, hogy nincs is definiálva a "meleg propaganda".
22:54
mivel nincs definiálva a reklámozás, így minden annak számít.
Ha a TV-ben 1 pillanatra megjelenik a háttérben a sörön az embléma (alig kivehető, de ott van) már büntetik is a csatornát, mert reklámnak számít.
"Olyan nincs, mint amit a 19.-ben írtál"
Ne hazudj!! Igenis ott van.
Ha úgy nézzük minden reklámnak számít az életünkben, hiszen más is látja az életünket, nem él minden egyes ember elszigetelten. Látjuk egymás ruháját, kocsiját, stb. A hosszú hajú emberekre rá lehet fogni, hogy a hosszú hajat reklámozzák. A nők pedig a nőket reklámozzák.
Ha arról beszélek, hogy tegnap kínai kaját ettem, akkor a kínai ételt reklámozom.
Ilyesmit nem lehet betiltani, mert bármi számíthat reklámozásnak. Az egész életünkre rá lehet fogni, hogy egy reklám.
Ha nem kamu a kérdés végül is, én is biszex vok de azért minek szavazzak neoliberálisokra vagy az olyan-amilyen atlantista, cionista fideszre, tehát kizárásos alapon marad a Dzsobbik. :D
Maga a párt nem homofób, az indulatok sem a melegeknek szólnak hanem a balliberálisoknak, azt hiszik sokan a kettő egyet jelent mert sok meleg aktivista szdsz-es vagyis most már lmp-s. :)
01:38
Akkor mért kell a melegek szabadságát elvenni?
A gyerekek szabadságát sem kell elvenni, aki fiú akar babázzon, de ne tiltsák be a férfias-nőies játékokat holmi szabadkőműves genderelmélet nevében, meg ilyesmik.
At a baj hogy pont a liberálisok akarnak diktatúrát kiépíteni, egyre több dolgot betiltani, agyonszabályozni. ÉS pont a baloldaliak akarnak a bankok és a nagytőke érdekében népet nyúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!