Valaki el tudja magyarázni, hogy miről akar törvényt hozatni Petrás János (Kárpátia)?
http://www.youtube.com/watch?v=J6sd2VPshig
A video végén fenyegetőzik, de nem értem, hogy mivel.
Ez egy 2009-es videó.
A budapesti gay pride-ról beszélt, ahol kikent kifent hímringyók lépnek, akiket a homoszexuális társadalom 99'99%-a is megvet.
Ez a parádé csak a negatív sztereotípiákat erősíti.
A homoszexualitás magyarországi pozitív megítélésének legtöbbet ezek a provokatív parádék ártanak.
Ezzel tisztában van minden meleg, ezért gyűlölik a parádét és a parádézókat sokkal jobban, mint bármelyik "homofób".
Szvsz Petrás János az utca parádék betiltását szeretné, legalábbis ezt vettem ki a szavaiból.
"nem kell nekünk ez a búzulás"
Mért? Bárki kötelez arra, hogy búzulj?
17:07
Itt most nincs szó semmilyen jobboldaliságról.
Hallgasd végig, hogy beszél a melegekről.
Még száműzni is akarja őket egy olyan helyre, ahol nem tudnak érintkezni a többi emberrel.
Lehet az karantén, vagy egy koncentrációs tábor.
20:36
Tudod te mi az a rózsaszín háromszög?
"főleg ne próbáljanak maguk közé "újakat" beszervezni"
Mi van? Hogyan lehetne bárkit is beszervezni. Ez egy szexuális irányultság. Nem szervezés kérdése.
igen, tudom. és az hogy jött ide?:)
szóval te azokat az embereket, akik nem szeretik a melegeket, a nácikkal azonosítod? akkor te nem tudod, hogy mi az a náci. és elárulom, nem a nácik voltak az egyetlen "kör", akik nem fogadták el a melegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!