Valaki el tudja magyarázni, hogy miről akar törvényt hozatni Petrás János (Kárpátia)?
http://www.youtube.com/watch?v=J6sd2VPshig
A video végén fenyegetőzik, de nem értem, hogy mivel.
13:16
Örökbefogadást jogilag csak úgy lehet megakadályozni, ha törvényt hoznak arról, hogy homoszexuális ember nem NEVELHET gyereket, de ez azt jelentené, hogy el kell venni minden homoszexuális embertől a (sokszor saját) gyerekét.
Ezt bevállalnád?
Hajlandó lennél erőszakkal szétválasztani a gyereket a szüleitől?
"Most akkor az összes nyilvános b.zilást ítéli el (Jobbikos törvénytervezet, ami alapján 9 év börtönt kapna az a homoszexuális ember, akiről következtetni lehet, hogy meleg), vagy csak a felvonulás zavar?"
Te nagyon el vagy tévedve ember. Ezek szerint mint sokaknak, akik hazudnak, neked sincs semmi fogalmad a Jobbikról. A Jobbik nem adna senkinek börtönbüntetést, csak mert meleg. A felvonulást ítéli el, teljesen jogosan.
Engem az zavar, ami 3 dolgot felsoroltam:
-Ne házasodhassanak
-Ne lehessen gyerekük
-Ne vonulgassanak fel
"...ha egy meleg talál magának egy nőt, aki felajánlja a méhét, és a nő beleegyezik, hogy a két köcsög fogja felnevelni, akkor végülis okés.."
Nem, szerintem ez sem okés. A b*zik ne nevelhessenek semmilyen formában gyereket.
mondjuk igen, igazad van.
vegyen magának kutyát, abban kevesebb kárt tehet. vannak erről tanulmányok, hogy elvált szülőknél milyen traumák érik egy gyerek lelkivilágát, és akkor gondolunk bele, mi lehet ha köcsögök nevelik... minden gyerek megérdemel egy egészséges családot
14:38
Neked fogalmad sincs, hogy a Jobbik milyen törvénytervezeteket nyújt be.
Ha ennyire tudatlan vagy, akkor inkább el se menj szavazni.
14:30
Azok a gyerekek a szüleiknek tekintik őket.
Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkanhat egy gyerek abba, ha erőszakkal elválasztod a szüleitől?
Van neked lelked?
14:36
Meleg párok sosem fogadnak örökbe gyereket.
Az örökbefogadás pillanatában egyedülálló emberekként vannak elkönyvelve.
Utána már késő, mert onnantól kezdve nevelőszülővé válik és ehhez olyan törvény kell, hogy homoszexuális ember ne NEVELHESSEN gyereket.
Nem lehet szétválasztani az örökbefogadást a neveléssel.
"Neked fogalmad sincs, hogy a Jobbik milyen törvénytervezeteket nyújt be.
Ha ennyire tudatlan vagy, akkor inkább el se menj szavazni."
Hidd el, hogy többet foglalkozom a politikával, mint te, főleg a Jobbikkal, mivel velük szimpatizálok. De ez a hülyeséged, hogy a melegeket börtönnel büntetnék, inkább te ne menj el szavazni, mert csak ártasz az országnak.
"Azok a gyerekek a szüleiknek tekintik őket.
Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkanhat egy gyerek abba, ha erőszakkal elválasztod a szüleitől?
Van neked lelked?"
Van fogalmad róla, hogy mennyire belerokkan egy gyerek, ha egész nap azt hallja a társaitól, hogy a szüleid b*zik, valamint, hogy 2 apád van? És igen, minden embernek van lelke. Még a homároknak is, bár beteg, és nem egészséges.
"Utána már késő, mert onnantól kezdve nevelőszülővé válik és ehhez olyan törvény kell, hogy homoszexuális ember ne NEVELHESSEN gyereket.
Nem lehet szétválasztani az örökbefogadást a neveléssel."
Írtam már. Törvényt kellene hozni, hogy b*zik ne vállalhassanak gyereket. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!