Valaki el tudja magyarázni, hogy miről akar törvényt hozatni Petrás János (Kárpátia)?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=J6sd2VPshig
A video végén fenyegetőzik, de nem értem, hogy mivel.
2013. márc. 15. 16:40
61/77 anonim válasza:
Dehogy fenyegetőzöm. Elmondtam a véleményem. Ennyi.
63/77 Joe Makepeace válasza:
Petrást emberszámba sem lehet venni! És ezt az állatot még a magyar kormány kitüntette! Csak gratulálni tudok!
64/77 anonim válasza:
Miért ne lehetne emberszámba venni? Azért, mert más a véleménye?
65/77 A kérdező kommentje:
07:08
Vélemény? Nekem van véleményem arról, hogy milyen legyen a pörkölt, de amit Petrás csinál a uszítás egy gyűlölködés.
A vélemény nem azt jelenti, hogy másoknak tönkre akarjuk tenni az életét.
2013. márc. 19. 09:43
66/77 anonim válasza:
Összegezzük.
Petrás ugyanazt gondolja rólad, mint amit te róla.
Viszont te azt mondod, hogy csak neked van jogod kifejteni a véleményed, őt el kell hallgattatni.
Tehát semmivel nem vagy különb nála.
67/77 anonim válasza:
tévedsz. a szólászabadság nem azt jelenti, hogy mások jogainak csorbítására buzdítasz, mert az már jogsértő.
68/77 anonim válasza:
És ki határozza meg, hogy mit szabad és mit nem?
70/77 A kérdező kommentje:
12:54
Én nem támadok senkit.
Már meg se védhetem magam azzal, hogy tényeket írok le.
Én csak leírtam, hogy Petrás miket mond, népszerűsít.
2013. márc. 19. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!