Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki el tudja magyarázni,...

Valaki el tudja magyarázni, hogy miről akar törvényt hozatni Petrás János (Kárpátia)?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=J6sd2VPshig

A video végén fenyegetőzik, de nem értem, hogy mivel.

2013. márc. 15. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
33%

"vannak erről tanulmányok, hogy elvált szülőknél milyen traumák érik egy gyerek lelkivilágát, és akkor gondolunk bele, mi lehet ha köcsögök nevelik... minden gyerek megérdemel egy egészséges családot"

vannak tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy az átlag heteró családokhoz képest a meleg családokban sokkal kiegyensúlyozottabbak a tagok, a gyerekek jobban teljesítenek minden téren.

ráadásul nem rég olvastam egy tanulmányt, mely szerint a házasságban élő meleg párok életkora is átlagon felül.

de tudjuk, az irigység... :)

"b*zik ne nevelhessenek gyereket"

namármost ha én (és a párom) összeállunk egy leszbikus párral, majd gyerekeket csinálunk, akiket együtt nevelünk, akkor mit tesztek? és egyébként is, hogy bizonyítanátok, hogy melegek vagyunk? ha megkérdeznek, hogy meleg vagyok-e, akkor azt mondom, hogy heteró vagyok. ilyenkor mit csináltok? kedves homofóbok...

2013. márc. 17. 16:52
 42/77 anonim ***** válasza:

"annak tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy az átlag heteró családokhoz képest a meleg családokban sokkal kiegyensúlyozottabbak a tagok, a gyerekek jobban teljesítenek minden téren.

ráadásul nem rég olvastam egy tanulmányt, mely szerint a házasságban élő meleg párok életkora is átlagon felül.

de tudjuk, az irigység... :) "

Ja, irigység, azért nincs még nagyon sok helyen megengedve az, hogy tönkretegyék az életüket gyerekeknek ezek a beteg pederaszták.

"namármost ha én (és a párom) összeállunk egy leszbikus párral, majd gyerekeket csinálunk, akiket együtt nevelünk, akkor mit tesztek? és egyébként is, hogy bizonyítanátok, hogy melegek vagyunk? ha megkérdeznek, hogy meleg vagyok-e, akkor azt mondom, hogy heteró vagyok. ilyenkor mit csináltok? kedves homofóbok..."

Nem kérdezné meg senki. Senkit nem érdekel. Ne lehessen gyereketek. Ha pedig trükköztök, akkor is kiderül, hogy meleg vagy-e, hiszen vele élsz együtt. Nem akar itt kérdezgetni tőletek senki.

2013. márc. 17. 17:00
 43/77 anonim ***** válasza:

De egyébként is, nagyon egyszerű. Természetellenes cselekedet a b*zulás. Genetikai zsákutca, mivel a fajfenntartás nem lehetséges két azonos nemű ember között. Nem érdekel, hogy ki mit csinál a 4 fal között.

-De ne vonuljanak fel

-Ne fogadhassanak örökbe gyereket

-Ne házasodhassanak

Ez a 3 fő dolog, ami alap.

2013. márc. 17. 17:04
 44/77 anonim ***** válasza:
36%

Nem hinném, hogy genetikai zsákutca lennék, mivel gyereket ugyanúgy tudok csinálni, amit ti el akartok venni. Szép.

Természetellenes? Mi hozott létre minket, ha nem a természet? Nagyon sok fajnál megtalálható a homoszexualitás, az embernél is a fajfenntartást biztosítja: szuperanya és gondoskodó testvérek, nagybácsik, stb. De úgy sem értenéd meg a tanulmányt. Hiába mondjuk azt sem, hogy nincs rajta a betegségek listáján, ti akkor is azt hiszitek, hogy betegség. Ellenben a fóbia az egy mentális zavar... :) És nem, a homofóbia nem egyenlő a "jóérzésű, egészséges" gondolkodásmóddal.

2013. márc. 17. 17:17
 45/77 anonim ***** válasza:

1. te jössz a természettel, bökkenő?

2. ha genetikai zsákutca lenne, az evolúció során szelektálódott volna

3. a természetben fordul elő, ergo nem a természet ellen van.

4. ezt nem lehet terjeszteni. hacsak nem eleve van rá hajlamod. nyilván ettől rettegsz, azért vagy ilyen dühös...

2013. márc. 17. 17:39
 46/77 anonim ***** válasza:
Így van, és mindenki b*zi, akinek ez nem tetszik? Na ez már szánalmas :) De az alaptörvényben le van fektetve konkrétan minden, a rátok vonatkozó rész is, olvassátok el :)
2013. márc. 17. 17:52
 47/77 anonim ***** válasza:
Ja, és hogyha ennek az oldalnak nem lennének a szerkesztői és a moderátorai totál liberálisak, és engednék a szólásszabadságot, nem csak azt, ami a libsiknek tetszik, akkor nem kéne mindig átfogalmazni, amit írok, hogy titeket meg ne bántson senki :)
2013. márc. 17. 17:55
 48/77 anonim ***** válasza:
a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bármit mondhatsz...
2013. márc. 17. 17:57
 49/77 anonim ***** válasza:
Kielemeznéd a szólásszabadság szót?
2013. márc. 17. 17:58
 50/77 A kérdező kommentje:

Ha a gyerekemet valaki el akarná venni, annak szétlőném a fejét. Legyen az rendőr, politikus, vagy bárki aki erre törekszik.

Ironikus, mert ilyenkor kiderül, hogy mi is a család. Én bármit megtennék a családomért, még gyilkolnék is.

Ha valaki egy olyan törvényt hozna, hogy elvegyék a gyerekem akkor nem ajánlanám a miniszterelnöknek, hogy beszédet mondjon március 15-én, mert ott leszek a tömegbe fegyverrel a kezembe.

Kedves homofóbok! Fogalmatok sincs, hogy miről beszéltek.

Ti hagynátok, hogy valaki elvegye a gyereketek?

2013. márc. 17. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!