"tévedsz. a szólászabadság nem azt jelenti, hogy mások jogainak csorbítására buzdítasz, mert az már jogsértő."
Akkor a zsidók miért nincsenek még börtönben?
"Én nem támadok senkit.
Már meg se védhetem magam azzal, hogy tényeket írok le.
Én csak leírtam, hogy Petrás miket mond, népszerűsít."
Kit érdekel?
2013. márc. 19. 20:18
72/77 anonim válasza:
Igaza van, had népszerűsítse.
2013. márc. 19. 20:19
73/77 anonim válasza:
Hűdeszánalmas ez az ember! Másokról osztja az észt, családról, vallásról meg hazaszeretetről énekel, közben meg szépen csendben ott hagyta a családját egy jóval fiatalabb nőért.
2013. nov. 30. 14:18
74/77 STIG999 válasza:
Elég régi már ez a kérdés tudom,de muszáj mondanom valamit a kérdezőnek.Leírtad hogy milyen lelketlen itt mindenki mert elvennék a ''a példás egészséges apáktól/anyáktól a gyereket'',meg lelőnéd azt aki ezt tenné.Te meg önző vagy.Mert csak arra gondolsz hogy szegény b..inak milyen rossz,de a gyerek meg miket kaphat közösségben,meg neadjisten még ezt fogja fel egészséges kapcsolatnak mikor NEM AZ!És ezekkel a felvonulásokkal kapcsolatban ugyanazt tudom mondani mint a többi hozzám hasonló ''náci''mert én lesz@rom hogy mit csinálnak,de NE MÁSOK ELŐTT A K..VA ÉLETBE!Mert amit csinálnak AZ a propaganda!Mert egy egészséges ember nem adja a világ tudtára másságát
2014. febr. 7. 16:14
75/77 anonim válasza:
"Túrják egymást otthon a dlágaszágaim,de ne vonuljanak,mert ha megkérdezi a kisfiam,kik ezek a papagájok a platón,szegénynek elmondom hogy olyanok,akiknek gyakran a kukija is kakás.Hajrá,Petrás!"
# 23/74 Időpont 2013-03-16 01:21
Kedveszem,
ne vidd a kiszfiadat olyan helyre, ahol ezek a "papagalyok" felvonulnak, es akkor nem kell magyarazkodnod. Viszont a "papagalyoktol" fuggetlenul beszelhetnel a kiszfiadnak a kondom letezeserol, mert van am rosszabb dolog is, mint a kakás kuki! Szegenynek ezt sem artana tudnia.
2014. márc. 17. 21:20
76/77 anonim válasza:
Ő lényegében itt annyit mond, hogy felháborítja a felvonulás és büszkék arra, hogy melegek. Úgy véli, hogy a jó Isten elkülöníti őket. Ilyen akár a meleg bár is lehet. Szeretné eltörölni azt, hogy a legyen melegfesztivál mert rossz példát mutat a fiatal társadalomnak, mert nem azt mutatja, hogy melegek vagyunk fogad el, hogy mi a férfiakat szeretjük, hanem azt: melegek vagyunk ez jó, gyere te is buzulj velünk. Ő ezt így véli. Elfogadod a véleményét vagy sem a magad dolga. Én egyetértek vele.
2014. márc. 17. 22:14
77/77 anonim válasza:
Egy biztos: azok a legnagyobb bu*zik a mindennapi életben, akik bárhol, bármikor a leggátlástalanabbul szidják a melegeket. :)) Elég szépszámban összegyültek itt is. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!