Miért találnak Kivetnivalót egyesek Szaniszló Ferenc kitüntetésével kapcsolatban?
Na szóval!
Attól hogy itt egy Szaniszló beszél még nem hal meg egy Palesztin gyerek sem.
Érthetetlen az egész.
Szaniszló a Panoráma miatt kapta a díjat.
"letett az asztalra, nem is keveset"
Az hogy ma a baloldalnak nem tetszik az amit mond, miért lehetne kizáró ok? Mert ők a balok? 20 évig csak a balib oldal emberei kaptak, és alig alig a jobb. Akkor most mi a rinya tárgya? Ha valaki hisz neki az is egy dolog ha nem az is az, de azt amit megvalósított a pali, hogy az arab háborúk nagy részét végigjárta az már nem elvehető tőle semmi kép.
Olyan aki azt ki meri ejteni a száján, hogy a Szent Korona kisugárzása miatt omlott össze a OMM illetve a CCCP az nem épelméjű.
Bár az is elárul valamit a műsor színvonaláról, hogy a "beszélgetésekben" néhány vendég ismételgeti ugyanazt bizonyos témakörökben. Egy arab-magyar vállakozót kérdez a közel keleti helyzetpolitkáról, Drábik János újságírót a közgazdaságról illetve az aktuális konteókról, Balogh Béla exépítész urat a közerkölcsről illetve a gyógyászatról faggatja, illetve szakralitásról meg az álnemzeti történelemről elmélkedik Bogár Lászlóval aki végzettsége szerint közgazdász .
Nem úgy tűnik hogy csak a baloldalnak lenne vele baja. A kuratórium ami felterjeszti azt mondták hogy eszükbe nem jutott felterjeszteni ezt az idiótát a kitüntetésre, és utólag a fityesz is elmondta hogy mellényúlás volt, csak jött a felsőbb utasítás hogy csontig kell nyalni a cigóbbiknak.
"Olyan aki azt ki meri ejteni a száján, hogy a Szent Korona kisugárzása miatt omlott össze a OMM illetve a CCCP az nem épelméjű."
Pedig ez így vót! Én láttam a zégen a kisugárzó fényeket! félelmetesvót, ahogy gyüttek a szarmata űrlakók, mint Attila király csapatai és lőtték a Ferencjoskot meg a Bécset a turulpokalipszis-osztályú csatahajóikról meg a Csillagösvény XmK-57 típusú nehézlézerágyúkkal! Mindegyiket a legújabb fejlesztésű akkád energiapajszok védték, LEHETETLEN volt rajtuk áthatolni a sógorok söpredékpuskáival!!!
Ez az ember egyszerűen HAZUDIK, és van akik ezt benyalják. Ennyi erővel az aszto-show jósai is kaphatnának kitüntetést!!!!
Ilyet állítani, hogy a kolontári katasztrófát NATO gépek bombázták? És van aki ezt védi? Nem az a baj, hogy jobb oldali, hanem hogy egy konteós idióta! Nem létezik, hogy nem volt megfelelőbb jobboldali újságíró!
Csak egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=LPrytM3XgzM
Aki szerint ez az Újómagyarul beszélő illető normális, az sürgősen keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét!
Szerintem megérdemelte.
Ja bocsánat, azt hittem ez valami komikusoknak járó díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!