Hol vannak a valódi párfüggetlen balodaliak?
Akik elitélik a Viktatúrát, nem akarják az alkotmánymódosítást, de nem Bajnai vagy Mesterházy, vagy Gyurcsány, vagy a volt Szadesz szekértolói?
Én jobboldali vagyok, de nem itélem el a székházfoglalást, mert megérdemelték, ahogyan 56-ban megérdemelték a komcsik a rádiófoglalást, és 2006-ban a maszoposok a tévéfoglalást. De csak független mozgalomként tudnék velük azonosulni, nem a szoclibek támogatásával maguk mögött.
Hol vannak az ilyen emberek? Miért nincs egy tisztességes független tüntetés az alkotmányos jogok csorbítása ellen? Ez már nem alkotmány, hanem tákolmány. Sajnos.
3 éve Vityára szavaztam, de nem kellett volna. Elég lett volna neki 51% is, azzal nem tudott volna ennyire visszaélni.
Ha nincs aki megszervezze a demonstrációkat akkor hogyan legyen tiltakozás?
Elhihetitek ha lett volna akkor pár tízezer ember biztos kiment volna.
Az meg nem jut el a közvéleményig, hogy valaki otthon dünyög magában a dolgokon, vagy fórumokban tiltakozik.
2006 -os tv székház rombolást azért ne hasonlítsuk a mostani székházfoglaláshoz. Itt max annyi történt volna, hogy pár diák leült volna a kis táblácskájával valamelyik irodában, esetleg a követeléseiket skandálták volna. Ezzel nem okoztak volna semmi kárt.
Én pártfüggetlen baloldalinak tartom magam. Illetve inkább tartom magam balosnak, mint jobbosnak, de nem szeretném "skatulyázni magam"... Vannak a jobboldalnak is olyan dolgai, amivel egyetértek.
Amúgy meg, manapság próbálkoznak ezzel hogy pártfüggetlen szervezzenek tüntetést, de nehézkes távoltartani a pártokat.
Most názem, hogy a Kalózpárt támogatja az alkotmánymódosítás elleni tüntetést. Vagyis azért vannak ilyenek, csak nem nagyon halljuk a hangjukat.
Őket viszont párfüggetlennek tekintem, mert Bajnaival vagy Gyurcsánnyal ellentétben (akik bár új pártot alapítottak, de régi motorosok), ők még nem ültek bent a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!