Azok dolgozni mentek. A többi meg épp nagycsaládi összejövetelre, meg wellness szállodákba tartottak, mint általában a hosszú-hétvégéken. Vagy csak haza az egyetemről-munkából, ami nem lett volna kötelező. Lehet rossz a családod nélkül lenni, de szerintem elakadva az autópályán még rosszabb. Lehetett választani.
Abban pl. teljesen biztos vagyok, hogy csecsemőkkel, meg 1-2 éves kisbabákkal, kisgyerekekkel nem a munkából, oviból tartottak haza olyan messziről, hogy az autópályán mentek. Aki 10-20 km-re ment, az haza is ért, ha lassabban is haladt.

wellness. Hova menne az ember, hosszú hétvége előtti este, családdal?
Akik egyedül voltak, azok meg melózni, a kaminosoknak meg ez a munkájuk.

Én tegnap jöttem haza koliból. 2 órás út 5 lett, még nem is a hóvolt a gond hanem akkor még a szél. De még így is időben indultam.
De feltételezem nincs olyan ember, hogy 30 centis a hó, 100 km/h szél fúj, 420 Ft a benzin, na mennyünk kocsikázni. Bár kitudja.
Én inkább azt kérdezném, hogyhogy egy főút nem járható napokig a hó miatt, és ebből fakadóan kérdezném még, hogy a rózsadombon hány centis lehet a hó?

Én egyetemről mentem vidékre a családomhoz a hosszúhétvégére. Semmilyen média nem mondta, hogy nem érdemes elindulni.
4 busz akadt el, amivel utaztunk, de minket 3 órán belül kimentettek. A buszok maradtak, de a családtagok autóval a hókotrók segítségével ki tudtak értünk jönni.
Nagyon hirtelen durvult el a helyzet, az autópályán késés nélkül tettünk meg 2 órát, majd az utolsó egy órában már csak főútvonalon akkora szélvihar támadt, hogy az egyik busz felborult, egy másik keresztbe fordult. Senki nem számított rá, hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!