Mi történt a magyar utakon az elmúlt órákban? Tényleg több százan az autójukban rekedtek az út, autópálya kellős közepén?
Nálatok valószínűleg nem fúj(t) szél.
Itt a Bakonyba most már jobb az idő. De az a hóvihar ami tegnap délutántól ma délig tartott félelmetes volt.
Az volt a baj, hogy a balesetek miatt nem tudtak haladni az autók és így rövid időn belül behavazódtak.
Nemcsak az elmúlt órákban... Tegnap este 10-kor fejeztem be a műszakot, elindultam kocsival - de csak reggel nyolckor értem haza. Akkor is csak azért, mert egy mentőnek kellett felénk mennie és egy gréder (magyarul földgyalu) vezette fel én meg mentem utánuk.
De már annyira nem vészes, nem esett a hó egész nap nálunk - viszont a gazdák takarították. Nem a közútkezelő, őket nem nagyon lehet látni.
Vigyázz kérdező, nehogy töröljék a kérdésed provokáció miatt! Én is feltettem egy hasonlót, csak épp hozzáfűztem az értetlenségemet - nálunk sincs hó -, hogy ha nincs hó, hogy lehet elakadni. Erre törölték, mert állítólag provokálok.
Én egyébként azon röhögök, hogy érdekes módon az osztrák hókotró meg tudta tisztítani a magyar utat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!