Szabolcsik Andrea - Vajon vele is az lesz, mint Bándy Katával? Meddig tűrjük még?
Vajon őt is megölték a cigányok? :( Mi lehet vele? Borzalmas ez az egész!!! Hogy ilyen megtörténhet. Megy haza iskolából, mint minden nap és akkor egy napon nem ér többé haza..
Ha valaki leolt, az nem biztos, hogy azért teszi (én nem tettem), mert ingerült, ha nem mert hülyeséget beszélsz.
"én nem írtam olyat, hogy a két szó ugyanazt jelenti! nem tudom honnan szedted!"
szerinted ingerült voltam, kérdeztem honnan szedet, és az volt a válaszod, hogy leoltottalak. Akkor a kettő gondolom egyenlő, vagy ok-okozati viszonyban áll.
"amúgy lefogadom, hogy srác lehetsz azért szeretsz bele kötni mindenbe.." mondom én, hogy szeretsz elképzelni dolgokat bármilyen tudás nélkül.
A lányt látásból ismertem, mert gyakran járok ki Sajóvámosra a barátomhoz.
Egy olyan pletyka terjeng a faluban, hogy az anyja azt mondta a lányának: Ha nem jól sikerül a kis érettségid akkor haza se gyere.
Hogy most ez igaz-e vagy sem nem tudni... Lehet soha nem is fog kiderülni, de van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!