Szabolcsik Andrea - Vajon vele is az lesz, mint Bándy Katával? Meddig tűrjük még?
Vajon őt is megölték a cigányok? :( Mi lehet vele? Borzalmas ez az egész!!! Hogy ilyen megtörténhet. Megy haza iskolából, mint minden nap és akkor egy napon nem ér többé haza..
ma 11:35
Osztom a veléményed.Én is így gondolom.
Mondjuk kérdés, hogy mégis hogyan került le a lányról a táska, mert ha berángatták egy kocsiba akkor ment volna a táska is vele. Szóval vagy kidobták ott a táskát, vagy eleve a lány vette le ott. Az meg megint érdekes, hogy ki hordja a telefonját a táskájában?
Az egyik újságban írták hogy egy férfi látta őt annál a hídnál amit mutattak a tv-ben telefonálni legugolva.Egy férfi látta állítólag.
Miskolci vagyok, és gyakran szoktam járni a barátomhoz Sajóvámosra. Ezért a környezetet ismerem. Sajóvámoson, és Szirmabesenyőben alig laknak cigány családok. Max 1-2 falunként. Emiatt a cigányok kizárva.
Azt kellene kideríteni a rendőrségnek, hogy a miskolci buszpályaudvaron miért szirmabesenyői buszra szállt fel, amikor ő Sajóvámoson lakik???? A kora délutáni órákban viszonylag gyakran megy busz Vámosra. Ha pl. le is késte a vámosi buszt, akkor is hülyeség másik buszra szállni, és Szirmabesenyőből átgyalogolni (kb. 4,5 km) Svámosra. Valami miatt ő szándékosan Szirmabesenyőbe akart menni. Ami azt jelenti, hogy vagy találkozója volt ott valakivel, vagy öngyilkos akart lenni.
ma 17:20
Én is arra gondolok hogy valami pasi lehet a dologban.Lehet hogy ott beszéltek meg egy találkozót.Mivel láttáka hídnál telefonálni legugólva,lehet pont akkor beszélt azzal akivel leépett.HOgy most önszántából vagy nem,az már más kérdés.Egy lány szerintem nem úgy akarna önmgyilkos lenni hogy beleugrik egy folyóba ami nem is túl nagy,a tv-be mutatták a folyót és csak azért tűnik most nagynak mert megvan áradva állítólag.Ha egy fiatal lány öngyilkos akar lenni,akkor nem így szokták véghez vinni.Felvágja az ereit vagy pl gyógyszert vesz be.Vagy önszántából met el valakivel vagy pedig nem önszántából.De egy férfi látta annál a hídnál beszélni telefonon legugólva a hídnál.Az is lehet hogy ott beszéltek meg egy találkozót és esetleg együtt leléptek mert a lánynek elege volt mindeből pl.Volt már ilyyen sztori is.Reméljük mielöbb előkerül.
17:20-as vagyok.
Nemrég olvastam egy fórumon, hogy állítólag be van regisztrálva az elittárs társkereső oldalra a lány. Elképzelhetőnek tartom, hogy ott ismerkedett meg valakivel, akivel aztán randit beszéltek meg a hídon. És az a vki besenyei vagy besenyeinek adta ki magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!