Bándy Kata gyilkosából celeb lesz?
Azt állítja, hogy a bűnözés nem itt kezdődik, ahol ő tart.
Még interjút is készítettek vele, a riporter kezet is fogott őkelmével:
"Szerintem hazudik,nem volt köztük semmi kapcsolat.Nem hinném,hogy egy értelmes,egyetemet végzett pszichológus,egy kommunikálni is alig képes primitív emberrel kezdene.Még külső megjelenésében is messze áll a szívtiprótól."
Tegnap láttam egy 18-20 éves, platinaszőke, esztétikusan öltözött, fiatal lányt egy szakadt és dzsuvás göncökbe járkáló, kiszakadt térdű farmerban lévő, bunkófejű, 40 év körüli cigány férfivel kézen fogva sétálni. Ezután a hányinger után én már mindent el tudok képzelni.
"A viszkisből nem lett sztár? Mi is az érdeme? Hogy nem lőtt le senkit?"
Szerinted egy fiatal, értelmes, magyar lány élete annyit ér, mint a bankárok pénze? Undorító vagy. Ha itt tart a magyarság, akkor minél előbb el kell törölni a föld színéről, mert hányingerem van tőle.
Undorító vagyok? Te nagyon félreértelmezed amit írtam, de nem baj! :D Arra utaltam, hogy egy fegyveres rablót egyesek nemzeti hősként tiszteltek/nek (a bulvármédia emelte ilyen "magaslatokba"), akkor majd biztos meghatódnak a tisztelt újságírók egy lány meggyilkolásán. Azok az "újságírók", akik nyugodt lélekkel leközlik holttestek képeket is. Ugyan már, a lapszámért, nézettségért bármit.
(Amúgy bankban az emberek szokták a pénzüket tartani...)
"Szerinted egy fiatal, értelmes, magyar lány élete annyit ér, mint a bankárok pénze?"
Ki mondta, hogy értelmes volt? Az értelmes lányok nem vonaglanak éjjel a diszkóban ilyen bűnözőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!