Magyarországon a ismertebb embereket miért nem úgy ítélik el, mint egy átlag embert?
Először Stohl András most meg a Gáspár família...
Stohl András is már ott rázza a seggét az X-faktorban holott még hosszú ideg a börtönben kéne hogy legyen...mondhatjuk ,hogy visszaeső, nem először csinált ilyet, ittasan,bedrogozva okozott súlyos közúti balesetet cserbenhagyással és még trükközött is,hogy majd a felesége marad ott,hogy ő vezetett...én erre kapásból 10 év letöltendőt adnék neki, de nem e helyett 10 hónap ,de ha jó fiú akkor 5 hónap múlva szabadulhat.
Aztán meg még az újságok is azon lovagoltak,hogy az öreg bácsi aki állítólag maradandó sérülést szenvedett a balesetben azt lefotózták amint éppen létrára mászik.És akkor mi van?Feküdjön élete végéig az ágyban mert maradandóan sérült?Másrészt meg sem lehetett ismerni ,hogy ő van a képen és így a médiából az jött le nekem is,hogy milyen köcsög ez az öreg ember, csak én a jobbik eset vagyok mert van annyi eszem,hogy a dolgok mögé látok, de sajnos sok buta ember van aki most is azt gondolja,hogy milyen szemét az az öreg.
Aztán a Győzike...2-12 év letöltendőről beszélt a híradó az ügy kirobbanásakor most meg még 2 évet sem kaptak és azt is felfüggesztve?!...meg Győzike azt mondja,hogy ne a Győzikét ítéljék el mert az egy kitalált személy, ítéljék el Gáspár Győző családapát.
Na én ekkora mondtam volna,hogy akkor az ránézésre 15 év és akkor beszéljünk az adócsalásról...és a bíróságról is Audi terepjáróval távozott, ott van neki 2 luxusvillája...
Én biztos vagyok benne,hogy Stohl ismételni fog a Gáspár család meg éli tovább a fényűző életét a mi adónkból...
A híresek többet tudnak fizetni és mint tudjuk a pénz beszél..Főleg magyarországon.Pedig inkább ezekből kellene példát statuálni!
En akkor kezdtem némi hányingert érezni, mikor Stohl előadása után jött a nagy taps, ujjongás, közben eszembe jutott, bizonyos fórumokban hányan szidták a fejét, persze a háta mögött, mert hát álszentek az emberek, sajnos nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!