Mi a véleményetek róla hogy az ovisok kapnak egy Eszter Izraelben című kiadványt?
Már az óvodában elkezdődik az agymosás , agyhalottakká nevelés?
Felháborító hogy már ovisoknak ilyen baromságokkal tömik a magyar gyerekek fejét.
Semmi közünk Sém törzseihez meg a bugyuta vallásaikhoz.
Hogyha bárminemű tüntetés vagy ellenállás lesz, én részt fogok venni benne.
Fontos a fial generáció , nem szabad engednünk hogy ez történjen.
# 68
Igen, ti vagytok korlátoltak, és ha nem Gyöngyösi, akkor felvette volna egy másik jobbikos politikus.
Szerintem nem ugyanaz a kettő, és mivel elszakítva vannak, szinte minden önrendelkezési jogtól megfosztva, így nem vonnék párhuzamot a kettő között.
Én azt gondolom, hogy mindenki teljesen szabad, amíg másokat nem sért. Ha a szólásszabadságra gondolsz, akkor szerintem mindenki elmondhatja amit akar, amíg az nem az, hogy százezreket lőjünk a Dunába. Mert ha valaki azt mondja, arra szerintem nem szabad, hogy a szólásszabadság érvényes legyen.
De arra azért válaszolhatnál, hogy legyen kettősállampolgárok az európai országok parlamentjeibe, vagy se, szerinted, mert efelett kedves átsiklottál :)
A válaszom az, hogy nem akarod megérteni az ottani magyarság helyzetét. De abban biztos vagyok, hogy ha izraeliek lennének, első sorban mennél, hogy helyük van minden parlamentben :DD
Ja, és a holokausztos kijelentésem felett átsiklottál :)
" szólásszabadság miért van lekorlátozva akkor?"
Ezt a médiahatóságtól kellene kérdezni, õk tudják, hogy féltucat jogerõs birósági ítélet ellenére miért nem adják meg még mindig a klubrádió frekvenciáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!