Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek róla hogy...

Mi a véleményetek róla hogy az ovisok kapnak egy Eszter Izraelben című kiadványt?

Figyelt kérdés

Már az óvodában elkezdődik az agymosás , agyhalottakká nevelés?

Felháborító hogy már ovisoknak ilyen baromságokkal tömik a magyar gyerekek fejét.

Semmi közünk Sém törzseihez meg a bugyuta vallásaikhoz.

Hogyha bárminemű tüntetés vagy ellenállás lesz, én részt fogok venni benne.

Fontos a fial generáció , nem szabad engednünk hogy ez történjen.

2013. márc. 4. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 Pro Patria ***** válasza:
49%

Kedves 19:27-es válaszoló!

Magam részéről azért nem vetődött még fel bennem eddig ez a gondolat, mert evidensnek gondoltam, hogy az országgyűlésben nem szerepelhet kettős állampolgár. A Honvédségben, vagy más, fegyveres testületekben jelentkezési feltétel a kizárólagos magyar állampolgárság. Aki nem felel ennek meg, azt nem csak hogy elkaszálják a felvételkor, eleve nem is jelentkezhet. Nyilvánvaló nemzetbiztonsági okokból. Ezekből következtetve meg sem fordult a gondolataimban, hogy az országgyűlésben képviselhet valaki kettős állampolgársággal is. Ezért nem is mondtam, hogy mérjék fel.

---------------------

nnenddudgi:

"Ahogy az is nagyon szomorú, hogy van olyan pimasz nemzetgyalázó, aki az # 53 ( 03-05 00:09 ) és # 54 ( 03-05 00:09 ) 00:23 tömény ostobaság- és gyûlöletáradt fölé nem átallotta azt a jeligét írni, ami a Rákóczi-szab.harc szent zászlóin volt olvasható.

Csoda, hogy ilyen alakot 1általán megtûr hátáh a Föld."

- Kiindulási alapként kezdjük mindjárt azzal, hogy te két (vagy több?) felhasználófiókból írsz, ráadásul egy eleve anonim oldalon még a nick-nevedet is lerejtve. Én mindig vállaltam a véleményemet, és nem írtam választ más fiókból a többieket megtévesztve, kijátszva.

Kettő: Te engem ne minősíts sehogy, ha "istenkáromlást" kiáltottál egy korábbi vitánkban, mert azt mertem mondani, hogy elítélem, ahogy az Ószövetségben "isteni parancsra" a héberek csecsemőket(!) mészároltak le, és irtottak ki egy teljes népet. Te ezt "jogos tettnek", és "szent akaratnak" tituláltad, "a felmenőik vétkei miatt". Gyermekek megölését. Csecsemők és anyák legyilkolását. És istenkáromlást üvöltöttél, pokol tüzét olvastad rám, hogy hogyan merem megkérdőjelezni Isten akaratát. Ezek után nehogy te engedélyezd nekem, milyen nemzeti jelképet használhatok, vagy sem, mert még az ember jelzőt sem érdemled meg, így nem vagy senki ahhoz, hogy ezt másnak megszabd, pont te.

"Szerinte amit a Mo - Izrael barátságos focimeccsen az újnyilasok csináltak, ugyanaz, mint amikor egy EB-selejtezõn moldáv drukkerek transzparenst emeltek "gyûlölünk titket" felirattal."

- De szerinted, akiknek a sajátjai "kiválasztottak", nem ugyanaz. Még jó, hogy nincs kettős mérce...

"Az eszébe se jut, hogy magyarokat még nem gyömöszöltek százezerszám marhavagonba és nem gyilkoltak szintén százezerszám haláltáborban, iparszerûen."

- Emlékeztetnélek rá, hogy a kommunizmus bűneinek tagadása törvénybe ütközik, és büntetendő. Emlékeztetnélek továbbá arra is, hogy 600 ezer magyart zsúfoltak marhavagonokba (a szerencsésebbeket, másokat gyalog hajtottak), és hurcoltak el a Gulag-ra. Nem egy évre, tízre. Százezernyit etnikai alapon, sváb származása miatt, vagy a neve alapján, vélt sváb származása miatt, mint "kollektív háborús bűnöst". Tudod hányan jöttek haza közülük? Akik pedig igen, ők is ki lettek toloncolva Németországba.

Emellett, csak hogy tovább árnyaljam a dolgot, megemlítem még a Délvidéken legyilkolt 40 ezer magyart a "hideg hónapokban". Egy beszámoló erről:

"Voltak akiket kettéfűrészeltek vagy karóba húztak, másokat elevenen elégettek vagy eltemettek. Egyeseknek leszaggatták a körmüket, felhasogatták a bőrüket, majd besózták. Láttam egy csecsemőfejet a falhoz vágva, az agyveleje szét volt loccsanva. Az egyik asszony terhes volt, mikor kitaposták belőle a gyereket. Sok esetben meggyfabotra kötött tízkilós ólommal verték agyon az áldozatokat; volt, akinek az orra is leszakadt az ütéstől. Legtöbbjüknek azonban egyszerűen csak fejszével levágták a fejét. Az asszonyok sírva keresték fiaikat, férjüket a holttestek között. Mindenütt vértócsában feküdtek az emberek. Szörnyű látvány volt."

Hasonló jelenetek zajlottak le Erdélyben a vasgárda szereplésével. És a csehszlovákiai Beneš-dekrétumokat meg sem említettem még, amelyet meg is erősített a Szlovák állam (kíváncsi vagyok, mi lenne a Numerus Clausus esetében).

Ez a helyzet - többmillió magyar elszakítottsága, jogfosztása, anyanyelve használatának tiltása, állampolgárságának elvétele - ma is tart, fizikai atrocitásokkal súlyosbítva, ellentétben az antiszemitizmus mételyével.

"Arról nem szólva, hogy az egész tárgykönek amit összehordott, az ég világon semmi köze ahhoz, hogy osztották a füzetet az ovisoknak vagy sem ( ha igen, hol ), hogy valótlanságok ( baromságok ) vannak-e a füzetben, vagy sem , hogy van-e a magyaroknak közük Izraelhez, zsidókhoz, vagy sem."

- Akkor lássuk, miben propaganda a füzet, és miben hazudik.

Először is: már a kezdete sem jó, hiszen az első oldalon "csak úgy" odapottyantak a békés földművelő zsidók Izrael földjére.

[link]

És tovább:

[link]

Végül pedig:

[link]

Bárki, aki nem "érintett", annak sérti az igazságérzetét mindez.

Mondom ezt úgy, hogy valószínűleg vannak zsidó származású felmenőim is.

"És e fölé a tömény ostobaság-, hazugság-, uszítás- és gyûlöletáradt fölé nem átallotta azt a jeligét írni, ami a Rákóczi-szab.harc szent zászlóin volt olvasható, hogy "Pro Patria"

- És ez volt az utolsó alkalom, hogy lenyeltem, hogy te akarsz engem ezzel kapcsolatban megkérdőjelezni. "Szent jelmondat" úgy, hogy el sem fogadod Jézus tanítását? Ez már önmagában képmutatás. Csecsemők legyilkolására fátyolos tekintettel nézni, mint isteni akaratra? Kimagyarázni, hogy "megérdemelték, mert a kivonuláskor rárontottak a héberekre"?

Tudom:

"[...] aki meglátogatja az apák vétkét a fiakon,

harmad- és negyedízig, azokon, akik gyűlölnek engem."

Ezzel szemben én pedig ezt vallom:

"Hallottátok a parancsot: Szemet szemért, fogat fogért!

Én pedig azt mondom nektek: Ne szállj szembe a gonosszal, hanem ha megütik jobb arcodat, fordítsd oda a másikat is.

[...]

Hallottátok a parancsot: Szeresd felebarátodat és gyûlöld ellenségedet!

Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért.

Így lesztek fiai mennyei Atyátoknak, aki felkelti napját jókra és gonoszokra, esőt ad igaznak és bűnösnek.

Ha azokat szeretitek csak, akik titeket szeretnek, mi lesz a jutalmatok? Nem így tesznek a vámosok is?

És ha nem köszöntitek, csak barátaitokat, mi többet tesztek? Nem így tesznek a pogányok is?

Ti olyan tökéletesek legyetek tehát, mint mennyei Atyátok."

Ez pedig nem te vagy. tehát meg se szólalj.

Elárulom neked: csak azért nem teszek ellened feljelentést a fentiek okán, mert szeretnék nyugodtan aludni, nem annak tudatában, hogy miattam hurcolnak meg egy idős embert (ha egyáltalán nem hazudtál ebben is).

Látod? Ezt jelenti embernek lenni. Ahogyan Jézus még az őt megdöfő rómainak is lelki üdvéért imádkozott. Nem jutalom reményében, nem a pokoltól fenyegetve. Hanem belső kényszertől vezérelve, mert nem tudsz letérni, akarattal sem arról az útról, amit a lelkiismereted kijelölt, mert nyugtalanság fog el, és magadat őrölnéd vele.

"Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! Amint én szerettelek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást.

Arról tudják majd meg rólatok, hogy a tanítványaim vagytok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt."

Nem tudom, hogy van-e Mennyország. De ha van, biztos, hogy előbb jutok be oda, mint a magadfélék, akiknek "jó embernek lenni" annyit jelent, hogy bigott apologétaként tűzzel-vassal fenyegetnek mindenkit, aki szóban vagy tettben megsérti a szent írást, és mindössze ennyiben élik ki istenfélésüket. Már eleve a szó is hibás. Aki "istenfélelem"-nek nevezi mindezt, semmit nem értett meg abból, amit Jézus el próbált mondani nekünk.

Függetlenül attól, hogy ki hisz a csodákban, vagy ki nem (én ez utóbbiba tartozom), és függetlenül attól is, hogy ki tekinti Isten fiának, és ki nem (én szintén ez utóbbi csoportba tartozom), amiket tanított, az minden embernek alapvető erkölcsében fekszik, csak meg kell kapargatni, hagyni kell, hogy előjöjjön, és onnantól kezdve már nem is fog tudni senki másként érezni, gondolkodni, tenni, mint ahogy az erkölcse, a vele született lelkiismerete diktálja. Nem azért nem fog hazudni, mert fél a lebukástól, hanem mert nem tud. Nem azért nem fog lopni, mert büntetés jár érte, hanem mert érezni fogja, hogy érdemtelenül van birtokában, és más, aki megküzdött érte, valahol most őmiatta szomorú. Nem azért nem csalja meg a szerelmét, mert válás lehet belőle, hanem mert jobban szereti őt, mint önmagát. Nem azért nem jelentelek fel téged sem, mert nem érdemelnéd meg, mert sokszorosan is. Hanem mert én nem ez vagyok.

És ezt jelenti embernek lenni: a szeretet.

És most minden áldozat nevében, akiket megsértettél, legyenek azok az ókorban legyilkolt kánaániták, moabiták, amálekiták, vagy azok, akikről "elfelejtkeztél", a több százezernyi magyar, és azok a palesztinok is, akik saját szülőföldjükön vannak másodrangú állampolgárokként kezelve, mind-mind ezen emberek nevében felszólítalak egy bocsánatkérésre, ha embernek akarod még nevezni magadat. Attól pedig - még egyszer mondom - tartózkodj, hogy engem minősíts, vagy kérdőre vonj akár szavam hitelében, akár abban, hogy mit vallok jelképként magaménak. Te nem vagy az, aki ezt megszabhatná. Pont te nem vagy.

2013. márc. 7. 21:04
 92/96 anonim ***** válasza:
45%

Annak ellenére, hogy nemtom, mi köze Biszkunak ahhoz, hogy osztogatták-e a füzeteket, hogy helyes-e, hogy a füztekben található állítások valósak-e ( tehát, hogy szóbahoztad ITT, az tökéletsen off ), szal ennek ellenére +próbálom még1x:

"ilyen alapon a zsidó deportálások és a zsidótörvények sem voltak jogszerűtlenek"

A zsidókat azért deportálták, mert zsidók, mert zsidónak születtek. Ez rasszizmus, amit a nemzetközi jog elutasít és büntetni rendel.

Az 1956 utáni megtorlások során azért büntettek embereket, amit TETTEK.

Ez a különbség a két eset között, ezért nem ugyanaz.

Más kérdés, hogy az 1956 utáni megtorlások során hozott itéletek a demokratikus jogfelfogás szerint igazságtalanok voltak. A jogszerûségükkel kapcsolatban ne kelljen állást foglalnom, mert nem vok jogász és Biszku vélekedésének esete egyáltalán nem annyira nyilvánvaló, hogy joghoz értés nélkül értelmeset tudnék mondani.

A kettõ közötti különbséghez nem kell különösebb felkészültég, nyilvánvaló: azért mert annak született, vagy azért, amit tett az nagy különbség.

Remélem, így most már érted.

2013. márc. 9. 22:43
 93/96 Pro Patria ***** válasza:
59%
nneddudgi, elolvastad egyáltalán, amit írtam?? Már az előző kommentemben is válaszoltam ezen állításodra, és mivel nem reagáltál rá, hanem elismételted ugyanazon hamis érvelésedet, úgy értékelem, hogy célba talált...
2013. márc. 10. 02:14
 94/96 anonim ***** válasza:
76%

nneddudgi

Csakhogy amikor a nürnbergi perben kivégeztek rengeteg háborús "bűnöst", akkor még nem is létezett az a jogcím, ami alapján kivégezték őket. Ez komoly jogi aggály. Amúgy meg..akkori törvények szerint törvényesek voltak a deportálások, vagy nem? Igen, törvényes volt.

Magyarország történelmében nem egyszer, nem kétszer akartak végezni a Magyarokkal és Magyarországgal, és nekem ez fáj, nem pedig a zsidók üldöztetése. Nekem sokkal jobban fáj akár az 1956 utáni megtorlások, disszidálások, mint a holokauszt. Ennyi. Remélem így már érted.

2013. márc. 17. 23:25
 95/96 anonim ***** válasza:

Megnéztem a kiadványt ( [link]

Szerintem nincs vele semmi gond. Mi is osztogathatnánk ilyeneket más országokban!

2013. ápr. 29. 16:46
 96/96 Sz.Jenci válasza:
100%

Azzal kezdeném, hogy törzsgyökeres magyarként, sem zsidó, sem cigánygyűlölőként nem írok.

Eleve rossz döntésnek érzem, hogy vallási alapú szórólapot gyártanak. Nem gyártanának ilyet, ha nem az lenne a tervük, hogy szétosszák, bárkinek, bárhogy. A szórólap szövegezése alapján nem egy olyan korcsoportnak készült, akik már tanultak történelmet. Így az agymosási szándék is megalapozott a gyerekeket célozva.

Magyarként, és mint keresztény ország lakójaként az effajta reklámot támadásnak vélem. Egyszerű ismertetőként gyártsanak minden vallást összefoglaló anyagot. Mivel a nagykövetség anyaga, magyar még csak bele sem szólhat a tartalomba.

Zsidó oldalról viszont teljesen egyértelmű, hogy minden (etikailag is megkérdőjelezhető) eszközt bevetnek, hogy magukat és vallásukat elismertessék európában és a világban egyaránt. Miért? Mert a zsidók már a kezdetektől üldözött népcsoport volt. Ha csak egy kicsit utánaolvastok a zsidóság történelmének, látható, hogy nekik soha semmi nem elég.

Azon részletek, amit Pro Patria is írt, a zsidóság gondolkodásának alapja, a benne lévő rengeteg idegengyűlölettel együtt (lehet ezt fényezni, meg magyarázni, de tényleg így van). A provokálás és a sajnálkozás a vérükben van. Egyiptomból kiüldöztettek, szétszóródtak az egész világon, majd a későbbi izrael területén, csaknem 1500 évvel később gyűlni kezdtek, hogy visszaszerezzék istenük által a sajátjuknak mondott földet. Ezzel az ott élő arabokat kiszorították. Bármennyire segítettek a körülöttük élők, mint a britek, előbb-utóbb őket is bántották. Kaptak egy területet, ahol letelepedhettek, államot alapíthattak, de nekik mindig több kellett, és amiatt van ott ma is háború.

A szent földet vissza akarják szerezni. Hogy ehhez hány ezer emberen kell véggázolniuk, az őket nem érdekli. Még mindig nem vagyok zsidógyűlölő, ez történelem, ezek tények. És mi magyarok, a csehekkel, szlovákokkal, németekkel együtt pénzeljük őket ebben a háborúban. Nem önként, hanem mint a világhábrú veszteseiként, a legyilkolt emberek után járó kárpótlással.

A vallási meggyőződésük és magatartásuk miatt váltják ki az emberek gyülöletét. Senki sem azért utálja őket, mert zsidók, hanem mert a viselkedésük a többi viselkedési normától eltér.

Emiatt nem szeretik őket az arabok. Emiatt nem szerette őket Hitler. Mi sem szeretnénk, ha a világ minden részéről idejönnének, és az általuk írt könyvet lobogtatva azt mondanák, hogy nekünk innen márpedig el kell mennünk, mert ez az ő földjük.

Cáfoljatok meg abban, hogy csak Magyarországon készítettek ilyen füzeteket. Ha a zsidó propaganda globális, európa szintű, akkor "ez egy jó reklám". Ha csak nálunk van ilyen, akkor "ez biza célzott agymosás".

2013. máj. 4. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!