Mi a véleményetek róla hogy az ovisok kapnak egy Eszter Izraelben című kiadványt?
Már az óvodában elkezdődik az agymosás , agyhalottakká nevelés?
Felháborító hogy már ovisoknak ilyen baromságokkal tömik a magyar gyerekek fejét.
Semmi közünk Sém törzseihez meg a bugyuta vallásaikhoz.
Hogyha bárminemű tüntetés vagy ellenállás lesz, én részt fogok venni benne.
Fontos a fial generáció , nem szabad engednünk hogy ez történjen.
Kedves kérdező!
Én teljesen egyetértek veled, szoktam itt nézegetni a kérdéseket meg a válaszokat. De azt hidd el, hogy az ilyen liberális barmokkal úgy sem tudsz mit kezdeni. Annyira korlátoltak és szellemileg toprongyok, hogy fel sem fogják, hogy mit kérdezel. Nem kell velük foglalkozni, valószínűleg jobban tudják az izraeli történelmet, mint a magyart, és nem érdekli őket Magyarország sorsa, és a magyar fiataloké sem. Én teljesen egyetértek veled abban, hogy magyar fiataloknak ne osztogassanak izraeli történelemről könyvet.
Kedves kérdezõ!
Tudomásod szerint hány oviban osztották ki ezt a kiadványt?
"Semmi közünk Sém törzseihez meg a bugyuta vallásaikhoz."
Ami "a bugyuta vallást" illeti,
1) mint a történelemben tanultuk, a honfoglaló magyarokkal 3 kazár ( kabar ) törzs is részt vett a honfoglalásban és késõbb letelepedett. Õk zsidó vallásuak voltak. Leszármazottaik a magyarok között éltek / nek.
2) Jézus zsidó volt, a kereszténység arra "a bugyuta vallásra" épült.
Csakugyan fontos a fiatal generáció, jó volna, ha õk már OLYANOKNAK látnák a dolgokat, a viszonyokat, az embereket, AMILYENEK.
"Én teljesen egyetértek veled, szoktam itt nézegetni a kérdéseket meg a válaszokat. De azt hidd el, hogy az ilyen liberális barmokkal úgy sem tudsz mit kezdeni. Annyira korlátoltak és szellemileg toprongyok, hogy fel sem fogják, hogy mit kérdezel. Nem kell velük foglalkozni, valószínűleg jobban tudják az izraeli történelmet, mint a magyart, és nem érdekli őket Magyarország sorsa, és a magyar fiataloké sem. Én teljesen egyetértek veled abban, hogy magyar fiataloknak ne osztogassanak izraeli történelemről könyvet."
És még mi vagyunk korlátoltak?
2 Ha a Gyöngyösi Márton nem veti fel, ezt a javaslatot akkor senkinek eszébe sem jutott volna.
"Fel kéne mérni, hogy hány izraeli-magyar kettős állampolgár van"
"csupán a kettős vagy többes állampolgárság ténye minősül. Az arra vonatkozó információ viszont, hogy az érintett Magyarországon kívül MELY ÁLLAM ÁLLAMPOLGÁRA, NEM TEKINTHETŐ NYILVÁNOSNAK, AZ MÉG KÖZSZEREPLŐK ESETÉBEN IS A MAGÁNSZFÉRA részét képezi, mert adott esetben szenzitív adatra engedhet következtetni. Az ILYEN ADATOK KIADÁSÁRA A KÉPVISELŐKET ÉS AZ ÁLLAMI TISZTVISELŐKET NEM LEHET KÖTELEZNI. Már önmagában az ERRE VALÓ FELSZÓLÍTÁS IS AZ EMBERI MÉLTÓSÁG SÉRELMÉT vetheti fel. " A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) közleménye, 2012. november 29., csütörtök - [link]
Szerintem azzal semmi gond nem lenne, ha azt mondanánk, hogy kettős állampolgár ne legyen parlamenti képviselő. Mert bizonyos helyzetekben ez befolyásolhatja őt. Vagy lehessen, csak ne szavazhasson mondjuk bizonyos esetekben... Igen ám, csak hogy akkor mi van a kisebbségi képviselőkkel? Mi garantálja, hogy egy tóth, egy német vagy egy cigány képviselő majd nem az övéi mellett lobbizik? Semmi? Akkor miért lehetnek? És ha már nálunk meghozzuk ezt a törvényt, akkor mi garantálja azt, hogy ezen felbuzdulva a magyar kettősállampolgárokat a román és szlovák parlamentből nem vágják ki? Akkor ki fogja ott képviselni az ott élő magyarokat a törvényhozásban?
És hogy rövidre zárjam. Gyöngyösi nem kettős állampolgárokról beszélsz. Csak is zsidókról. Innentől meg merő rasszizmus az egész. Az után lévő magyarázkodástól sem jobb... De a Jobbik folyamatosan ezt csinálja, mond valami rasszista gyűlöletszítót, aztán visszahőköl, de azért kikacsint a szavazóira...
"Izraelben is tiltja a kettős állampolgárságot a törvény, ott vagy le kell mondania a képviselőnek a mandátumáról vagy a másik állampolgárságáról. Az USA ugyanez. "
De ott se kérdik, MELYIK másik állam állampolgára.
( Amúgy Romániától is követelnéd, hogy ne lehessen képviselõ, akinek a románon kívül másik is van? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!