Nem lett túlzás az MSZP újabb lejárató videója a Fideszről?
Igen belejöttem a videózásba az MSZP tagok.
http://www.youtube.com/watch?v=BtjQWYid65k&feature=youtu.be
Erről lenne szó.
Nagyon túl van dramatizálva ,nem beszélve arról hogy a Fideszt és a Jobbikot egy pártnak veszi.
Ennek a szánalmas bagázsnak egyáltalán nem az a problémája a Fidesszel, hogy kizsákmányolja a szegény magyarokat és nyomorba taszítja őket, hanem az, hogy jelenleg a Fidesz emberei birtokolják azokat a pozíciókat, amiből jól meg lehet élni és ahonnan jó pénzeket lehet zsebretenni.
Tudom szánalmas, de ez van...
na, végignéztem. igen, van benne túlzás. de aki nem látja, hogy 90%-a igaz, az vagy vak, vagy nem itt él, vagy elvakult orbánfan.
Ez nem jelenti azt, hogy az mszp időkben volt a kánaán, nagyon nem. De attól még a videó igazságtartalma nem változik.
Éljenek a stadionok! az fontosch!
a video 80%-a hazugság,a többi része valós viszont ezek a problémák korábban keletkeztek.érdekes hogy az államcsődöt és az imf-hitelt meg sem említették,pedig nem aprópénzről van szó.persze a fideszen kell számonkérni a megszorításokat..
Én ezektől a videóktól teljesen kész vagyok, csinálja bármelyik oldal. Szerintem épp ezek miatt tart ott morálisan az ország, ahol tart.
Nem normális dolog, hogy a politikai közélet csakis az egymás támadásából áll. Hogy az egyetlen módszer a választók megnyerésére az ország darabokra szaggatása...
Utolsó , egyet értek.
Elég szomorú hogy ebben az országban csak sárdobálással lehet nagyobb népszerűségre szert tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!