Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lett túlzás az MSZP újabb...

Nem lett túlzás az MSZP újabb lejárató videója a Fideszről?

Figyelt kérdés

Igen belejöttem a videózásba az MSZP tagok.

http://www.youtube.com/watch?v=BtjQWYid65k&feature=youtu.be

Erről lenne szó.

Nagyon túl van dramatizálva ,nem beszélve arról hogy a Fideszt és a Jobbikot egy pártnak veszi.

2013. márc. 3. 22:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

Ennek a szánalmas bagázsnak egyáltalán nem az a problémája a Fidesszel, hogy kizsákmányolja a szegény magyarokat és nyomorba taszítja őket, hanem az, hogy jelenleg a Fidesz emberei birtokolják azokat a pozíciókat, amiből jól meg lehet élni és ahonnan jó pénzeket lehet zsebretenni.

Tudom szánalmas, de ez van...

2013. márc. 3. 23:19
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

na, végignéztem. igen, van benne túlzás. de aki nem látja, hogy 90%-a igaz, az vagy vak, vagy nem itt él, vagy elvakult orbánfan.

Ez nem jelenti azt, hogy az mszp időkben volt a kánaán, nagyon nem. De attól még a videó igazságtartalma nem változik.

Éljenek a stadionok! az fontosch!

2013. márc. 3. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Hogy jössz te ahhoz, hogy egy kormányt lejárató videót túlzónak titulálsz? Hát magyar vagy te? :S
2013. márc. 4. 00:55
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmas.Impotenssé vált ember állítja,a szomszédjáról,hogy annak nem áll egész nap...
2013. márc. 4. 01:11
 15/25 szántóvető ***** válasza:
18%

a video 80%-a hazugság,a többi része valós viszont ezek a problémák korábban keletkeztek.érdekes hogy az államcsődöt és az imf-hitelt meg sem említették,pedig nem aprópénzről van szó.persze a fideszen kell számonkérni a megszorításokat..

[link]

2013. márc. 4. 08:08
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
kedves szántóvető, szerinted a dollárkötvény kibocsájtás micsoda?? :D hitel vaze, csak sokkal rosszabb feltételekkel, mint az imf hitel :D de az a jó, hogy úgy van propagálva, hogy az is siker. És sajnos, sok ember be is nyalja.
2013. márc. 4. 08:12
 17/25 szántóvető ***** válasza:
20%
ha megb_szom ha nem,az imf- hitelt vissza kell fizetni.határidőre,kamatostól.
2013. márc. 4. 08:16
 18/25 anonim ***** válasza:
a dollárkötvény kibocsájtást is, csak sokkal szarabb kamatokkal. nézz utána, aztán rájössz, hogy milyen rohadt jó üzlet miatt veri a fidesz a mellét :D ne csak azt hidd el, amit a propaganda mond, hanem olvass utána pénzügyi területen is.
2013. márc. 4. 08:28
 19/25 tetro ***** válasza:

Én ezektől a videóktól teljesen kész vagyok, csinálja bármelyik oldal. Szerintem épp ezek miatt tart ott morálisan az ország, ahol tart.

Nem normális dolog, hogy a politikai közélet csakis az egymás támadásából áll. Hogy az egyetlen módszer a választók megnyerésére az ország darabokra szaggatása...

2013. márc. 4. 10:26
 20/25 A kérdező kommentje:

Utolsó , egyet értek.

Elég szomorú hogy ebben az országban csak sárdobálással lehet nagyobb népszerűségre szert tenni.

2013. márc. 4. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!