Nem lett túlzás az MSZP újabb lejárató videója a Fideszről?
Igen belejöttem a videózásba az MSZP tagok.
http://www.youtube.com/watch?v=BtjQWYid65k&feature=youtu.be
Erről lenne szó.
Nagyon túl van dramatizálva ,nem beszélve arról hogy a Fideszt és a Jobbikot egy pártnak veszi.
Szerintem is.
Ha valóban ennyire rossz lenne akkor a Fidesz népszerűsége a béka segge alatt lenne , de még mindig kétszer olyan erőseb mint a Jobbik és az MSZP.
ez egy propagandafilm, tükrözi az mszp kommunikációját, semmi különös. amúgy az RTL berágott rájuk :)
Igen , hallottam.
pedig az RTL mindig az MSZP-hez tartozott.
Egyébként ez az a 16 milliós videó?
Mi került ezen 16 millióba?
Ilyet én is össze tudok vágni.
A lejárató kampánynak két típusa van: a kis hazugság és a nagy hazugság.
A kis hazugság az, amikor a ferdítéseket igaz állítások közé csomagoljuk, arra törekszünk, hogy ne bukjunk le.
A nagy hazugság az, amikor arra törekszünk, hogy minél durvább, minél keményebb, minél nagyobb felháborodást keltő, szemenszedett hazugságukkal bombázzuk a lejáratni kívánt célpontot. A cél ebben az esetben nem a lebukás, mert mindenki tudja, hogy hazudunk. A cél az, hogy a rágalmainknak egy része megmaradjon az emberek fejében. Azaz a "nem zörög a haraszt" jelenségre spekulálunk.
Mindenki nyugodtan döntse el, hogy a fenti videó melyikbe tartozik.
Érdekes, hogy újonnan mind a Jobbik, mint az MSZP úgy kampányol, hogy igyekeznek a saját pártjukról egy szót sem szólni. A Jobbik "pártoktól független nemzeti összefogást hirdet", az MSZP pedig már olyan propagandavideót csinál, amiben nem csak a párt neve, de még egy ismertebb arc, politikus sem jelenik meg. Az "örök élet, ingyen sör" típusú ígérgetésen kívül épkézláb programra számítani pedig a legnagyobb naivitás lenne.
Követelem vissza ezt a 20 percet az életemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!