Ti is kiábrándultatok az mszp-ből? Sőt már Bajnait se tartom alkalmasnak .
Fidesz kormányzása nem tetszik, de sok tekintetben jobban teljesíteni, mint az előző kormányok, ami meglepett. 2010ban úgy hagytam el az országot, hogy arról beszéltek, hogy csőd már biztos! Ehhez képest más válság országokhoz képest is jól állunk ...
Mszpben azért csalódtam, mert nem látja, hogy Európában megint jön a válság, illetve Mszp kormányzat alatt jóval az európai átlag alatt teljesítettünk, ehhez képest most nincs olyan nagy lemaradásunk ...
Sok embernek érdemes lenne kimenni pár hónapra nyugatra. Most már nincsenek illúzióim. Válságban van nyugat is!
CSAK a Fidesz állítják, hogy az elmúlt 8 év tette tönkre az országot. Erre semmi bizonyítékuk nincs.
Varga hiába vezette a bizottságot, hogy találjon "csontvázakat", nem talált egyet sem.
Akkor miről beszélünk?
Nem kormányoztak jól ők sem, ahogy az elmúlt 20 év többi kormánya sem.
De még mindig jobban, mint most a Fidesz.
Nem vett minden meghatérozó szervet az uralma alá. Nem vezetett be olyan adókat, amik a gazdagokat még gazdagabbá, az éátlag embereket szegényebbé tesz. Nem szűnt meg annyi KKV, mint most, és nem nőtt ennyire a munkanélküliség.
Nem korlátozta az Alkotmánybíróság hatáskörét, nem szüntette meg a Szakszervezetek, és Érdek-képviseleti szervek jogait, nem módosította úgy a Munka Törvénykönyvét, hogy a dolgozónak ne legyenek jogai. Nem szüntette meg a Költségvetési Tanácsot, és a gazdasági életben a fékek rendszerét, ahogyan a Fidesz tette.
Vett ugyan fel hitelt, de közel sem annyit, amennyit most a Fidesz! A kibocsátott Államkötvények is hitelek! Azokat is vissza kell fizetni, a magas kamatokkal együtt.
Egy-két év múlva azok is rájönnek erre, akik ma elhiszik Orbán dicsekvését.
Csak ez az ország számára tragikus lesz.
Az csak mese, hogy más országokhoz képest jól állunk. Nem csak a Fidesz propagandáját kellene elhinni, hanem egy kicsit jobban tájékozódni.
Én elég sűrűn járok nyugatra, mert vannak kint rokonaim. Érződik ott is a válság, de sokkal kevésbbé érzik meg az emberek, mint nálunk.
Az MSZP-t én sem tartom alkalmasnak a gazdaság rendbehozására, de Bajnainak lehet rá esélye.
Ha viszont te nem itthon élsz, akkor honnan tudod, hogy itthon mi a helyzet? A Média a Fidesz kezében van, és annyit hazudik, amennyit nem szégyel.
11% alapkamat vagy az imf hitel mesének egy kicsit túlzás ...
Szlovákia, Csehország vagy Lengyelország miért nem hívta le az imf hitelt? Hogy csak a kelet-európai régióban maradjak ... Ott kellett imf hitelt felvenni, ahol a gazdaságban lufi keletkezett... Nem véletlenül volt folyamatosan 5-6% fölött a költségvetési hiányunk .
Ha az ember jobban utána olvas a dolgoknak, vagy kívülállóként tudja vizsgálni a tényeket, akkor beigazolódik, hogy válság nem 2008ban kezdődött...
Ha összedől a ház annak vannak előjelei és előzményei..
Már évek óta európai átlag alatt teljesítettünk.. Nekem erre egy angol ismerősöm hívta fel a figyelmemet.
Az MSZP-től a 2010-es választások után azt vártam volna, hogy gyökeresen megújul, és befejezi a gyűlöletkeltést, a riogatást, és mindent, amit 2010 előtt tett. Most, hogy láttam ezt a kapmpányfilmüket, és mikor Mesterházy Rogánnal, Bajnaival együtt szintén az Orbánelleneségre hegyezte a hangsúlyt, akkor amikor össze kellett volna fogniuk....hát....köszönöm, én az MSZP-ből nem kérek.
Az MSZP a saját buta stílusa miatt is, fog győzni a Fidesz, mert nem mondanak semmi érdemit, csak Orbánt szídják ahol csak lehet. Persze ez oda vissza megy, de most már béke kéne!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!