Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Láttátok már részegen a barátnőtöket? Ciki volt, kiábrándultatok belőle?
Tegnap (életemben először) berúgtam, előtte soha nem ittam annyit, hogy részeg legyek, de most kb 1 óra ki is esett, nem emlékszem. A barátom délelőtt, mikor felébredtem, kedves volt velem, de mintha kicsit távolságtartó lett volna. Aztán elment dolgozni, így nem beszéltünk erről, de félek, hogy nagyon gázul viselkedtem éjjel. :S
20/L
Még nem és nem is lenne kedvem hozzá, nagyon kiábrándulnék.
Egyetlen kivétel talán az lenne, ha együtt rúgnánk be.
Persze hogy láttam részegen,de ő józan volt:D
17/f :D
Engem még nem látott részegen egy barátom se,mivel nem szoktam részeg lenni:D
De szerintem ha csak ritkán esik meg a dolog,akkor nem fog emiatt szakítani vagy ilyesmi.
Lehet azért volt távolságtartó veled,mert mint ahogy írtad,most ez volt az első ilyen alkalom,hogy jól leittad magad és lehet ő is meglepődött és nem tudott mit kezdeni a helyzettel.
Engem látott már a párom részegen, hánytatott is, én is őt, előfordul a legjobb családban is. De nem minden héten azért...
24/N
Nem kérek negatív kommenteket a hozzászólásom miatt..
Én is voltam részeg..nem is egyszer.:-j 13éves korombn egy bulin totál kiüttem maam..szégyen is lány létemre..jó bulinak tönt 15éves pasikkal táncolni flörtölni..Oszt most 15éves vagyok és nem nagyon részegedek meg...bulikor is mértékkel iszom épp a jókedv megvan nem akarom szégyeníteni magam az ilyenekkel.:-j
Mikor volt pasim egy évvel ezelött,akkor 5-ön potoltunk kevertünk mindet össze-vissza..s jól telt azt nem bánom.:D
Szerintem kezdj bele te a beszélgetésbe és tisztázátok..kevés az esélye,hogy szakítás lesz a vége.:)
Sok szerencsét!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!