Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok néha ijesztgetni a barátnőtöket és emiatt szokott lenni konfliktus?
Figyelt kérdés
Én tervezem majd amikor lesz barátnőm megfogom egy jó párszor ijeszteni és tudom is, hogy majd hogyan. Jaj de várom már! :D2012. nov. 20. 14:04
1/10 anonim válasza:
a fannis lányok lehet nem szeretik az ijesztegetést....
2/10 anonim válasza:
Csak azért várod, hogy barátnőd legyen, hogy jól .... megijeszthesd?! :D
Noooormális???
3/10 anonim válasza:
Komolyan ezen agyalsz, hogy ha lesz barátnőd, akkor majd ijesztgetni fogod? :D Ez vicces :D
És hogyan?
Engem párom egyszer ijesztett meg, de az is véletlen volt, horrort néztünk, és csak át akart karolni, pont azért, hogy ne parázzak, de annyira rákoncentráltam a filmre, hogy nagyon megijedtem, amikor hozzáért a hátamhoz :D Én nem csináltam belőle ügyet, sőt, mindketten könnyesre nevettük magunkat. :)
24N
4/10 anonim válasza:
Nem minden csaj vevő erre, meg arra sem ha hülyének nézik.
5/10 anonim válasza:
Te még biztos fiatal vagy..:) Nem fordult még elő velem, hogy bármelyik barátom direkt megijesztett volna és igazság szerint nem is örülnék neki..
6/10 anonim válasza:
Szerintem idegen csajokat is tudsz ijesztgetni addig, sztem ne várjál vele:D
7/10 anonim válasza:
Az én pasim dettó ez. pedig 24 évesek vagyunk ..de folyton ijesztget... film nézés közbe bárhol.. :D de mi nem veszekszünk rajta.. minek :D én megijedek aztán cserébe megcsavarom a mellbimbóját XD
8/10 anonim válasza:
Én szeretem amikor a pasim megijeszt, viccelődik velem, úgy kezel mint egy barátot(ezen a téren), csak az a baj... hogy ilyen ritkánfordul elő:(
9/10 anonim válasza:
Hát engem nagyon szeretnek ijesztgetni! és emiatt lett az egyik osztálytársam neve Jeszti! lehet h tetszeni fog neki nekem is tetszik! meg lehet hogy ha majd ijesztgetni fogod közelebb kerültök és hozzád bújik mert fél vagy jól össze vesztek és akkor szakítás stb......
10/10 anonim válasza:
én nem szeretem ha ijesztegetnek -lehet mert túl sok horrorfilmet néztem vagy a lelkiismeretem miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!