Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, attól többre értékelit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, attól többre értékelitek a barátnőtöket, ha a barátaitok is kedvelik?

Figyelt kérdés

Jó persze nagy jelentősége nincs a dolognak, csak mégis. :)

Ettől éreztek olyat, hogy na ez aztán tényleg milyen jó csaj, ha már mindenki így látja?

Mert mi kb két hónapja vagyunk együtt, de az összes barátja és haverja imád engem, folyton mondják neki, hogy mennyire szerencsés, hogy vele jöttem össze, mennyire irigylek, milyen jó fejnek tartanak...stb

És még valami, szívesen viszitek magatokkal a barátnőtöket a programjaitokra? Mert a barátom mindenhova hív, a csak pasis programokra is.Egyébként mehetne nélkülem is, engem nem zavarna, de állítása szerint még a többiek mondják is, hogy menjek, szóval biztos nem zavarja őket se, sőt örülnek. Ez igaz lehet? Mert nem akarok nagyon ráakaszkodni, meg elvenni a személyes terét.

21L

2012. nov. 21. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értékelem többre, viszont a barátod lehet hogy jobban érzi magát, ha ott vagy mellette és mivel a többiek is bírnak ezért mondják neki , hogy ugye a bnőd is jön?? Meg stb.

Egyébként én is viszem magam mindenhova a barátnőm, mármint így bulizni biztos együtt megyünk, nélküle nem tudnék kikapcsolódni, haveros összejövetelre is mert jól érzem magam ha mellettem van.

Ha ő hív, akkor ne érezd magad a nyakán mert nem te ragaszkodtál hogy elkísérd. Egyszerűen csak szereti ha mellette vagy, még esetleg az is lehet hogy 'villogni' akar veled nemtudom.

22F

2012. nov. 21. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
ugyan nem vagyok pasi,de ugyanilyen a helyzetünk. a pasim barátai imádnak,bevettek a bandába,teljesen elfogadtak.ő pedig örül nagyon,mert azt mondta,sosem volt még olyan barátnője,aki egyszerre a "haverja" is volt,és hogy nem kell előttem semmit szégyellnie,stb. szerintem ez igenis számít.legalábbis azoknál a fiúknál biztosan,akik komolyan gondolják a kapcsolatot.
2012. nov. 21. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!