Balos, liberális, kisebbség védők! Találkoztatok már élőben roma kisebbségivel?
Ért már titeket vagy a családotokat atrocitás a részükről?
Laknak a környezetetekben?
Utaztatok már velük együtt?
Hol laktok, kocsitok van?
Szeretném tudni hogy van-e erkölcsi alapja a tevékenységeteknek.
Amúgy a cigányok és a magyarok nem egyelőek:
Nem vagyunk egyenlőek! Nem, mert én: -nem verek agyon senkit a gyerekei szeme láttára,meg amúgy sem. Egyszerűen,mert ez nem emberi. -Nem, mert az én ismerőseim közül senki nem ül börtönben, míg a tieidnek a 80%-a. -Nem, mert én nem lopom ki a kábelt a vasúti jelzőberendezésből, sőt egyáltalán nem lopok, neked ez természetes, sőt lételemed. -Nem, mert én vállalom a felelősséget, te pedig elbújsz előle. -Nem, mert te ordítva kommunikálsz az utcán, nem bírsz viselkedni a normális közösségben, és félnek tőled az emberek, én pedig békés vagyok és beilleszkedő. -Nem, mert te megcsinálsz, vagy megszülsz egy tucat gyereket, és mástól várod, hogy felnevelje, míg én egyet, esetleg kettőt vállalok, és megszakadok, hogy eltartsam. -Nem, mert te teli aggatod magad lopott arannyal, beülsz a több milliós autódba, miközben fajtársaid éheznek, közben rasszizmusról beszélsz, és persze úgy szereztél magadnak vagyont, hogy egy napot nem dolgoztál. Én dolgozok, mert az a tisztességes, és téged is el kell tartani valamiből -én magyar vagyok, te cigány -én ember vagyok, te nem vagy az. Embernek az nevezhető aki úgy él és úgy hal, ahogy az tisztességes. Annak a 44 éves tanárnak, akit a romák agyonvertek, nem adatott meg, hogy tisztességes halála legyen. Neki az út porában, gyerekei szeme láttára, dühöngő állatok gyűrűjében kellett életét befejeznie. A romák által elkövetett erőszakos cselekmények száma egyre nő, és ennek vannak politikai felelősei is! Ki kell mondani, súlyos etnikai válság elé néz hazánk, ha nem sikerül megállítani a cigányság etnikum népesség robbanását. Na, elég volt. Menjetek vissza dolgozni, mert a cigány porontyok várják a családi pótlékot, az önkormányzati segélyeket, úgyhogy dolgozzatok. El kell tartani őket. A 44 éves földrajztanár gyerekeit innentől ki fogja eltartani?
Még annyit hogy ha egyszer 1 évben látok itt egy cigány hozzászólást, mert meglehet ismerni az írásmódjukat
(10 percig gondolkodok hogy most mit akart leírni, mert egyszerűen se tagmondatokat nem használ, se mondat kezdete-vége-vessző írásjelek nincsenek.), akkor sem kezdek el lovagolni a helyesírásán mert intelligensebb vagyok annál hogy ilyen pitiáner részletekbe kötök bele Bölcs ember lévén elfogadom hogy neki ennyi jutott kultúrából, és ezt tolerálom egy szintig, és avval foglalkozok inkább ami a lényeg, vagyis maga a kérdés.
Aki meg így egyből beleköt minden kis apróságba, az miért nem merít a cigányság felé áradó nagy toleranciájából, és csak egy egészen keveset mutat azok felé ebből akik elírtak egy vesszőt.
Mert ez eléggé kettős mérce dolog hogy másnak elnézem hogy az egész élete a másokon való élősködésre alapul, míg egy amúgy rendes életmódot folytató másik emberbe meg már belekötök ha kihagy egy vesszőt.
Arról már nem is beszélve hogy amit ezek az emberek művelnek az OFFOLÁS, na most akinek meg egy kicsi kis vitakultúrája van, az tudja hogy ilyet nem csinálunk, pláne hogy ez a legalja, és még cinikus is, ugyan is teknikai részlet, szót se érdemelne, nem hogy egy teljes hozzászólást amiben csak ezt kifogásolva sértegetjük a hozzászólókat.
Mint az óvodások...
"Az "élettapasztalataidat" meg hanyagold. 15 évesen vajmi kevés élettapasztalatod lehet. Másrészt, nem érzem úgy, hogy ezek amiket leírsz "cigányspecifikus" dolgok lennének. Akikről meg írtál, szimplán szar emberek. "
Neked 16 évesen mennyi ,hogy nincs cigány osztálytársad?
Írták olvasunk el könyveket, a cigányokat való életbe kell megélni nem könyvekbe, nem interneten. Mint ahogy te is teszed, csak a könyveket olvasol el róluk, nekem helyesírási hibáim vannak veszők, arra egyből szólsz ,bezzeg a cigány nem megy el dolgozni az nem számít. Biztos nem lopnak felállás.
Semmi ,mert nem élsz velük, és még te próbálsz kioktatni, hogy ez nem cigányság hanem szar emberek, úgy könnyű, hogy iskoládban nem látsz 17-18 éveseket az osztályodba nagy cigány kanokat és szukákat.
Így könnyű neked elítélni másokat,hogy rasszista ,meg nézessem meg magam, elmondok egy kis titkot eddig is gyűlöltem őket a tapasztalatok miatt ,de 5 hónap alatt rasszistább lettem mint Adolf Hitler ,mert annyira megtapasztaltam a cigányokat az iskolában, vonaton stb, amikor látom őket leköpném őket,és nem azért ,mert engem elvadított az internetes oldalak ,hanem csak a cigány való világ miatt. Lehet itt köntösbe ültetni őket,nem lopnak, mint ahogy te csinálod, csak remélem egyszer elkerülsz onnan ahol nincsenek cigányok , és belekerülnél az én életembe, látnád, őket egyből elfelejtenéd a liberális cigány védés.
Ennyit rólad, nem kell neked egy levegőt szívni velük, úgy könnyű.
A másik érdekes a kanadai esetre nem írtál? Miért tán a cigányok itt is ártatlanok, persze lusták, nem akarnak elmenni dolgozni ,ott is segélyen akartak élni...
Azt írtad ez magyarkodás akkor a falunkban, is mindenki magyarkodik ,akkor itt az egész ország egy magyarkodó ,mert van véleménye a cigányokról és látott is közülök velük él, meglopták már. Akkor ez a magyarkodók országa szerinted, csak azt felejted ki,hogy te még nem éltél velük,így nincs tapasztalatod,ha te is velük élnél ,akkor a szavaddal élve magyarkodó lennél és csak 16 éves vagy, nem éltél velük.
46: Magyarkodás az, amikor te magyarabbnak nyílvánítod magadat. (Annak ellenére, hogy nem tudsz írni. És nem csak vesszőhibákat vétesz.)
Nem mondtam, hogy nem lop senki, csak azt, hogy nem mind, és ne hozd elő a 99,9%-ot, mert az már nekem sok.
45: Azt én mondtam, egyik jobbos barátodnak, aki szintén annyira volt csak képes, mint akiket említettél.
44: Nekem a rossz írás szúrja a szemem, és nem az, hogy ki milyen nemzetiségű.
" hogy másnak elnézem hogy az egész élete a másokon való élősködésre alapul, míg egy amúgy rendes életmódot folytató másik emberbe meg már belekötök ha kihagy egy vesszőt." - Nem, nem nézem el, hogy élősködnek egyesek, sőt nem is tagadom, hogy vannak olyanok, akik ezt teszik. De, mivel édesanyám olyan helyen dolgozik és dolgozott, ahol ezzel foglalkoznak, tudom jól már, hogy nem egyszerű a segélyhez jutás, - egyébként, munkanélküli időkben mi is végigjártuk - nem olyan könnyű az élősködés, és nem lop a nemtom' hány, sok százaléka a cigányságnak.
42: Demagóg duma! Általánosítottál, és egy egész népet alacsonyítottál le a hozzászólásodban.
41: "Nem válaszoltál a kérdésemre továbbá hogy mennyire tartod magad e nemzethez valónak, ha számodra szitok a magyarkodás.
És amíg csak a liberális szemüvegen keresztül nézed a világot a palotádból, és hozzáértés és tapasztalat nélkül szidod a másikat akkor te sem vagy jobb" - Már válaszoltam. Egyébként nem a magyar szó benne a szitokszó rész, hanem a "kodás" rész, mert ez így azt jelenti, hogy kérkedsz magyarságoddal, de a rohadt életbe, nem tudsz még mindig a saját, drága, magyar nyelveden helyesen írni.
Cö, palota lett a külvárosi lakunk. Ja hozzáértés, csak anyám munkáját ismerem, és a volt cigány osztálytársamról tudok beszélni még.
40: Mint írtam, csak segélyből, és csak a mások által megkeresett pénzből képtelenség megélni. Abból nem jön ki még a gázszámla sem. Egyébként a magyarok nem sorbaállnak, hanem bankkártyára utaltatják. Nyugodj meg, fogysz te még magyart is látni ott, egyébként, mert afelé halad az ország, bár ez már 20 éve csak így van.
Kanadai történet: Oda leginkább azok mentek ki, tényleg, akiknek itt is gondjai voltak a normális élettel. Aztán elterjedt a cigányok közt a kanadai lehetőség, és megpróbálkoztak vele. Ha valaki azt mondja neked, ha már nem tudsz mit kezdeni az életeddel, és még egy érettségid sincs 40 évesen, hogy pénzt kapsz, lakást kapsz és ezt egy darabig ingyen, te nem kapsz az alkalmon? Ők kaptak, csak elszúrták, mert nem akartak a továbbiakban dolgozni. ELFOGADOM, ŐK SZARUL CSINÁLTÁK.
De ez egy egész népet minősít? NEM! Csak azokat, akik nem szalmát sem tettek keresztbe.
Ennyi.
Hát akkor te egy kis naiv, magyarok szégyene, cigány imádó vagy :)
Ez nem magyarkodás, ez tény :)
Cigány imádó vagy!
Kérdező hagyad, majd egyszer találkozik velük, akiknek azt mondja nektek mindent lehet,mert cigányok vagytok, és akkor meglincselik, mint az egyik osztálytársamat és akkor nem tud mit szólni. A nagy jogvédő, nincs élettapasztalata.
Egyszer kívánom találkozz össze velük. Csak nem értem miért véded őket ennyire őket.
Volt egy gazda kérdése: ,hogy tőle is lopnak a cigányok erre Te, hisz ő szétszedte a TSZ-st,lopott stb. Itt egyből általánosítottál,hogy minden paraszt szétlopta a TSZ-t. Pedig ,ti mondjátok,hogy tilos az általánosítás, akkor a parasztokat miért általánosítod? De hát nem ez volt a kérdés ,hanem,hogy miért véditek őket a cigányokat annyira, szegény parasztot letámadtad,aki ételt ad, és nem lop,csal hazudik mint akiket védel.
Tudod úgy könnyű védeni őket, hogy még nem láttál. Elég nagy cigány védő vagy.Eljönnél az én iskolámba rasszista lennél, és nem ilyen cigány védő. Bele okoskodsz a helyesírásomba, nem tudom a cigányoknak miért nem okoskodsz bele.
Te még 16 éves vagy nem tapasztaltál sokat közülük, én 15 éves vagyok és közéjük megyek iskolába.
Ilyenek a jogvédők, minket támadó cigányokat védik, mi a kérdezővel együtt el fogjuk tartani őket az adónkból,azért fogunk dolgozni.
Akkor az osztályomból,miért nincs olyan cigány aki nem bukott meg 9-dikbe? Azért mert 18 éves lesz,hazamegy szüli a purdékat és kész, ez az élete, de mi nem fogunk ennyi segélyt kapni mint ők.
Úgy könnyű ítélni , gyere le több helyre és megtudod kiket védel. Rasszista lennél te is,csak hát aki palotában él az nem tapasztalja ezt és anyád is egy jogvédő liberális.
Attól,hogy ti engeditek a cigányoknak,hogy szabadon legyilkoljanak. De hát nekik lehet,mindjárt írod.
Írtam ezt? Nem írtam. Hát akkor?
Egyébként védesz, a szó amit használni akarsz. (Ja, és nem védek senkit. És nem mondanám, hogy a paraszt szétlopja a TSZ-t.) Anyám meg nagyon korrekt, és nem elvakult. Annak segít akinek szüksége van rá, ha cigány, ha magyar.
Mindig csak az édesanyát írja.
Neked ,hol vannak a tapasztalataid velük szemben?
Nincs velük tapasztalatod, semmi csak azt látod,jó cigány, zenész cigány. És még nem loptak meg,nem találkoztál velük, rajtunk élősködnek ,mi munkánkból fogjuk eltartani őket, azért fogunk dolgozni. Te nem látod ezt,mert anyád kitenyésztett egy cigány védő liberális vagy.
Aki még nem utazott velük ,nem élt köztük annak ne legyen már véleménye ,ne okoskodjon már bele, cigányt megtapasztalt embereket, én megtapasztaltam őket,te nem. Te csak a liberális szöveget hajtod, belőlem az élettapasztalat beszél ,az ,hogy már éltem velük ,te még nem.
Igen,belőlem a gyűlölet, tapasztalat, bánat, szomorúság beszél ,mert én már láttam közülük. Láttam már cigányt.
Te belőled a vidámság ,szeretet,elfogadás beszél ,mert te nem láttál belőlük, nem láttál cigányt.
A cigányokra nem osztályban és miért van sok 17-18 éves cigány írtál miért bukott meg mindegyik 9.-dik osztályban, mert nem tanulnak, 18 évesek lesznek el mennek purdékat és porontyokat szülni és megélnek szülnek sok gyereket a férfiak lopnak hozzá, és vígan megélnek. Mi meg belegebedünk a munkába ,hogy ezeket eltartsuk. Most írhatsz demagógia ,de az országban a magyarok több mint 99%-ka így gondolja mert ez az igazság. Védheted őket, de rá fogsz fázni,mert egyszer elkapna,mert nem figyelsz rájuk ,és jól megvernek egy 1000 forintosért. Megélhetési bűnözés,akkor minek lopnak telefonokat? Az is a megélhetéshez tartozik? Nem ezek ezt élvezik,lopnak ,csalnak,gyilkolnak és a hasonlóak mint Te 16 évesen véded a cigányokat,mert a cigány az kisebbség és annak lehet.
Az ország magyar rész 99%-ka így gondolja, szerinted akkor az egész ország magyarkodik,mert megtapasztalta a cigánybűnözést ,élt a cigányokkal, meglopták már. Ez nem bűn ahogy írod, hanem tapasztalat, és azért mert a magyarság nem ilyen liberális, cigány védő szemmel nézi a dolgokat, hanem tapasztalataira alapszik és a magyarok nagy része,nem cigánymentes környéken lakik és nem palotában.És még ez demagógia ,szerintem látogass el az iskolámba, vagy bármely ilyen helyre ,ahol sok cigány van és megtudod, hogy amit demagógiának nevezel az kérlek tapasztalat.
Tudod védheted a cigányokat,de egyszer cigány környékre kerülsz megtudod mi ez, csak hát a palotádból nem látod,hogy a cigány legyilkol minket dolgozókat, erre jöttök ti nincs cigány bűnözés,tolerálni kell, közben meg mindenki tudja ,hogy a cigányok milyenek.
Azt nem értem ti pénz kaptok,hogy őket véditek? Vagy mi okból, kívánom találkozz velük össze, többször,élj olyan környéken, és megtudod mi ez a demagógia,ahogy te fogalmazol. Szerintetek a cigánynak bármit lehet.
"Azzal mit akarsz mondani, hogy még "csak" 15 évs vagy? Egyébként eltaláltad, pont itt a bökkenő. Nem beszélhetsz így, mert még csak 15 éves vagy. Remélem megváltozol még."
Hát te még csak 16. Nem fogok változni mivel ilyen környezetben nőttem fel a cigányok miatt.
"Egyébként én 16 éves vagyok, de úgy érzem, hogy az ilyen teféléktől sokkal érettebb vagyok. Átlátom a dolgokat, de nem tagadom a problémákat, ám mégis mögébük nézek, és egy helyes megoldást keresek."
Hát nem tudom mi az ,hogy érettebb, aki soha nem látott cigányt, de liberális újságokból olvasott róluk és innen véleményezi a helyzetet a palotájából vagy az az érettebb aki mindennap találkozik velük vonaton, utcán ,iskolában stb és kialakult róluk egy negatív vélemény a cigányokról.
Átlátod a dolgokat, úgy nehéz,hogy nem élsz velük és csak könyveket olvastál róluk.
Én az életben is találkozok velük naponta.
Helyes megoldást keresel, nem találkozol velük ez helyes, én mindennap velük találkozok és gyakran beszólnak ,szidnak stb és nem tudom ,hova nézzek mögé, arra a kijelentésre ,hogy TE BÁNAT, RÁK stb, Vagy annak nézzek mögé,hogy miért ugrál a széken a cigánygyerek, vagy miért járkál ki óráról, ezeknek kéne utánanézni? Ezeket én is átlátom segélyen élnek befejezi az iskolát 18 évesen még 9-dikes utána megy és szüli a gyereket.
"Más: Sajnos sok felnőtt is úgy beszél mint te. Ez nem normális. Ne vedd át."
Hát szerintem sok felnőtt is találkozott már cigánnyal azért beszél így mint én, te még nem találkoztál velük azért beszélsz a cigányokról így.
Ez nem normális írtad, az tán normális ,hogy a cigányok verekednek ,gyilkolnak vagy ,hogy tesiórán fellöknek, stb, Hogy én vegyem át, ezt nem értem én nem vettem át senkitől, ezt tapasztaltam amit te nem fogsz amíg nem találkozol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!