Balos, liberális, kisebbség védők! Találkoztatok már élőben roma kisebbségivel?
Ért már titeket vagy a családotokat atrocitás a részükről?
Laknak a környezetetekben?
Utaztatok már velük együtt?
Hol laktok, kocsitok van?
Szeretném tudni hogy van-e erkölcsi alapja a tevékenységeteknek.
Az utcánkban lakik egy cigány család. Tisztességesen dolgoznak, a gyerekeik is mindenkinek köszönnek az utcán.
Soha nem hangoskodnak, nem részegednek le. Ezt az utcában lakó vállalkozóékról nem lehet elmondani.
Két utcával arrébb több cigányház is van. Ha boltba megyek, azon kell keresztül mennem. Néha a cigányok is csoportosan mennek vásárolni. Még este sem fordult elő, hogy bárkibe is bele kötöttek volna.
A kocsma előtt pedig nem csak a cigányok, hanem a részeg magyarok is belekötnek mindenkibe.
Sem balos, sem liberális nem vagyok. Nem védem a kisebbséget, de az általánosítást nem szeretem.
Engem és rokonaimat eddig utcán még csak romák részéről ért atrocitás, magyarok részéről nem. Tehát az esetek 100%-ában romák voltak az elkövetők. 100%-nál már teljesen normális és indokolt az általánosítás, úgy vélem.
Nagyon sajnálom, de annak idején sem kényszerítette a lakosságot senki, hogy a minket fosztogató tatárokat szeretnünk kell, mert vannak rendes tatárok is. :D Ez a romákkal is így van. Amelyik normális, azt nem kezelem másképp, de általánossában a cigányokat nem szeretem. Ez nem rasszizmus, mivel nem a bőrük színével van a baj, hanem az állati viselkedési normáikkal.
Bírom már, hogy az ide írogatóknak mindig van egy tisztességes, jóravaló, dolgos roma ismerőse, aki áldott jó ember, és mindig van egy gonosz, tolvaj, rabló magyar ismerősei is, és a kettőt állítják szembe.
Csak hát azok a fránya arányok...
Én meg azt bírom, hogy az ide írogatók egy része jön a "tényekkel", amikre meg sem hallgatják az esetleges cáfolatokat.
Igen, vannak bűnöző romák és igen, többen vannak mint a magyarok, de attól még nem lesz minden roma bűnöző és minden magyar tisztességes.
Utálom őket, mi az ,hogy tények itt vagyok én a tény, iskolába naponta kötözködnek buszon, vonaton stb. Ez TÉNY. Szerintem hazudtatok és nem találkoztatok még velük, fellöknek, leparasztoznak.
Még csak 15 éves vagyok,de megtapasztaltam milyen nem lehet szót ideírni, milyenek ők, a gyűlölet beszél belőlem igen,mert ellopják a kukoricánkat, a kertünket, a szőlő tőkét is.
Ez nem rasszizmus hanem élettapasztalat. Most ne írjátok ,hogy tolerálnom kéne, mert ezeknek minden lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!