Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balos, liberális, kisebbség...

Balos, liberális, kisebbség védők! Találkoztatok már élőben roma kisebbségivel?

Figyelt kérdés

Ért már titeket vagy a családotokat atrocitás a részükről?

Laknak a környezetetekben?

Utaztatok már velük együtt?

Hol laktok, kocsitok van?

Szeretném tudni hogy van-e erkölcsi alapja a tevékenységeteknek.

2013. febr. 2. 22:43
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
63%

Volt, még az első oldalon a 6-os. Lepontoztátok.

Bár a kérdés az én véleményemet és tapasztalataimat firtatta, itt már érdekháborúk dúlnak és arról megy a vita, hogy tapasztalhattam-e azt, amit tapasztaltam. Ez esetben a kérdés provokáció.

2013. febr. 3. 21:08
 22/53 anonim ***** válasza:
Mármint, nem személyesen, hanem úgy véleményekről s tapasztalatokról volt szó, és nem a róól, hogy neked / nektek "jobboldaliaknak" adjunk igazat, hogy "Igen, igen, a cigányok mind férgek, megkéselnek, féljünk tőlük, írtsuk ki őket!".
2013. febr. 3. 21:10
 23/53 anonim ***** válasza:

Mármint, nem személyesen, hanem úgy véleményekről s tapasztalatokról volt szó, és nem a róól, hogy neked / nektek "jobboldaliaknak" adjunk igazat, hogy "Igen, igen, a cigányok mind férgek, megkéselnek, féljünk tőlük, írtsuk ki őket!".

Neked meg helyesen írnod kéne, nézd meg több hibád is van lásd: irtsuk , ról.

2013. febr. 4. 15:51
 24/53 anonim ***** válasza:
47%

Miért kötök bele a helyesírásunkba? Amikor puszta tényeket élettapasztalatokat írunk,hogy ezek meglopnak minket, parasztoznak, iskolában ordítoznak, Ma a vonaton cigiznek, ma is szívták, az olcsó 30-40 éves műbőrbe jól beleszívódik elég büdös lett köpködnek, inkább átmentem a másik vagonba, undorítóak. Ma is iskolában órán a tanárt megfenyegették, kiülnek az ablakba cigizni, ki be járnak, a tanárral szájalnak, énekelnek cigányul, fellökték osztálytársam ,meg engem. Ma is az egyik megkért vigyem fel a táskáját és NEM-et mondtam, úgy is mi fogjuk őket eltartani. Mi az ,hogy ez demagógia a liberálisok szerint, akkor tán nem segélyből élnek meg lopásból élnek amit a munkások és a parasztok adójából vonják le? De abból, hány cigány parasztot ismertek? Egyet se mert nem szeretnek dolgozni csak lopni élősködni.

A másik munkahely azért, hagyjuk már sok helyen lakásokat adtak nekik és eladták őket. Ez is demagógia? Nem akarnak dolgozni! Iskolában is mondja a cigány,hogy majd ti dolgoztok nekünk, az egyik tanárunk csak viccből megkérdezte ,hogy lopnak, ők meg dicsekednek vele. Dicsekednek azzal,hogy mindent el tudnak lopni, meg a trafó lopásaikkal is. Anyának már ellopták az istállójától, biztos cigányok voltak, cigány göncök voltak a villanyoszlopon.

A cigány a legalattomosabb nép, segélyből él, nem dolgozik, mi meg eltartjuk őket.

2013. febr. 4. 18:33
 25/53 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó te sem lehetsz értelmesebb a legputribb cigánynál a helyesírásod alapján. Ha megtanulsz rendesen magyarul akkor majd mondhatod a cigányra, hogy lusta és műveletlen. De amíg fogalmazni meg helyesen írni sem tudsz, addig mire fel? A helyesírásod alapján elég lusta semmirekello ember lehetsz.
2013. febr. 4. 19:01
 26/53 anonim ***** válasza:
59%

Most ,hogy jön ide a helyesírás?

Mindig arra vágtok,hogy aki nem tud helyesen írni, az maradjon csendben. tán a kevésbé tanult embereket, a kis falukban nyomorgassák a cigányok, csak a független cigány védő értelmiségiek szólalhassanak csak meg. Mint Ti.

Amúgy,hogy tartozik ide a helyesírás? Ti mondjátok sok mindenkit el kell fogadni akkor a kevésbé tanult embereket miért nem? És ők miért maradjanak csendben,amikor ti azért küzdtök ,hogy szólásszabadság legyen? Ebben az esetben engem is el kéne fogadni, akármilyen is helytelenül írok. Ha szólásszabadság van ,akkor én miért ne bontakozzak ki, és miért ne írjam le az élettapasztalataimat velük szemben?

A TÉNYEK ellen nem tudsz mit mondani az van. Nem a helyesírásommal van a gond, hanem ,hogy az élettapasztalat ellen nem tudsz mit felhozni.

Kanadában munkát is adtak nekik, és mégse kellet nekik. Magyarországon hiába adnának munkát nekik nem kell.

Akkor az ,hogy van?

2013. febr. 4. 19:14
 27/53 anonim ***** válasza:
37%

Mert az "értelmiségiek" tovább látnak az orruknál.

Egyébként ne légy büszke rá, hogy nem vagy olyan okos. Helyette próbálj tanulni!

- Még, hogy a cigányok nem akarnak dolgozni! Te meg helyesen írni vagy rest. Tehát egy szót sem szólhatsz.

2013. febr. 4. 19:28
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

Mert ha nem írsz helyesen az igénytelenségre vall. Nehézkes olvasni az írásodat, és így komolyan venni se tudlak. Hogy miért? Mert ha felnőtt vagy, akkor már meg kellett volna tanulnod helyesen írni. Ez nem tanulatlanság kérdése, ez azt jelenti hogy alig vagy csak keveset olvasol. Ebből az következik, hogy a világról is alig tudsz valamit. Ennek a következménye pedig az, hogy nincs összehasonlítási alapod a különböző dolgokban. Az, hogy nem tudsz helyesen írni felnőtt létedre arra vall, hogy csak a saját kis környezetedből vonsz le következtetéseket, és azt terjeszted ki a világra. Pedig lehet hogy csak a te kis környezetedben olyan a világ amit tapasztalsz, míg a világban máshol nem olyan.

Ha meg még fiatal suhanc vagy (helyesírásod alapján 14), akkor meg nem kéne ilyen dolgokba beleszólnod, mert szellemileg még nem értél meg erre.

Ezzel a helyesírással egy érettségin buknál, pedig nem nagy kihívás azt teljesíteni. Főleg ma nem.

2013. febr. 4. 19:44
 29/53 anonim ***** válasza:
51%

Mert az "értelmiségiek" tovább látnak az orruknál.

"Egyébként ne légy büszke rá, hogy nem vagy olyan okos. Helyette próbálj tanulni!

- Még, hogy a cigányok nem akarnak dolgozni! Te meg helyesen írni vagy rest. Tehát egy szót sem szólhatsz."

Pedig Ti mondjátok demokrácia van szólásszabadság, akkor én miért nem beszélhetek? Azért ,mert rosszat mondtam a cigányokról? azért ,mert már megtapasztaltam milyenek?

Te még csak 16 éves vagy, cigánnyal alig találkoztál, így lehet róluk véleményed.

A cigányok nem akarnak dolgozni, Kanadában még munkát is ajánlottak nekik, de ők a segélyből akartak megélni!!!

2013. febr. 4. 20:13
 30/53 anonim ***** válasza:

Meddő veled vitatkozni. A véleményem egy tévé macis "pö".

Szia. Üzenetben elérsz, ott rendelkezésedre állok, hogy elküldj anyámba, esetleg észérveket felsorakoztatva beszéljük meg a dolgokat.

2013. febr. 4. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!